Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 19
roxisialexia spune:
La Multi Ani , meems, tania, mitza, leea, gabitaco, mimy dumi!
sa va dea Domnul sanatate, noroc si fericire.
leea, va tin pumnii sa treaca repede. este foarte posibil sa nu aiba enteroviroza ci sa fie reactie la ceaiul ala, foarte bine ca ii faci analizele saptamana viitoare.
multa putere
coralia76 spune:
La multi ani Maihaele,Gabriele,Mihai si Gabriel!!
Fina noastra e Mihaela si vom sarbatori maine ca azi au trebuit sa mearga la un parastas...
Leeasanatate lui T.!Si eu cu Andreea am trecut printr/o enteroviroza ..ne/am speriat tare...dupa vreo 5 repriye de voma in tr/o ora am ajuns la urgente cu ea si i/au facut ceva perfuzii,dar din analize nu i/a iesit un grad mare de deshidratare pentru ca ne/am dus la timp cu ea ...au tinut/o 4 ore apoi am venit cu ea acasa si greul a durat vreo 4 zile ca nu accepta nimic de mancare.Daca T. a mancat niste paine prajita si supica e de bine..inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.Metoclopramidul e bun ...cu asta am avut si noi noroc,la Andreea era mai nasol ca a facut si diaree si i/am dat loperamid o singura data si i/a facut foarte bine.Sanatate multa va dorim!
Burtica mea incepe sa se observe...nu tare dar e totusi vizibila.
Saptamana asta a fost una urata de tot ...n-am ajuns casa in nici o zi mai devreme de 8-9 seara ..cateodata nici nu o mai vedeam pe Andreea ca deja dormea...Sper ca sapt viitoare sa fie mai lejera ca altfel imi iau campii...oricum obosesc mult mai repede decat inainte.
Soanso sanatate Soranei...parca tu ziceai ca ati scapat de tuse cu un sirop de patlagina?..Scuze daca am confundat....dar si Andreea trece de vreo saptamana printr-un episod de tuse si muci...si vad ca nu da semne ca s-ar termina prea curand...Mai nasol e ca se trezeste si noaptea si tuseste...asta mai nou de vreo 3 zile...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia; si Andreea(14.11.2005)
ioana_77 spune:
La Multi Ani sarbatoritelor/sarbatoritilor zilei! Multa sanatate si bucurii la toti!
Leea, sanatate, cu caru'!
catutza spune:
Mihaelutzat, Mimi_Dumy, Pischi, Miha2006, Tania, Gabitaco,Meems,Leea La multi ani!
Miri , multumesc mult pentru urari ce faci, cum te simti fara masea? "Zuzu" David a fost incantat de circ? noi inca nu am mers la teatru/circ sau alte spectacole ca nu cred ca are rabdare, ea nici la desene nu se uita dar in schimb nu suporta sa fie tv-ul inchis
Leea , cum ii dai tu hidrasecul? Pe mine m-a invatat o doctorita din spital cum sa il dau.El de felul lui e foarte scaros la gust-am gustat si eu ca sa ma conving , ca sa nu mai fie rau la gust se dizolva in foarte putina apa, eu puneam plicul intr-o lingura apoi puneam 1 ml de apa ...daca puteam si mai putin! Apoi amestec cu o scobitoare si trag in seringa....apoi bag seringa in panadol sau norofen doar atat cat sa se murdareasca...ea simte gustul de panadol zice ca e ok...si gata operatiunea. Apoi repede ceai sau apa ceva ca sa se duca din gura gustul ala ciudat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azi am petrecul la un coleg de-al lui Mihai la curte, am facut un gratar, Bia si baietelul colegului s-au alergat prin curte si gradina ...a fost foarte frumos. Vreau sa ma mut la curte
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
tania-z spune:
acum am ajuns din urma cu toate postarile, am trait cu groaza in suflet relatariele LEEI, de cand cu suspiciunea de intoxicare.
Sper ca T e mai bine, Doamne-ajuta!
LEEA, ce lapte bea Tudor? S-ar putea sa aiba vreo implicare... Poate merge sa incerci sa nu ii dai vreo 2 zile si sa-l inlocuiesti cu ceai. Intreaba si dr.
Sanatate multa!!
N-am vazut poze, n-am facut urari...eu pot intra doar in weekend pe DC, in rest...e jale cu timpul meu
Poate primiti si un LA MULTI ANI intarziat pentru sarbatoritii pe care i-am scapat!
ROXI, CATUTZA, multumesc de urari!
miri__b spune:
Catutza super bine.nu mi s-a umflat falca, m-am avut dureri postextractie.la circ a fost horor ptr mamaie, dar s-a linistit, fi-miu tot patrula prin sala, il aduceau aia de la paza. a vazut doar tigrii, pana la urma au plecat mai devreme.toti copii stateau vrajiti in brate la parinti numai al meu urca-cobora scari. cica nici sa nu ma gandesc sa iau bilete la teatru.
nici maica-mea n-a fost incantata de show, pe vremuri erau mai frumoase. acum niste capre, tigri,4 ponei si un cal(la capitolul animale), fara acrobatii.sau poate dupa ce au plecat ei dar au stat o ora jumate, mai era putin pana la final.
gabitaco spune:
Multumim de urari ..tuturor
...noi ne-am serbat in 3 desi ieri a fost si ziua mea de nastere. Asa am vrut noi. O cina romantica in FAMILIE la un restaurant rustic din oras. Nu am vrut balamuc acasa.
La randul nostru uram si noi numai fericire, sanatate si impliniri celor care s-au serbat ieri.
Leea...imi pare tare rau ca ginericu are pb. Sanatate multa si un pupic dulce de la Mateea .
Hidrasec eu ii dau cu banana pasata ( ca Mateea cred ca e singura care mai papa pasata banana si ciorbita )
Pt durerea de burtica pediatra Mateei mai recomanda No-spa - jumate de tableta de 2 ori pe zi.Noi am folosit si a fost ok.
Gata..trimit repede ca se termina bateria la laptop. Va pup.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
miri__b spune:
Gabitaco nu vorbi cu pacat. si zuzu mai manaca fructe pasate. si nu face la olita.. ma consolez ca ofer vaccin unui copil din Africa.
lavi02 spune:
leea dar de ce incerci sa-i dai Hidrasec daca nu are diaree?
Hidrasec-ul e medicament anti-diareic, nu sunt saruri de rehidratare!!!!
(confuzie de nume)
Saruri chiar trebuie(ar fi bine) sa-i dai!
Hai ca nu-i asa rau daca a mancat totusi ceva. Bine ca ajungeti marti la gastro-enterolog, sa nu fie, vorba lui Ripley tot de acolo problema.
coralia la a doua sarcina se vede mai repde burtica.
----
Noi ne pregatim sa mergem la ziua Elenei, verisoara de-a doua cu fetele mele, face 2 ani!
Ma si distram ieri cand umblam dupa cadouri ca mai nou numai in petreceri de copii o dam. Ne-a invitat vineri seara seful lui Virgil la petrecere de ziua lui intr-u club . Incepea la 22.30; puteam sa o chemam pe bona si sa o cazam la noi o noapte, dar am zis neeee... eram si-asa franti de oboseala dupa o saptamana de trezit dimineata.
So, ce-am fost si ce-am ajuns, acu 10 ani n-am fi ratat asa o invitatie. Acu' frecventam petreceri de copii. Au multiple avantaje: se desfasoara pe ziua, nu fum, nu galagie mare...
Se mai recunoaste cineva?