Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 4
mandyksch spune:
, Raluca, sa cresti mare , sa fii sanatoasa, sa ai un dram de noroc in viata. Multi-multi ani fericiti sa te astepte de acum incolo. Si sa o rogi pe mami sa ne puna niste poze cu tine.
Of, Roxi, deci nu aveti alta optiune decat operatia? Bafta multa, si recuperare rapida. Eu nu stiam nici macar ca Vladut de Xandra a facut deja operatia asta.
Madutza, sanatate maxima piticului, din pacate nu e de joaca cu problemele lui. Sper sa le rezolvati cat mai curand.
Dordia, mi-era dor de postarile tale...pe bune.
Madau, absolut superbe pozele din Elvetia. Sincer, mi-as dori sa fac turism in zona de munte. Cred ca nu sunt facuta sa traiesc in orase mari. Si azi toamna cand am revenit in Tibles, am spus ca ar trebui sa facem o cabana acolo. E minunat.
In alta ordine de idei, Kriszti e ceva mai bine. Ieri a facut kk mai legat, asa ca probabil de maine la gradi cu el. Azi l-a luat mama, ca sa pot face si eu una alta. Eu nu ma simt prea bine, fizic vreau sa spun. Ma simt blegita si fara absolut nicio putere.As dormi toata ziua, am impresia ca sunt stoarsa de toate energiile.
lavi02 spune:
'neata,
Kianuns kiaunus est. Io adica.
Bic lasa ca si petrecerile amanate-s faine
Noi am trecut deja de damblaua rozului la imbracaminte, am depasit-o ca sa zic asa. Il folosim, dar cu masura.
Multam de compliment pt imbracat fetele, adevarul e ca ma dau in vant sa le cumpar haine, e un viciu deja. Noki stie.
Dordia valeu ce program lung ai la servici!
Ma bucur ca sunteti bine.
camelia_daniela spune:
Raluca, La Multi Ani cu sanatate, noroc, fericire si iubire din belsug!
Simina, sa-ti traiasca printesa mica si cavalerul si sa fiti fericiti!
Mandy, ma bucur sa aud de Kriszti ca e bine! Tinem pumnii sa fie bine si la gradi!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
joy04 spune:
Dordia, valeu zic si eu la Lavi de programul tau, nu cred ca as rezista.
Fetelor, sa va zic ce am patit ieri. Adica Cristi, nu eu. Ma suna de pe fix-ul de la serv sa ma uit pe mailul lui (lor li s-a taiat net-ul) daca are cumva confirmare de plata de la Orange. ZIc...da, era un mail de confirmare dar apoi mi-am dat seama ca era de la telefonul soacra'mi.
Intreb: de ce? Pai am primit acum mesaj de la orange ca nu mi-am platit telefonul si am suspendat abonamentul. Nenorocitii, i-au suspendat ab fara nicio notificare...avertizare...un mesaj macar de genu' "ba, nu ti-ai platit factura". NU, nimic, nada.
L-a platit aseara - noi facem platile direct din cont - si cand a sunat la relatii cu clientii, ii spune operatoarea ca intrucat a fost prima oara cand nu si-a achitat factura sistemul nu i-a trimis mesaj prin care sa-i aminteasca data scadenta.
Auzi!!!! daca face un "stil de viata" din a nu-si achita la timp factura, va primi mesaje prin care i se reaminteste care este ultima zi de plata, appoi daca trece scadenta il si suna sa-i spuna ca trebuie sa achite.
Dar daca se intampla asa....odata la 6 ani....la naiba, hai sa-i inchidem telefonul sa stea fraieru' fara el.
Madutza io-mi aduc aminte (ca si Lavi) ca si anul trecut ati fost cu Orlando la dr, dar parca se lamurise problema.
Plus ca tare-s curioasa cum de ati ajuns sa banuiti ca ar avea ceva? Parca analizele, transaminazale cand le-ati facut au fost marite, nu? Se vaita de ceva sau a fost un set de analize pur si simplu?
joy04 spune:
hai ca am uitat ceva:Noki cate kg a avut tortul si cat te-a costat cu trenulet cu tot? Ca tot de la ei l-ai luat, nu?
Ca ma bate gandul...Si unde este pe Mihai Bravu? Ca-i al naibii de mare Mihai Bravu asta...
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Rapid..2-3 cuvinte:
- poze de al Nati...soon!
- Joy, tortul de la party a avut cam 3,5 kile si a costat cam 150 ron, ala cu pisica. Cel cu trenulet, de la gradi, a fost de 2,5 kile, trenuletul se plateste separat, 30 ron (dar nu merita dupa parerea mea) si cu totul a fost cam 125 ron. Trenuletul e din martipan, se papa.
Cofetaria Alice este intre Piata Inacului - unde e metrou si putin de mers pana la ea - si Vatra Luminoasa.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
crissy77 spune:
'neata rapid inainte de plecat la scoala.
Raluca de Simina, la multi ani alaturi de cei dragi, sa ai noroc in viata si zilele sa-ti fie mereu insorite.
Se pare ca am ratat si motul lui Stefanel... Ioana, sa-ti traiasca mandretea de flacau.
Am vazut si o parte din poze. Ina, radiezi de fericire. Sa-i fie de bine lui Bobita increstinarea. Rachel parca e o printesa.
meems, indura-te si de noi si spune-ne care e secretul tineretii. Cu siguranta ca tu-l detii. Am ramas masca cand am vazut-o pe Rianna pe patine
Noki, reusita petrecere ati avut. Torturile aratau demential iar copilasii parca erau hipnotizati de Cleo (parca). Si zgubilitici, ca altfel nu se putea la o petrecere de habauca.
Joy, hi, hi, ce cretulica e Alexutu'.
Ioana, no comment. Frumosi copii-familie aveti.
gabitaco, ce schimbata mi se pare Mateea... Probabil pt ca ne-o arati atat de rar! F-te talentata domnisorica, vad ca joaca sah.
madau, frumos pe unde ati fost. Miru nu mi se pare asa pufosica cum era inainte, s-a inaltat tare.
melku, aceeasi impresie o am si acuma despre Daria, parca e o papusica.
gandacel, nu pot descarca nicio poza
Nici noi nu stam prea bine cu sanatatea. I-am facut analizele (m-a uimit cat de cuminte a stat sa-i ia sange, bine, si asistenta i-a distras atentia intai cu un ursulet de plus pe care tb sa-l tina in brate ca sa-i dea putere, apoi cand i-a pus centura i-a zis ca vrea sa vada daca are muschi iar cand a intepat-o i-a zis ca o va intepa un tantar si a luat-o la intrebari ca nici nu a simtit si nici nu a miscat). Deci, ASLO i-a iesit maxim (200) drept pt care facem antibiotic 10 zile (cica are o infectie...), transaminazele marite, Ca desi e 9 (limita minima 10) dr. a zis ca nu are lipsa. Nici la urina nu au iesit bine. Vom repeta analizele la alt cabinet (dupa ce terminam antibioticul) ca pediatra nu prea are incredere in lab. la care am fost (la Humor e centru de prelevare, analizele le fac la V. Dornei). Daca nu ies bine vrem sa ajungel prin Iasi. Ioana, Pischi, imi puteti recomanda un laborator+pediatru bun?
dordia, ce bine ca ai mai dat un semn! Pupam cavalerii cuminti.
Coralia, sarcina usoara si bb sanatos. Cum te simti?
Buluci a mai dat vreun semn? Ati mai luat legatura cu ea?
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
Dragelor,
Mi-a dat Noki pozele ei de la party . Am sa le completez cu cele facute de noi si am sa va dau link-ul. Diseara, sper.
Nu de alta, dar daca va dau link-ul si va uitati acum, n-o sa va mai uitati si la restul pozelor.
Negaracristina sanatate multa Elisei.
felicia74 spune:
neata, neata!
Am intrat sa le urez sarbatoritilor de 4-5: Ralucai de Siminaf la multi ani, sa ai parte de noroc si sanatate! Iar mami sa ne mai dea vesti despre tine
Sa traiasca, sa se faca mari si frumosi si Daria si Daniel, la cat mai multe cadouri!!!
Vizionat poze cu baietii lui Joy, vai Alexutzu e buclat tot, sunt frumusei amandoi copilasii.
Madutza, Mandy ce s-o fi intamplat, cum sa iasa transaminazele atat de mari? Stiu ca Orlando refuza multe alimente (tin minte sigur de fructe), poate e una dintre cauze?
Dordia greu program mai ai, sper sa ai destula putere sa le duci pe toate. Te-ai intors la acelasi loc de munca?
Madau frumoasa vacanta, frumoasa tara (la Elvetia ma refer, din Austria si Germania-Bavaria nu prea am vazut mare lucru). E si pe lista mea de destinatii vizate. Si Miruniciu e cam tot redoutist
Catutza am uitat sa-ti spun ca m-am bucurat mult s-o vad pe Cristina cu copiii in pozele tale. Macar atat. Nu a zis de ce nu mai scrie?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Discutie aseara, in parc, intre Ilinca si o fetita de 8 ani (fetita incerca sa o convinga pe Ili sa se joace de-a nu stiu ce desen animat):
fetitza: Tu cine vrei sa fii, Sam sau Clover?
Ilinca: Eu sunt ilinca Teodora.
fetitza: Nuuu, cine esti, Sam sau Clover?
Ilinca: Nu, eu am pulover.
Roxi, Xandra ups, operatii? Uf, multa sanatate si bafta va doresc.