FIV 199
Raspunsuri - Pagina 17
oanademunck spune:
Eu termin aici fiv 2 , azi z12 puregoanele mele s-au transformat in scurgere maronie, n-am dureri nimic doar scurgerea asta fir-ar. Asta este, luni ma duc la test oricum, apoi fac programare la Leuven pentru fiv3 si sper ca in ianuarie sa incep o noua procedura. Pana una alta am sa continui regimul de viatza sanatos, am sa iau in continuare acid folic si sper sa gasesc pe aici ceai de cretisoara(stie cineva denumirea latineasca va rog?)
Andradap sa fiti fericiti toti 4, sa fie sanatoase si norocoase cele mici (apropo foarte frumoase nume au fetitele tale:))!!
Ana_pfelicitari si tie!!!!!Sa ai parte de o sarcina usoare si bebei cuminti;)!
Kora am sa ma rog pentru tine, crezi cu putere in sansa ta si embrionii de calitate pe care ti i-ai transferat!!!
Moni, Sheri, Lindutza, Catalinabafta tuturor si va tin pumnii
gata ma duc in parc cu catelul sa ma bucur macar un pic de ziua asta frumoasa!
@pop@ spune:
Pentru fetele care au nevoie donez 2 fiole de Gonal F de 75UI. Cine vrea sa-mi trimita un mesaj pe PM.Vor expira in noiembrie 2009.
Andreea
http://bd.lilypie.com/Zl1Cp3.png
Ioanatugs spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de sf. Mihail si Gavril !!
Azi am inceput si eu inhibarea, asa ca mergem inainte si sper sa avem noroc sa vina dr. Dracea la punctie si ET. Azi e si ziua sfantului nostru de cununie si ziua sotului meu botezat in religia crestina acum 8 ani, asa ca sper sa ne poarte noroc acest inceput!
ne.
Kora-pop incearca sa te bucuri de aceasta perioada si lasa analiza durerilor de tot felul, pentru ca nu fac bine.![]()

Sheri mergeti pe blasocisti deci, va tin pumnii iubita!
elenada spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui.
Ioanatugs bafta multa.
Kora iti tin pumii stransi.
Shery ce fac puiutii cresc. Luni ii iei acasa. Bafta multa.
Bafta multa fetelor gravidute
Eu am fost azi la eco si totul este bine.
Am raspuns bine la tratament am foarte multi foliculi marea majoritate de18mm.
Azi fac pregnilul iar luni la ora 9 a punctia.
Va pup si bafta multa fetelor in focuri
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
psj spune:
oana, ceva asemanator a avut si hera si uite ca a fost de bine.
denumirea pentru cretisoara este Alchemilla vulgaris
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lindutza spune:
buna fetelor,
Azi am avut ET cu 2 embrioni clasa A si in 14 zile doar, analiza de singe.
Acuma mai ii treaba cu rabdarea.
Nu avem oricum ce face!
Va 

!!!!!!
pisic77 spune:
Nusy, asa de mult ma bucur pentru tine, iubita, bravo. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa inimioara ta si la termen. Sa te bucuri de ea toata viata.
Ana felicitari si tie si sarcina usoara
Fetelor, iertati-ma ca nu va enumar pe toate, ca mi-e frica sa nu uit pe cineva, bafta multa tuturor sa fie cu doua liniute la fiecare dintre voi
Pupic special pentru Catalina

kindly spune:
KoraPop gandeste pozitiv.o sa fie cu ochisori acum.abia asteptam rezultatul cu 2 linii.
kineta spune:
IOANAai o pereche de pumni stransi si din partea mea,sa ai un inceput bun ,si sfarsitul sa fie peste vre-o 9 luni si ceva,sa nu te stresezi te rog,mergi pe mana dr-tei.TE pup si iti doresc numai bine

Ioanatugs spune:
Kineta multumesc frumos iubita!
Elenada multa bafta luni, sa ai ovocite frumoase si sa se fertilizeze toate!
Lindutza sa fie lipiciosi si cel putin unul sa ramana cu voi toata viata!