FIV 199
Raspunsuri - Pagina 16
cristal1995 spune:
Ana_p: FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebei sanatosi (banuiesc ca la valoarea asta sunt doi

Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
Ioanatugs spune:
mesaj de la ANDRADA.P "Ieri au venit pe lume comorile mele Mara 2kg si Teodora 2.5 kg. Toate trei suntem bine. Va pupam!" FELICITARI IUBITA!!
SA-TI TRAIASCA MINUNILE SI SA FITI FERICITI!!
AnaP. FELICITARI si SARCINA USOARA!!
Nusy felicitari pentru puiutul cu inimioara!
Sheri intalnire palcuta cu bebicii maine!
Claudia79 ,Dariela i-mi pare rau!
Huski multumesc!
KITTA spune:
Sheritodeci te pregatesti sa pui sexul in cui?...Pentru un an
Unde nu as lasa si eu sexul!
mihaele spune:
Ana P felicitari sarcina usoara si la termen te pup si sa ai grija de tine ma bucur din tota inima pentru tine bravo felicitrai

Koricica sti ca tu urmezi DA? Te rog sa te pregatesti sufleteste pentru Bhcg mare

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
pussi spune:
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF. MIHAIL SI GAVRIL!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
KoraPop spune:
Ana_p draga mea te felicit si aici!Ma bucur din tot sufletul pentru tine!DD te-a rasplatit cu doi bebelasi ( eu cred ca sunt doi)!Doamne ajuta sa ai sarcina cat mai usoara si totul sa fie bine!!!Dupa cate stiu tu nu ai avut deloc simptome,ai fost tot timpul pesimista si uite ca acum ai cea mai frumoasa bucurie din viata ta asa cum meriti!

Smoly felicitari si tie si sarcina cat mai usoara!Multumesc pentru sfaturi.Aseara inca m-a mai durut burta destul de tare,acum insa parca nimic nu ma mai doare...nu cred sa am norocul vostru,dar nu mai am ce face decat sa astept ziua testului...
Moniland felicitari pentru embrionasi!Sigur se lasa cu cel putin un bebe si anii urmatori o sa tot ai de facut fratiori si surioare!!!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Sheritodeci te pregatesti sa pui sexul in cui?...Pentru un an |
Tot la sex
ti-i gandul, ai-ai!
intra la categoria reprosurilor de mai tarziu "cate sacrificii am facut pt voi si acum chiuliti, va uitati dupa baieti, nu ascultati!", e asul secret din maneca Ioana, luni fac trebusoara, azi stau si lenevesc, fac o baie, un
Antosit, deci luni ne vedem pe holuri la Giuly?
Anap, multe felicitari, sarcina vesela si la termen!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ana_p spune:
Kineta, cristal, Mihaele, Ioanatugs, Kora, Sherita, multumesc mult, fete dragi, si va doresc sa vi se intoarca insutit gandurile bune pe care mi le-ati adresat
.
Unele dintre voi stiu, am fost acum la a treia incercare si de aseara mi se pare ca traiesc un film dintr-o alta viata...asa cum zicea si Kora, n-am prea debordat de optimism in toata perioada aceasta, as zice ca mi-am impus sa fiu mai degraba realista, vorba aceea-eram mai degraba pregatita pentru o liniuta, cu care ma obisnuisem
, decat cu o reusita la care doar speram uneori...
La punctie am avut 16 ovocite, s-au fertilizat 13, iar in ziua a cincea aveam 4 blastocisti, din care am transferat 2 si am congelat 2. In toata perioada asta, am respectat strict medicatia recomandata de dr. Dracea, adica acidul folic de 1 mg, medrolul, intre punctie si ET, si 6 utrogestan pe zi...cam atat (oricum eu sunt cam "imprastiata" in privinta asta, trebuia sa imi asez medicamentele la vedere, ca altfel risc sa uit sa le iau si pe asta putine cate mi-au fost date
...Dupa ET am avut sanii destul de tensionati vreo 4 zile, dupa care parca nu mai erau asa de durerosi, doar la palpare mai simt o usoara tensiune, prin urmare imi cam dadusem verdictul, asa ca ieri dupa-masa am decis ca "ori e alba ori e neagra" si, desi sunt programata la test pe 12 noiembrie, m-am dus glont la farmacie, am luat un test, l-am facut la urgenta, iar a doua liniuta a aparut instantaneu, desi ceva mai pala. Am cam intrat la indoieli, sotul meu ma intreba intruna daca l-am facut corect, asa ca am fugit la Medlife unde am facut testul de sange, al carui rezultat l-am avut in 2 ore (m-au vazut cat sunt de tulburata si i-am convins sa mi-l faca "la urgenta" desi nu au o taxa speciala pentru asta).
Cam asa s-u precipitat lucrurile la mine, astept ziua de miercuri sa refac testul la clinica...
Numai bine va doresc tuturor!
Ana
kineta spune:
ANAdupa beta facut asa devreme ,sigur sunt 2,felicitari,si sa-ti faci tratamentul cum trebuie.

KoraPop spune:
Andrada P FELICITARI sa ai parte de printesele tale care sa fie sanatoase si norocoase toata viata!
x 3!
LA MULTI ANI celor care azi isi sarbatoesc onomastica!!!!!
Kora
CARPE DIEM!