FIV 199
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanatugs spune:
Claudia79 ai facut beta HCG, sau test de urina? Daca ai facut beta si e negativ, atunci i-mi pare rau.
Daca e doar test de urina, nu te lua dupa el, pentru ca e prea devreme, nu la toata lumea apare a doua liniuta pina la data testului. Eu inca i-ti tin pumnii stransi!
Ai dreptate ca graba strica treaba, insa eu am avut mai mult noroc, cand nu aveam totul foarte bine pregatit. De obicei cand i-mi faceam planuri si aranjam totul ca sa fie in favoarea lucrului propus, intervenea ceva si ma trezeam de unde am plecat. Acum nu stiu ce principiu sa urmez, sper ca noaptea asta sa fie un bun sftenic, pentru ca mai am doar o zi la dispozitie sa ma hotarasc. Multumesc de sfaturi!
KITTA spune:
Hai ca vin si eu sa va ajung din urma. Azi la eco Z8 stimulare de fapt Z7 ca de-abia facusem a 8-a injectie de dimineata, aveam 7 foliculi in total si cu cei mici, acuma nu stiu cat de mici ca aici nu iti spun exact fiecare ce dimensiune are. Endometrul am inteles eu 8 mm. Sambata mai am o eco si apoi mai vedem ce si cum....
Bey, nu va mai stresati atata ca nu e medicul vostru etc. si aici faci eco cu cine se nimereste, caci dr, de le stiam de data trecuta nu le-am vazut la fata azi. si acu ce era sa fac? Sa fac cale intoarsa la Bucuresti? Principalul e ca lucreaza in echipa si ca e cineva acolo. Cand am intrat acolo vreau sa spun ca erau cu dosarul meu in fata cu tot istoricul la catastif si cu schema in fata ce trebuia sa fac. Imi cere si mie copia mea si eu ma dusesem ca o floare...fara.
Ma rog, va mai tin la curent!
Sheriai grija ca eu nu ti-am zis nimic de gemeni. Ce-i drept nici Andardei ![]()
Apropos, nu stie nimeni nimic de Andrada? Azi trebua sa nasca!
Fragutza spune:
Claudia, imi pare tare rau, stiu cum e sa ai beta negativ.Dar o sa fie bine, o sa vezi!
Sheritra spune:
Claudia, imi pare tare rau pt rez, stiu cum e sa primesti un raspuns din asta, ti se scufunda toate sperantele si corabiile, dar stii si tu ca FIV-ul e o loterie, bagi mana in punguta si nu stii ce scoti, castigator sau nu, chiar daca nu te grabesti, singura solutie este perseverenta, te ridici de jos, iti stergi lacrimile si treci la urmatorul
.
Kitto, te umplura fritii de oute va-s-zica, frumos, hasbandu ce zice? Nu i-a speriat cu productia lui
? Ceva toale, ce ti-ai mai luat? Zi, ca suntem femei si ne place
! Mai vii in tara pana la ET?
Astept h10 sa sun la cabinet sa vad ce fac micutii. Poate s-au dezvelit in somn
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
huski spune:
Neatza!
Hera FELICITARI!!!!!!!!!!

Ioana BAFTA!!!
Claudia offfff....

Sheritra puiuti lipiciosi si frumosi
Koricicooooo ce mai faci? 

EU
ziua 8 de inhibare (usor balonata, ceva intepaturi prin ovare...merge treabaaa )
Bafta multa tuturor 
KoraPop spune:
'Neata dragelor!
Hera FELICITAAAARIIII!!!!!!!!Sarcina usoara si fara probleme!!![pup]
cipcirip FELICITARI si tie!!!!!Ce de vesti bune!!!!!!!Sarcina usoara!!!
Sheri bravoooo!7 haiduci,pe 7 cai!!!7 voinici curajosi!!!Doamne ajuta pe mai departe!!!!
Mey gagici eu sunt ca starea vremii.Stiu despre fiv-uri o multime de lucruri,stiu sa dau sfaturi utile si din suflet tuturor,da' cand e vorba de mine nu mai stiu ce sa imi spun ca sa merg mai departe....In zi 2 dimineata am simtit un fel de gheara,mai bine zis gheruta,sau intepatura undeva in uter,dar asa...o secunda doar,apoi mai pe seara parca am mai simtit odata cand m-am aplecat dupa ceva.Ieri in zi 3 , seara eu jucam yams cu sotul si cu mama si se facuse deja ora 1 noapte,eu tot pe scaun in bucatarie si a inceput sa ma doara rau burta,tot mijlocul,rinichii sau spatele nu mai stiu,am luat si nos-pa dar nu a trecut asa ca m-am intins in pat,am pus in sfarsit utrogestanele si intr-un tarziu am adormit....Sincer puteam jura ca daca nu mai iau utrogestane o sa explodeze cm-ul ceea ce nu e posibil fiind doar in zi 21 de cm ieri,dar poate se pregateste.... Azi e mai bine,dar tot mai simt cate ceva prin burtica pe acolo,dar nu asa tare ca si aseara...Din pacate si la fiv-ul trecut am avut dureri din astea si....stiti finalul....Stiu,e numai zi 4,ma puteti certa,dar....cine nu isi face tot felul de ganduri chiar daca e la al "n"-lea fiv...?
claudia79 

te inteleg,sunt alaturi de tine 
Va pup pe toate si nu uitati ca va tin pumnii tuturor!!!!!

Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
Koraicica te intele forate bine in am citit ce ai postat si ma regasesc in totalitate capul sus si crede in speranta ta durerile de acum sunt le la implantare se libesc bebei de tine iubita cauta sa nu te mai gandesti stiu usor de zis greu de facut dar gandeste pozitiv. te pup

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
iana_mari spune:
Hera si Cip felicitari pt. sarcina.
Kora este adevarat ca oricine s-ar gandi la simptome,dar linisteste-te putin si peste cateva zile te astept din suflet cu o valoare mare.
Claudia imi pare rau stiu ce simti
Sheritra spune:
Yuhuuuuu, facem transferul cu blastocisti luni
!
Am vorbit cu Dascalescu si a spus ca haiducii sunt f bine si evolueaza minunat, si daca nu vreau sa mergem pe blasto. Aam spus normal ca vreau, nici nu-mi venea sa cred, stiu ca trebuie sa fie mult mai multi, dar daca spune d-ei si sunt ok, purcoapa?
Basca ca am scapat de Niculescu
!
Kora, io zic ca esti gravi, gata s-a prins treaba, treci la pofte si greturi
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)