Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 6
Noki_Lara spune:
Cuscra, ehehehe..si noi o avem pe asta cu "ti-am spus"..si inca una care-mi place mie de mor...verb de actiune urmat de sintagma "nu intelegi????" si aceeasi fatza contrariata.
Obraznicaturi invatzate la gradi, astea sunt.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Nici la noi la gradi' nu e voie cu tort, se pare ca nu mai primesc voie de la sanepid cu mancaruri "din afara". E voie totusi cu chestii pre-ambalate. Si bomboanele intra aici.
Mie mi se pare mai ok asa
Si inca o chetie interesanta: gradinita unde merge Cristi s-a inscris intr-un program de certificare ca "gradinita bio", sau ceva de genul asta. Ideea e ca se fac eforturi majore sa primeasca mancare sanatoasa. Deserturile de sapt. asta au fost exclusiv fructe. Daca sunt dulcuri, atunci cel mult biscuiti sau napolitane. Exclus Magura, halvite si alte chestii colorate care se poarta prin alte parti.
Deci se poate si la gradinitele de stat.
xandra28 spune:
gradinita noastra are un blog in care se mentioneaza, cam cu o regularitate de 2-3 ori pe saptamana, cam ce fac copilasii.
va dau linkul, sper sa nu fie vreo restrictie http://www.marienkaefer.ro/site/blog/
pe mine tare ma distreaza sa le citesc activitatile.
melku spune:
acum reusesc si eu sa intru.
ne-am repatriat luni seara tarziu numai noi doi. pe Daria am lasat-o la barlad pentru 2 sapt. era inca racita, nu puteam sa ne intoarcem la gradinita asa. deja mi-a zis sora-mea ca e mult mai bine. nu mai are mucisori aproape deloc.
ea a vrut sa ramana fara nici o problema. dar deja imi zice sa venim s-o luam acasa, de luni pana azi, cand vorbim la telefon.
multumim din suflet tuturor celor care ne-ati facut urari atat de frumoase.
multumim si pentru aprecieri la adresa pozelor de octombrie.
trimit link in contul comun si cu foto de la party.
a fost foarte frumoasa petrecerea. am avut o idee buna s-o facem acolo pentru ca Daria a fost atat de fericita ca s-a reintalnit cu verisoara ei si cu prietenii de la bloc.
toata ziua de duminica spunea prin casa: "eu sunt sarbatorita! eu sunt sarbatoarea."
bineinteles ca si a doua zi vroia sa fie sarbatorita si sa vina mai repede craciunul.
neaparat vreau sa urez si io la multi ani lui Stefanel care a ramas fara mot!
nu stiu unde sa vad poze, Ioana.
apoi cu mult drag la multi ani aniversatilor colectiei: Smaranda, Daria, Daniel si Raluca. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi!!
nu am vazut decat poze de aniversati deocamdata.
super party, Noki. Nici nu ma asteptam la altceva din partea voastra. intotdeauna ati organizat petreceri frumoase lui Sarah. Si juma de forum a fost acolo. super. bravo.
Catutza, foarte frumos ati petrecut. uite asa mai vede omul pe Cristina cu Iris si Andrei.
Adina si Daria
Varsta
melku spune:
exact problema asta o aveam si io cand am vazut pozele de la petrecerea lui Sarah de la gradi: nu v-a cerut aviz sanitar sau ceva de genul asta, Noki?
pentru ca si eu auzisem ca ori aduci aviz sanitar, ori ti se ia o mostra de tort si daca, doamne fereste, fac copiii toxiinfectie, tortul pica vinovat. e cam riscant in conditiile astea.
de altfel, super tort. de fapt, ambele torturi ale Sararicii tare bine arata.
am vazut copii cam marisori sa fie de grupa mica, Noki. e grupa cu varste amestecate?
maai, am citit ca Vladut a fost operat de polipi si ca urmeaza Lexi.
uite Roxi, Xandra zice ca nu a fost foarte greu. macar sa se repare Alexia si sa nu mai aiba probleme. va tinem pumnii si sa ne tineti la curent.
Xandra, acum e bine Vladut? deja s-a intors la gradi?
Adina si Daria
Varsta
xandra28 spune:
melkule, e bine 'dut (asa isi zicea cand era mai mic, de la vladut). inca nu-l duc la gradi, il mai tin acasa cateva zile.
catutza spune:
Melku , frumoase pozele voastre iar Daria o adevarata domnisorica eleganta su niste ochi mari si frumosi
Mandy , nu am stiut ca ai trimis poze in contul comun! v-am admirat si pe voi, foarte ghidus Krisztian cel putin asa-mi pare in poze!
Mitzo , sa stapanesti cu placere dintii, sa ii folosesti la maxim si fara probleme te obisnuiesti tu cu ei repede
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
melku spune:
Camelia, nu ar fi trebuit sa inceapa cu febra varicela asta? poate a piscat-o ceva, un paianjen. tinem pumnii sa nu fie ce crezi tu.
CristinaN, de ce i-ai facut analize? ai suspectat ceva? io zic sa le repeti neaparat.
madutza, ficat marit!! asta de unde mai e? ce ti-au zis drii? s-a nascut asa? ce s-a intamplat? pai sotul meu are ficat marit, da' el are destui ani in spate de huzur gastronomic, ca sa zic asa...acu' s-a dat si el pe regim...
eu ma bucur tare mult, fi-mea e mult mai bine, n-a tusit deloc si mucisori foarte putini!! doamne ajuta!!! parca vad ca toata iarna asta o s-o plimb bucuresti-barlad. off, ca departe am ales sa-mi traiesc viata! departe si-ntr-un loc urat!
Adina si Daria
Varsta
camelia_daniela spune:
Adina, multumesc ! Ma duc acum sa o vad ca nu-mi dau seama ce poate fi ... mama zice ca-s cam multe ca sa fie ciupituri !
Am vazut poze de sarbatoriti ! Kriszti si Daria sunteti niste frumoasi! Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire!
Asa tare imi place atmosfera de sarbatoare ....
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
coralia76 spune:
Hello si de la noi,
Xandradraga mea de cand nu ne-am mai conversat noi...o vesnicie...am citit de Vladut ,sper ca cum e bine si ca nu va mai face asa des virozele astea urate...Te inteleg perfect cand spui ca i-ai dat antibiotice de 3 ori intr-o luna ..ca asa pateam noi cu Andreea anul trecut...una doua facea febra din senin..diagnostic rosu in gat si antibiotic bineinteles..Ca si tine am incercat sa evit sa-i dau ..dar cand treceau 1-2 zile cu febra care nu ceda sub 39 nu mai aveam curajul sa o tin asa....anul asta Doamne ajuta ca n-a mai fost chiar asa...singura chestie care s-a lasat cu febra mare a fost acum 3 sapt...La voi s-a constatat ca de la polipi facea asa des febra? Ca noua nu ne-a pomenit nimeni de asa ceva si am fost si noi pe la mai multi doctori....
Pupici tuturor bolnaviorilor,sa va faceti bine
Am mai vizionat poze aniversare,Nokie o scumpete Sarah,cum statea ea cuminte la masa si papa tort.
Eu deocamdata sunt "in acomodare" cu ideea de bb2,facem tot felul de planuri,deja Andreea pune jucarii "la pastrare" pentru "turioara"...adica noi de aici intelegem ca vrea o surioara
ii explicam ca poate are un fratior...replica ei:nu-i nimic,le dau atunci astea la "turior".Bineinteles ca sunt jucarii care ei nu-i plac sau s-a saturat de ele....Cel mai frica imi este de statul acasa...cu Andreea am inceput repede serviciul...acum cu al doilea nu stiu daca maica-mea mai face fata cu doi pe cap..In fine..eu pana una alta sper ca totul sa dercurga bine si sa fie bb in regula.Ca simptome...sunt total diferite de cele avute la prima sarcina...adica greturi la greu si stari de oboseala destul de nasoale cateodata...
M-am placintit la scris...numai bine tuturor!
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)