Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
Delia , ce iubareata e fata ta!
Camy , ce ii fac bubitele Dariei? au mai trecut?
Lavi , foarte frumoase pozele de la ziua lui Nati! si foarte elegante fetele tale
Alina , sa inteleg ca ai ramas acasa? cum te mai simti?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
meems spune:
Sunt in urma cu cititul, cu raspunsurile...
Noki, eu sunt cea care a facut confuzia de Karine – mea culpa .
Lavi, Mandy, Melku – ce frumoase sunt pozele de la aniversarile piticilor!
Soanso, Proadelina, bine ati revenit. Si Mitza... bine ai revenit... cu noile "achizitii" .
Cami, Ripley, Roxi (nu stiu daca am omis pe cineva...) sanatate maxima fetelor voastre!
Mandy, eu iti inteleg frustrarile ca nici eu nu sunt deloc genul care sa stau acasa. Aplica sfaturile lui Roxi pana se iveste ceva.
Anda, off si iara off! Bafta multa la gasit de gradi.
Joy, ce surpriza placuta cu achitarea creditului!
leea_cv spune:
Imi cer scuze,n-am citit nimic,iar n-am mai deschis calculatorul de mult. Acum dau buzna ca sa ma plang, ca n-am unde sa strig.
T a scapat de raceala,eu la fel,dar ieri dimineata pe la 6 s-a trezit plangand ca-l doare burtica si a tusit pana a vomat un soi de flegma alba.Dar el nu tuseste,adica nu e racit,nu are secretii in piept sau nas. Si-a revenit,l-am dus la cresa.Cand m=am dus sa-l iau avea ochisorii rosii si umflati, cu secretii galben-verzui. Tantile au zis ca nu s-a lovit dar poate ca e conjunctivita ca a mai avut un copil. Cica toata ziua a fost suparat si retras.Starea generala parea buna.Am trecut pe la o farmacie pt o "consultatie" si sa-mi dea ceva pt ochisori. Tipa a zis ca pare conjunctivita dar nu-mi da nimic ca nu-i sigur.Sa astept pana dimi sa vedem cum evolueaza si sa merg la dr.Apoi am fost in oras la o praji,apoi la un loc de joaca.Acasa a inceput sa planga rau rau,ca-l doare burtica si ca vrea medicamente. A facut un 37,7, ochii curg la greu. sunat doctorita lui. La tel a zis ca are conjunctivita virala, o fi de la viroza, sa-i pun supo de paracetamol si netacin pic in ochi.Ok, dar burtica? Ca-l durea rau. Innebunesc ca io nu stiu sa existe ceva pt durere de stomac la copii. Pana la urma i-am pus un novocalmin c-am zis ca-i linisteste si burtica si i-am dat o lingurita de sirop metoclopramid. A adormit cu chiu cu vai,geme intruna.Acu de vreo 2 ore iar s-a trezit plangand si strigand "au au au". N-a reusit sa-mi spuna ce-l doare ca iar a inceput sa tuseasca,sa ragaie in tandem si iar a vomat o flegma de-aia.
Acum sant foarte suparata,nu stiu ce sa cred. Sa fie vreo enteroviroza si o conjunctivita post raceala.....sau...mai grav....
Am facut dezinsectie vinerea trecuta. Aveam niste gandaci mari si am considerat ca nu puteam convietui. Imediat dupa, am plecat la mama.Ne-am intors luni, el la cresa, eu la shmotru. Am spalat , am facut curatenie generala...dar aia de la firma au zis sa nu spal pe sub mobila. Sa se fi intoxicat T in vreun fel? Sa fi bagat mainile pe sub vreun dulap,apoi sa le fi dus la ochi,ori in gura?
Azi ma duc la dr dar mai este pana dimineata si nu stiu ce dracu sa fac. La tel n-am reusit sa-i spun de dezinsectie ca a fost tare repezita si a vorbit ea mai mult...
Si ma durea sufletul vazand cum plange de rau;mai mult voia la tata...iar tacsu nici n-a rasp la tel
pumba spune:
leea- draga de tine.eu zic sa suni doctora, sa-i spui de solutia aia pt gandaci. chiar daca nu e nimic ,macar sa fi tu linistita ca stie .ai grija de tine si de Tudor.
lavi02 spune:
Uf, Leea sanatate multa lui Tudor. Bine ca va duceti la azi.
Ripley simpatica fica-ta! De abia astept relatari de la ptrecere!
camelia_daniela spune:
Neatza!
Leea draga, sanatate muuulta lui T si tie nervi de otel! Tinem pumnii sa nu fie nimic grav!
Cata, Daria tot mai are bubite, si bineinteles a dormit tare prost azi-noapte pentru ca o mananca...I-am dat 2.5 ml Claritine, dar oricum, nu a rezolvat "problema" mancarimii! Continuam tratamentul oricum!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
meems spune:
Leea, offf draga de tine, saracutul Tudor! Sper sa fi avut parte de o noapte linistita si sa vii cu vesti bune.
Lavi, vroiam sa-ti spun ca tare mi-a placut cum ai aratat la petrecerea Natiliciului, ft draguta bluza ta, parca erai o adolescenta ratacita printe copilutzi si mamici Si mi-au mai placut, din albumul facut de Noki, imaginile cu mamicile colectiei
anda77 spune:
leea, starea de apatie de la gradi poate fi si de la otyravire/intoxicatie severa. alt simptom ar fi micsoararea pupilei.
daca stii ce tensiune si puls are el de obicei, mai ia-i oda ta sa faci comparatia. ar trebui sa fie diferita.
du-l la spital, nu mai sta.
nu exista nicio boala la care minorul de 3 ani sa se planga asa de burta si sa vomite flegme albe, care sa fie de trata acasa. doctorita aia e nebuna. dk imi sunam pediatrul cu simptomele astea, sarea in masina. a sarit pt mai putin de atat! o data m-a consiliat telefonic, iar peste o opra m-a sunat ca vine la mine, sa trimit pe tata dupa el ca s-a rasgandit, e posibil sa fie necesar sa-l vada. pediatrul meu e super relaxat de fel, cateodata imi da antibiotic prin telefon (am retete stampilate in alb de el, stie ca nu le folosesc decat pe ce-mi spune el). de fiecare data cand a venit, s-a divedit ca ar fio fost rau dk nu venea. are un super nas (intuitie).
du copilul la spital urgent. astea nu-s simptome de stat acasa. dar pleaca acum.
EDIT: uite link la simptome otravire cu diverse. dk a dat doar pe la gura si ochi, intensitatea simptomelor prezentate este mai mica decat ce scrie aici, dar ii trebuie medicamentatie de urgenta ca altfel ramane cu urme in stomac si sange.
http://209.85.135.104/search?q=cache:_K4R6p6kBVsJ:acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Dictionar_medical/otravire_7025.html+simptome+otravire+copii&hl=ro&ct=clnk&cd=3&gl=ro
AI PLECAT LA SPITAL?!!! TE ROG nu mai sta acasa cu el cu dureri de burta si flegme albe.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Leea, are dreptate Anda! Mergi cu Tudor la spital !!!!!!!!! Nu mai sta ! Macar sa nu fie nimic, dar sa fii tu impacata!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.