FIV 199

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Bravo Sheri,ti-am zis eu ca se lasa cu gemeni.
Cum ai scapat de Niculescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pai Mari, daca faceam maine era Niculescu la aparat, luni e Profu in spital !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ma bucur ca s-a intamplat totul dupa sufletul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

bravo sheri!!!!!!!! esti cea mai tare
kora- vorba sheritei- patience! totul va fi minunat
alexmary, claudia, dana...toate fetele cu negativ- imi pare atat de rau, nici n am ce spune
cat despre fetele cu pozitiv...uraaa, sa dea Dumnezeu sa fie minunat 9 luni de acum inainte!

V-am citit zilnic, dar nu am fost in apele mele, asa ca nu am reusit sa scriu.

Va pup tare si vorbim pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

maria08, iana mari, felicia, sheritra, oanademunck, blanche, kora, kineta, antosit, medamaya, daniela, cristal, mihaele, cristinici - Va multumesc pentru gandurile voastre! Au insemnat foarte mult pentru mine!
ioanatugs - Cand ai timp modifica si la mine, te rog. FIV 3 a fost un loz necastigator.
fireyes, daniela 74, claudia 79 - Imi pare tare rau fetelor! Sper sa reusiti sa depasiti momentul si sa luati cea mai buna decizie pentru voi!
Lindutza, Kora - Felicitari pentru embrionasi!
Kitta - Stai foarte bine!Austriecii chiar stiu ce fac!
Sheritra, Moniland - Sa fie lipiciosi-lipiciosi!

Fetelor am si eu o rugaminte pentru cele care merg zilele astea la Giulesti.
Mi-a intrat in cap sa-mi scot in xerocopie dosarul de la FIV, desi nu prea cred ca o sa mai iau vreodata totul de la capat. Problema este ca in ziua in care noi am aflat rezultatul negativ la registratura spitalului nu mai era nimeni sa ne inregistreze cererea. Si pentru ca traim in Romania, nu se poate ca in ziua in care inregistrezi cererea sa fie eliberat si dosarul, iar asta ar insemna alte doua zile in care sa venim in Bucuresti. Am incercat sa rezolv problema prin tel/fax in sensul de a trimite cererea prin fax, dar mi s-a explicat pe un ton mai mult decat ridicat ca trebuie sa se prezinte cineva personal cu cererea.
Din aceasta cauza m-am gandit sa aplez la voi,daca ma poate ajuta cineva care ajunge zilele astea la spital, sa-i trimt cererea pe mail si sa o duca la registrataura. Multumesc mult!

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sheri superrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!Nu ti-a prezis KITTA gemeni cumva?Doamne ajuta pe mai departe!Se pare ca laptopul a fost cu folos !

Dragelor multumesc pentru incurajari.Ma faceti sa zambesc,cu mult drag cand citesc incurajarile voastre...exact asa fac si eu cand trebuie sa ridic moralul altor fete....numai cu voi pot povesti framantarile mele....
Am luat un nos-pa ca daca stau in pat tot simt tot felul de senzatii prin burta,pe la ovare,uter,sincer nici eu nu mai stiu unde sa localizez durerile.Nu sunt dureri mari acum,dar sunt ceva lupte pe acolo.In pat nu prea stau,doar cate putin.Daca e sa fie va fi,daca nu,nu.

Va mai odata!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Claudia, of asa speram sa vii cu un pozitiv!!!

Shery bafta luni!Cati transferi?A si mai am o nelamurire:who's Fraila?

Impatience, cum mai esti, ceva noutati?

Kora cand descrii simptomele acelea parca ma descrii pe mine, si eu cam tot din astea am (incepute prin z9)dar nus utn foarte dureroase nici dese, intepaturi scurte si relativ usoare de cateva ori pe zi, in schimb ma doare mijlocul de mor si nu inteleg de ce.Tu stai cuminte, bebeii sunt in burtica, durerile amlea or fi de la fostele chisturi!
Eu am in z8 un test negativ si aseara la granita z10-z11 un test nerelevant (adica alb si in fereastra de control si in cealalata, desi am stat la panda vro ora nimic, o fi fost expirat ). Cred ca ma las de sportul cu teste de urina si stau frumos in banca mea pana luni la sange, daca ajung pana acolo ofcourse!
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Dragelor!! Help!! dupa cum spuneam nenorocita de masea pe acre am scos-o luni imi da batai de cap si asa - dupa ce am luat antiinflamatoare tot s-a umflat obrzul si ma doare; azi am fost la dentist care mi-a zis ca ar arata ok dar exista riscul sa se infecteze si sa iau Augumentin eu am inceput de Duminica trecuta inhibarea si am sunat la dr sa-l intreb dc pot lua dar nu l-am gasit Dentistul spune ca nu poate influenta negativ trataemntul mai ales ca nu am inceput stimuarea dar nu stiu ce sa zic.....voi ce spuneti?
Ms,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

oanademunck daca tot faci test de urina fa-l cu prima urina de dimineata,oricum stii tu cum e cu testele astea....totusi pun pariu ca nici eu nu am sa ma abtin si prin zi 10 am sa bag un test ca il am incasa,unul am,unu' o sa fac .Ovarele probabil pot durea si e la punctie,da' de ce ma doare si ovarul stang ca pe ala nu am avut nici un folicul asa ca nu s-a atins de el?Poate o fi de la medicamentele de stimulare.....Doamne da ca luni sa vii cu testul beta pozitiv!!!!

Nusy asteptam vesti frumoase de la eco!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Kora, durerea iradiaza!Tu fii cumintica, bebeii sunt in burtica unde i-a pus nenea doctorul, pana nu vezi rosu (si asta abia peste 9 luni) nu gandi altceva!

Mergi la inceput