Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 5
joy04 spune:
Xandra voi tot de polipi ati facut operatia???
Mei, sa ma "laud" si eu cu una zisa de Vladutz: "Mamaie, nu-i aici (adica la tara) casa mea, este acolo unde-i Tom&Jerry si mami si tati."
Ne oprim pe dupa niste copacei intr-o zi sa faca pipi si aude o babutza care cersea. Si Vlad nici una nici doua striga: "uite mami o baba". Dar de unde o sti de baba...habar nu am.
CristinaN si la voi????? Ma bagati in sperieti, zau. Adica eu nu as mia fi vrut sa-l intep asa curand pe Vlad ca doar ce l-am intepat saptamana trecute si a facut super crize....plangea pe holul spitalului: au au au, vai vai vai....s spus la toata lumea ca l-a intepat si a curs sange si l-a durut!!!
poate aman pentru primavara analizele.
lavi02 spune:
Feli cam asa se joaca fetitele mai mari in parc, de pe la 5 ani incolo. Isi iau roluri din desene animate, apoi fug de colo-colo si se striga una pe alta, fac diverse "actiuni"...
Sam, Alex si Clover sunt "Spioanele." Mai sunt fetele WITCH dar cred ca s-au mai demodat, nu se mai dau pe Jetix. Mai sunt Winx dar pe astea nu le prea stie Silvia ca nu le-a prea vazut. Ah, si bineinteles Emma, Richie si Cleo din H2O.
xandra28 spune:
hello!
intru si eu rapid, de citit va citesc zilnic, sunt "la zi", cu raspunsurile......... greu!
deci, in primul rand, la multi ani aniversatilor!!! in primul rand la multi ani pentru nora-mea, care l-a pupat pe vladone numai dupa primirea cadoului, altfel n-a vrut nici chip!!! apoi la multi ani Biancai, celor 2 Dariuci, Smarandei, lui Daniel si Ralucai!!! sa cresteti mari si frumosi!!!
legat de intrebarea voastra referitoare la operatie, lucrurile stau asa: vlad, de la 1 septembrie de cand e la gradi, o tine intr-o continua viroza, care, mai mereu, nu trece decat cu antibiotic! de exemplu, intre 16 sept si 16 oct, a luat de 3 ori antibiotic!!! a avut o amigdalita si 2 otite. orl-istul la care mergem spune ca asta ar fi cauza, polipii care se maresc, infecteaza si "agata" toti microbii. si sa nu credeti ca ii dau antibiotic cu una, cu doua, dar dupa 10 zile de raceala, din care ultimile 3 cu febra, voma, muci si tuse la greu, nu stiu ce altceva puteam face.
deci: ne-am operat ieri. operatia a fost foarte usoara, a durat 10 minute si l-au anesteziat cu masca. a fost plangacios dupa ce a iesit din operatie, apoi a reusit sa se odihneasca un pic si la pranz am plecat acasa. aseara a fost super ok.
problema, dupa parerea mea, nu e operatia in sine, care e foarte usoara, ci daca se rezolva sau nu problema.
asta e de urmarit, in fine.
daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere.
pupici.
Mihaelutat spune:
Am dinti in gura, am dinti in gura. Pentru cine nu a inteles azi mi-au montat cei 10 dinti noi nouti. ma simt extrem de ciudat, cam inconfortabil, dar toata lumea zice ca o sa ma obisnuiesc...
La multi ani Raluca sa fii sanatoasa si voiasa.
Xandra unde l-ai operat pe Vladut? Intreb pentru o prietena de a mea care are probleme similare cu fetita ei si parca tu mergeai la cineva la Emilia Irza?
Mita
ioana_77 spune:
Ralucai de Siminaf, multi ani fericiti si luminosi!
CristinaN, of, of, imi pare rau sa aud de probleme de sanatate la pitica. Io azi am cerut trimitere de la dr de familie sa-i fac si eu Mariei niscai analize, ca nu i-am facut de la 7 luni. Cum mai e la gradi, sau nu ai dus-o dupa vacanta? EU zicinainte de Iasi sa incerci la Suceava, imposibil s anu fie vreun pediatru bun acolo si laboratoare. In iasi, eu ti-as putea-o recomanda pe pediatra mea, multa lume merge la ea. Iar laboratoare sunt garla.
Io azi l-am intepat pe STef pt 1 an, i-am facut ambele vaccinuri, ca e ok cu sanatatea si nu am mai stat sa astept urmatoarea viroza.
Multa sanatate bolnavirilor!
A, vroiam sa va intreb: daca ziua vreunui gradinitar cade in week-end mai duceti la gradi tort si suculete? A Mariei pica sambata, dar io as vrea sa-i indulcesc pe cei de-acolo.
camelia_daniela spune:
Xandra, slava Domnului ca ati trecut cu bine peste interventie! Doamne ajuta sa fie bine!
Anda draga, tu ce ai mai facut? Ai ajuns la ?? Sper ca esti mai bine cu moralul!
Cristina N. si voi???? Tinem pumnii sa fie totul bine! -am Elise scump!
Feli, super dulce Ilincuta!
Ripley, voi ce mai faceti???
Pe mine m-a sunat mama acum vreo ora sa-mi zica ca i-au aparut Dariei niste "blande" pe pulpita, una pe la subrat si pe la talpita... n-am idee ce poate fi! Febra n-a facut e doar maraita pentru ca zice ca o mananca si o "doare"! Baietelul vecinei, se pare, are varicela iar ei s-au vazut cu siguranta saptamanile trecute! In fine ... om vedea!
Anda, pot sa indraznesc si eu sa te rog daca poti sa-ti arunci o privire "in stele"!? Nu vreau sa te apuci sa faci astro sau ceva fff detaliat, doar sa vezi daca e ceva legat de job, daca e ok sa fac o schimbare radicala - doar doua vorbe...
Data e 31.07.1979 - ora 18.30,Buzau
Nu e niciun bai daca n-ai timp! Oricum intr-un fel sau altul tre' sa iau o hotarare ! Cum o vrea Dumnezeu!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
lavi02 spune:
Ioana eu intotdeauna am dus tort, indiferent cum pica ziua ei. Doar ca de anul asta nu mai e voie la noi. Intreaba in prealabil. Am sa intreb si eu daca e voie macar bomboane.
Mitza pt dinti. Si eu ma duc azi sa-mi puna pivotul pt maseaua rupta in 2.
Aseara, pe final, Nati si Printul Consort se bateau pe valiza roz. Se pare ca a pus capat Fericirii Conjugale.
Edit: printul consort e Teodor vecinul, prieten cu Nati de aproape 2 ani cu bonele in parc. Abia azi am avut onoarea sa-l cunosc, dar se pare ca legatura e puternica.
catutza spune:
La multi ani, Raluca! sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii , Siminaf te asteptam pe forum...macar cateva randuri....
Xandra , ce bine ca ai scris! Ma bucur ca a bine VLad acum dupa operatie! sper sa nu mai raceasca asa des acum!
Dordia , bine ai revenit!
Joy , ce blondut e Alex al tau! amandoi baietii sunt frumosi!
CristinaN , multa sanatate lui Elise, sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav,
Lavi , abia astept poze de la Nati de la petrecere! Cat va costat, cati parinti/copii ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pe mine ma ia raceala, ma ustura gatul, abia vorbesc, sunt ragusita...stranut si ma ustura ochii..asta-mi lipsea acum
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Siminaf, sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si voioasa!
Catutza, sanatate si poate nu te virusezi, totusi!
Cristinanegara, da' pana la urma de ce v-ati intepat? Nu i-a trecut raceala sau ai vrut tu musai sa-i faci ceva analize?
Ioana, la noi ziua a picat duminica si luni i-am dus tortuletz si sucuri la gradi.
Cuscra, pupam baiatul curajos! Ma bucur ca e mai bine! Iar tu esti o paracioasa!
---
Apropo de asta...ultimul trend la Sarah e ca daca nu-i convine ceva din ce-i zic/ daca o cert baga textul cu "te spun lui Nico!!!" si cu o cautatura suparata si amenintatoare! (Nico e educatorul)
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
xandra28 spune:
mitza, la budimex am fost.
noki, si vlad are fraza lui preferata, daca nu-i convine sau vrea sa ma contrazica, zice ceva de genul: ba mergem afara, TI-AM SPUS! sau nu mananc, TI-AM SPUS!
sau daca face ceva nou, indiferent la cine a vazut, spune: asa a invatat doamna lucretia (educatoarea)! bunica-sa se enerveaza numai cand aude de doamna lucretia