FIV 199
Raspunsuri - Pagina 15
cristinici spune:
Andrada felicitari sa-ti traiasca bebeline si sa fiti sanatosi
Sheri , neam de neam n-a visat blastociti , dar iata ca s-a intamplat. Lasa ca o sa fie cu noroc.
Nusy felicitari si sa fie bine pana la capat.
Kora inca un pic si poate ne dai o veste buna.
Iana- Mari am reusit sa trimit e-mailul mi-a si raspuns. Pt histero a zis ca a rugat un coleg sa o faca , dar nu aprecizat care, iar de reprogramat a zis ca nu se stie sigur cand revine la Giuly. Sapt viitoare ma duc sa-mi refac culturile de col, asa ca nici o sansa de a incepe luna asta, apoi vin sarbatorile . Ramane in ianuarie. Poate atunci e mai libera ca nu se prea inghesuie nimeni la inceput de an si am timp si de histero si de tot.
cristinici
Delia21 spune:
HERA,FELICITARI!!!!Si sa spui mosului ca suntem multe care asteptam ce ai tu,adica teste pozitive in sub bradut!Sarcina usoara si dus pana la capat si bebic sanatos si norocos!
VALERIA,sa dea domnul sa fiti sanatosi toti si sa va vedem mari si plini de energie!!!Andrada,Felicitari pentru printese si sa te bucuri de ele toata viata!Oana,astept un mare rezultat pozitiv de la mataluta!!!Kora,tin pumnii sa fie cu 2 liniute si cu multa bucurie peste 9 luni,de la bebe scump si sanatos,binenteles!Sheri,o sa ma gandesc la tine luni.Bafta maaaaare sa fie puiutii lipicioi de mami!!!OANA,incearca sa te bucuri si de succesul altora,numai asa te poti molipsi de la ei.Stiu ca nu e intotdeauna usor,dar mai mult rau iti faci.Iar in privinta judecatii altora,....lasa-l pe dumnezeu sa o faca si nu uita ca el pe toti ne iubeste si ca toti avem dreptul la fericire,chiar si cei care gresesc,categorie in care ne incadram cu toti/toate de altfel.Vei avea copii intr-o zi,...si s-ar putea sa fie oameni normali,supusi greselilor,...
!Bafta data viitoare!!Eu acum urmeaza sa ma decid daca sa incerc din nou in decembrie sau sa am rabdara pana dupa sarbatori,in ianuarie.Va pupacesc pe toate!
antosit spune:
Sherico pai sa ma tragi de maneca, ca eu de fel sunt mai
!La 7 fara, trecute fix ma infiintez la usa la Fraila sa imi faca internarea!
si...risc-risc, dar sa te risti la 
sau

!
Nusy felicitari pt. inimioara!Sa creasca mare si frumoasa la mamii in burtic!

Iana sa ai gura aurita!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
antosit spune:
Am tras cu ochiul pe la alte usi
si am aflat asta:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bombonique Moni are ... 16 embrioni! ![]() Luni va face ET! ![]() ![]() Bq 16+![]() |
Moniiii super rezultat, DOAMNE_AJUTA!

Anto

"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
smoly spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va incurajez di suflet,acun 4 luni treceam si eu prin aceleasi emotii ca si voi asa ca stiu cum este.
eu am facut fiv-ul cu Dracea si am reusit din prima asa ca tot ce pot sa va zic este ca are o mana norocoasa.Si pe deasupra este si o super femeie cu un caracter extraordinar.Dupa ce am citit atatea luni acest topic a fost singura la care am zis ca apelez pt fiv ,si iata ca am facut alegerea cae mai buna.Bineinteles a contat si Cocei f mult(super si ea).
Kora sa stii ca si eu am avut chiar din z 3 dupa et dureri ca la cm chiar f puternice in unele zile de credeam ca vine sigur dar nu a fost asa.Intr-o noapte in z4 spre 5 dupa et m-am trezit cu o durere cumplita de burta si nu a trecut decat cu un Uscosin ca no-spa era apa de ploaie.
cred ca atunci s-a prins.Si am tot avut dureri ca la cm pana in sapt 12
.Sa iei No-spa de cate ori te doare burta ca organismul incearca sa elimine embrionii,dc nu trece ia Uscosin ca are efect mai bun.Bafta multa !!
Nusy felicitari din suflet pt inimioara!
Sherytra cu siguranta Alesia va avea un fratior sau o surioara!
Bafta multa la toate fetele care sunt in focuri,DD sa fie alaturi de voi!
Cristina
18+
nusy spune:
Dragele mele,multumesc pentru felicitari!

Acum am ajuns acasa,intr-adevar,e un singur bebel,dar prins bine, i-am vazut inimioara cum pulsa..incredibil...data trecuta n-am apucat sa vad aceasta minune...are 6 saptamani si 2 zile, 0.53 cm iar colul 3.43 cm.Sper din suflet sa fie bine pana la capat.Voi reveni peste 2 saptamani,cand ma va prelua sa-mi urmareasca sarcina dr.Rotaru de la Elias si Euroclinic ,care vine si la Gynera si colaboreaza cu dr.Dracea. Mi l-a recomandat ca fiind foarte bun.Are proprii copii obtinuti prin FIV,deci stie cu ce se mananca....
Sheri: multumesc ca ai dat vestea fetelor
, felicitari pentru evolutia embrionasilor,sa dea Doamne-Damne sa ai cat mai multi blastocisti!
Anto: bafta multa!
Hera,Cirip: felicitari,sa aveti 9 luni de sarcina minunate! 
Moni: wow,cati embrioni,bravoooo!!!!Tin pumnii sa se prinda unul sau doi,cati vrei tu!!!
Iana,Ioana,Cristinici: d-na dr.Dracea avea,intr-adevar,viroza...mereu tusea...poate veti reusi,totusi, sa o aveti la punctie si ET.Bafta multa!
Smoly: multumesc, sarcina usoara si tie!!!
Tuturor fetelor,un
dulce!
Nusy
ana_p spune:
Bine v-am regasit, fete dragi!
Intru si eu dupa o tacere destul de lunga, pentru a impartasi bucuria mea cu voi, cele care m-ati ajutat mult, fara sa banuiti.
Astazi, ziua a saptea, dupa un ET cu blastocisti, am BHCG 188.6!!!
FIV-ul l-am facut cu doamna dr. Dracea la Gynera.
Numai bine va doresc tuturor!
Ana
oanademunck spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 left]OANA,incearca sa te bucuri si de succesul altora,numai asa te poti molipsi de la ei.Stiu ca nu e intotdeauna usor,dar mai mult rau iti faci.Iar in privinta judecatii altora,....lasa-l pe dumnezeu sa o faca si nu uita ca el pe toti ne iubeste si ca toti avem dreptul la fericire,chiar si cei care gresesc,categorie in care ne incadram cu toti/toate de altfel.Vei avea copii intr-o zi,...si s-ar putea sa fie oameni normali,supusi greselilor,... !Bafta data viitoarenoi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Ui Ui, Delia, despre mine era vorba? Pentru ca nu inteleg sper sa fie o confuzie, pusici