Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
Fetelor, cele care va pricepeti mai bine la "calucatoare" care credeti ca e misterul netului meu de nu pot intra pe anumite site-uri, spre exemplu yahoo ? O fi butonat Daria ceva ? Care o fi leacul ? Sper ca nu formatarea si reinstalarea intregului sistem de operare...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
proadelina spune:
Cred ca ar trebui sa gandesc mai putin si sa actionez mai mult
Lavi - multumesc de incurajari!
Adelina si Albert
Noki_Lara spune:
Leea, sanatate multa lui Tudor! Speram sa fie doar o viroza si nu intoxicatie. Mie una mi-e greu sa cred ca de la otrava data pe sub mobila ar face asa ceva, mai ales la cateva zile bune. Ce otrava era, by the way? Treaba cu burtica e dubioasa, dar cu ochisorii, sa stii ca si Sarei, la viroza precedenta i-au curs ochisorii tot asa, cu chestii galbuio-verzui. O fi vreo enterocolita virala, ceva.
Tinem pumnii sa fie bine!Intra cat mai repde cu vesti!
Lavi- ba are dreptate Meems, ai fost tare dragita cu bluzita aia, vorba mamaei lui Tudor, de graviduta. Am vorbit aseara cu mama mea la telefon si nu stiu cum a venit vorba, dar mi-a zis ca tare mult i-a placut de familionul vostru. A zis ca Virgil e demential cat de indragostit de tine este si cat de frumos se poarta. I-a amintit de tatal meu si familia noastra de mai demult.
Ma reintorc la toceala. Mult a fost, putin a mai ramas.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
roxisialexia spune:
Citat: |
Lavi- mi-a zis ca tare mult i-a placut de familionul vostru. A zis ca Virgil e demential cat de indragostit de tine este si cat de frumos se poarta. |
exact de asta ti-am spus si eu lavi, frumos frumos
by the way si mie mi=-a placut cum iti vine bluza.
leaa, te asteptam cu vesti.
lavi02 spune:
Noki & Roxi nu-mi mai complimentati atata familionul sa nu se deoache.
Leea, ai venit de la ?
anda77 spune:
exista magazine de copii in baneasa mall? ca nu mai stiu....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Debenham's, Zara, Next.
Daca or mai fi si altele, nu stiu.
Dar la Next sunt putine hainute si nu mi s-au parut cine stie ce.
madau spune:
Anda exclusiv de copii (Z, Mothercare, etc) nu exista..gasesti asa cum a zis si Lavi, la Zara, la Debenhams si mai e unul cu incaltari, i-am uitat acum numele dar ma gandesc si revin daca te intereseaza.
Leea hai ca bagasi spaima in mine, cum e T??????????
Lavi subscriu la ce-au zis fetele, asa ca nu mai fi modesta, esti o mamica aratoasa si ai o familie super
Sa va povestesc azi cu Miru la gradi, ma duc s-o iau si de obicei ii cumpar ceva dulce, ei azi am uitat. Am coborat si i-am luat insa desertul pt ora 4 pt ca ea e la program lung ijscisa asa ca are dreptul la el, gandidu-ma ca o pacalesc. A tacut, si-a mancat Kinderul si cand ajungem acasa ma lasa sa ma dezbrac apoi isi pune mainile in sold si cu o privire tare nervoasa imi spune : Mami, azi esti pedepsita, treci in camera ta , eu: de ce mami, ce-am facut?, ea: nu mi-ai luat desertul, sa-ti fie rusine. M-am conformat, ce naiba sa fac..avu copilul dreptate, cica ma spune lu' tasu cand vine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
hello!
Leea , cum se simte Tudor, ai ajuns cu el la spital? te rog da-ne un semn ca sunteti bine!
Mada , deci azi esti pedepsita! asa-ti trebuie daca uiti
Camy , ma bucur ca e mai bine Daria
mie mai mi-a trecut raceala, dar acum l-a luat pe Mihai...sper ca nu urmeaza Bia ...tocmai acum cand avem si noi caldura in casa si e asa de bine!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Am vizionat pozele de la ziua Nataliei! Foarte frumoase iar petrecerea se vede ca a fost reusita! Mi-au placut mult "portretele" ! Corap, esti tare! Mi-au placut pozele cu Nic murdar la gurita de tort si cu voinicii la bustul gol!
Si mie mi-a placut bluza ta, Lavi! Arati bine, stai linistita! (mamica tanara cu doua minunatii de fete!!!)
Leea, ce mai faceti?? Cum e T? Sper sa vii cu veti bune!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.