Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 15
lavi02 spune:
Eu sper sa nu fie intoxicatie, cata solutie sa fi ingerat copilul? Astea de gandaci teoretic n-ar fi periculoase pt om, pe de alta parte Tudor e omulet, nu om. Cat mai repede la
meems tu esti o draguta da' ai cam exagerat cu complimentul, n-am aratat prea bine la petrecere, cu un dinte spart (in lucrari), cu parul netuns (efectiv n-am avut timp in ultima perioada, ba Nati bolnava, ba eu (am avut si eu amigdalita), ba diverse).
Intradevar, prim-plan-urile cu mamicile de colectie sunt foarte simpatice si cei 2 masculi la bustul gol si mai si.
anda77 spune:
cu modestia care ma caracterizeaza as dori sa mentionez in treacat ca primplanurile sunt realizate de MINEEEE cu aparatul lui noki.
joy, ma bucur mult de tot ca rasare soarele pe strada ta! te cred ca te simti usurata.
leea, spune-mi ca ai plecat, l-a trata si te-ai intiors de la spital. sunt fte ingrijorata ca nu te-ai dus asta noapte cand se zvarcolea copilul de durere. astept azi vesti.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mama di tutti, cum poti sa spui tocmai tu ca solutiile antigandaci nu-s periculoase pt om?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda nu zic ca ar fi cazul sa le mananci pe paine, dar omoara gandacul (si nici pe ala intotdeauna ), nu omul. Desi ai dreptate, scrie pe ele sa acoperi mancarea si sa nu spray-ezi pe animale sau mancarea lor.
Respectele mele pt portrete, nu sunt primele, ai mai facut tu portrete faine! Imi amintesc portretele facute Sarei la intalnirea din Tineretului acu 100 de ani.
camelia_daniela spune:
Mai, unde sunt pozele de la ziua Nataliciului??? Eu sunt acasa azi si de acasa nu pot accesa yahoo-ul ... nu stiu de ce ! (cand vreau sa accesez yahoo mii se blocheaza, in schimb mess-ul merge)
Nu de alta , da vreau sa vad si eu potretele despre care vorbiti!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 cami, ti le trimit pe gmail. |
Multumesc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
proadelina spune:
Multumiri pentru reprimire!
Dorim muuuulta sanatate la toti copilasii bolnavi!
Citeam articolul despre copiii singuri la parinti si parca nu vreau ca Albert sa creasca singur, fara frati. Pana acum am facut lista cu avantaje si dezavantaje, dar vestea ca sora-mea a "proiectat" inca un nepotel, desi cea mica abia a implinit un anisor mi-a dat de gandit. Parca-as vrea inca unul, parca-as mai astepta putin... Of, ce complicat este!
Adelina si Albert
anda77 spune:
leea, sper ca ai plecat la spital. am uitat sa-ti spun ca daca si-a dus mana la ochi, pupila absoarbe pesticidul mai repede si mai mult decat se absorbe prin ingerare. e ca un burete fara niciun filtru. se iontoxica mai repede
poate fi si explicatioa pt ce are la ochi.
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Imi cer scuze pt inducerea in eroare; Anda are dreptate, la simptome de voma si durere puternica de burta trebuie sa mergi imediat la spital. Poate fi intoxicatie. La o intoxicatie orele trec in defavoarea copilului.
proadelina pai ia-te de mana cu fee ca si ea sta in dubii. Pana atunci mai uita-te la poze cu frati si surori sa vezi ce draguti sunt "in echipa"