Colectia de toamna-iarna 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , multa sanatate lui Tudor. Nu mai spun nimic pentru ca au spus fetele deja , dar sa aveti grija de voi

Proadelina , drum bun la Deva si multumim de urari

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, fetele te-au indrumat ft bine. Eu intru doar sa te sustin moral si sa-ti doresc o noapte fara incidente. Ripley, in ultima postare Leea zicea ca marti ajunge la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mihaelutzat, Mimi_Dumy, Pischi, Miha2006, Tania, Gabitaco (sper ca nu am uitat pe nimeni...) LA MULTI ANI!! de Sf Mihail si Gavril

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Gabrielelor, Mihaelelor si Maihaelutelor si copilasilor cu nume Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

LEEA SARACUTUL DE T, SI SARACA DE TINE.S anatape multa.
Mitza precis dansezi pe mese pe la vreun local de fitze in seara asta.cu vecina ofcorz. la multi ani.
si ptr Mihai de Catutza si ptr ceilalti sarbatoriti/te.

fi-miu inca nu a ajuns acasa, inseamna ca a stat la tot spectacolul de circ.
eu mi-am scos o masea, stau cu comprese sa previn umflaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Tocmai mi-ati adus aminte ca ma cheama si Gabriela...

Noaptea a trecut relativ bine. S-a trezit de vreo 3 ori plangand ca-l doare- nu stiu exact ce- si cu senzatie de voma. L-am tot ametit, si poate si din cauza metoclopramidului, n-a mai vomat. Dimineata a mancat o felie pe paine prajita, la pranz un pic de supica...E tot fleasca dar ma bucur ca n-a mai vomat. Ochisorii sunt ceva mai bine.

Ei, si in conditiile astea,cand ar trebui sa aiba diaree, ganditi-va ca e a 4-a zi de nekk. Dupa supozitoare cu paracetamol si unul cu glicerina dimineata...biotics si chiar debridat.

Are imprastiate prin toata casa bibe ori pahare cu apa,ceai,suc . Bea cat de cat, dar nu multumitor.De hidrasec,nici vorba.

Va pup si va multumesc pt sfaturi.

RYPLEY, da, marti ajung in Cluj.Nu stiu exact cum si cu cine si cat stau.Poate ne expediaza in aceeasi zi inapoi ori poate tb sa mai ramanem, nu stiu. Cert e ca la 15 am programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI MIHAI/MIHAELA SI GABRIEL/A !!! Sa fiti sanatosi si la punga "grosi"!

Leea, tinem pumnii sa va puneti pe picioare rapid!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Mihaele, Mihai, Gabriele si Gabrieli![s[]

Lavi multumesc de mail Wow!

Leea mama, dar ce s-a "captusit" bietul copil Multa sanatate!

Mey, sa ma mandresc si eu cu copilul meu: de o luna aproape o spal pe cap fara urlete. E meritul lui tati, care a invatat-o sa se uite la noi cand o samponez si clatesc, iar de atunci nu mai am probleme

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

O intreb pe Ana din bucatarie: ce faci, mami?
raspuns rapid si la obiect: ce ma tot intrebi, nu-i treaba ta, vezi-ti de ale tale.
alta:
vine si radu la petrecere? (fiul nasilor lui iris care are 12 ani)
vine si radu, sigur
vine si paul de la gradina botanica?
vine si el
vine si vladut (fratele lui paul)
vine si el draga
vine si bogdi? (gagiul ei de la gradi)
el vine doar la gradi la petrecerea de acolo
vine si george? (nu-l mai tine minte da' a retinut numele)
ce bine, mami, ca vin ei multi, ca eu ii iubesc pe toti deodata

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Ahaaaaaaaaaaaaa.........deci asaaa!!!!!!

Mergi la inceput