Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Hello, parfumatelor!
Am fost in oras cu treaba si am intrat si in parfumerie. Am incercat Cartier- Le Baiser du Dragon si Lancome- Magnifique.
Impresii...Le Baiser du Dragon - nu e pe gustul meu,sunt de acord cu felul in care l-au descris cele mai multe persoane pe Makeupalley: miros specific anilor '80, de "rich old lady". French, intr-adevar,oriental-lemnos, puternic , mie imi aminteste de "Magie Noire" de la Lancome, pe care l-am primit candva dar l-am dat unei prietene.
Magnifique...ce sa zic? S-au zapacit parfumierii de la Lancome? Mie mi se pare Tresor in alt ambalaj.Daca l-as primi , l-as folosi uneori dar din banutzii mei nu l-as lua, sunt altele care-mi plac mult mai mult si care asteapta cuminti sa fie cumparate.
Astazi m-am dat cu Trussardi Inside,il simt pe mine dar nu asa de bine cum simteam ieri la aceeasi ora Kenzo Amour( care mirosea pe mine si aseara).
Si stiti ce am descoperit? Ca amandoua ( si Inside si Amour) sunt create de aceeasi persoana: Daphne Bugey.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

As vrea un Dior de pe esentedelux si nu au decat tester. Sa comand? Cum "arata" testerul asta? merita 2 milioane si ceva?

Eu de obicei comand doar tester, daca nu are varianta tester iau sigilat Am luat de pe esentedelux de la Dior: Miss Dior Cherie tester, J'adore si Hypnotic Poison sigilate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

As vrea un Dior de pe esentedelux si nu au decat tester. Sa comand? Cum "arata" testerul asta? merita 2 milioane si ceva?

Eu zic ca merita, azi am vazut in parfumerie Poison cu 4 milioane, ce-i drept sigilat. Dar daca il iei pt tine, e ok si tester.
Desi unele au sticla asa de frumoasa...chiar m-am bucurat ca la Kenzo Amour mi-a trimis sigilat, ar fi fost pacat sa nu am si capacul, pt ca design-ul sticlei e deosebit si fara capac ar fi fost ciuntit rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Imi puteti spune daca Escada-Escada Island Kiss in varianta EDT persista cat de cat pe piele? Ca m-am uitat pe esente de lux si nu au (sau poate nu exista) varianta EDP. Imi puteti recomanda un parfum care sa aiba miros de lacramioare?

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui andreea81

Imi puteti spune daca Escada-Escada Island Kiss in varianta EDT persista cat de cat pe piele? Ca m-am uitat pe esente de lux si nu au (sau poate nu exista) varianta EDP. Imi puteti recomanda un parfum care sa aiba miros de lacramioare?

Escada Island Kiss nu exista decat ca apa de toaleta. Este un parfum floral-fructat,de vara.
Parfum cu miros de lacramioare... ai putea incerca Guerlain- Aqua Allegoria Lilia Bella( note de mijloc lacramioare si liliac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

As vrea un Dolce Vita...mi s-a facut dor si mi s-a pus pata sa mi-l iau din nou. Nu au decat tester dar si pretul e f bun comparativ cu tot ce am vazut pe net.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

[b]Imi puteti recomanda un parfum care sa aiba miros de lacramioare?

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Diorissimo-224.html

Si aici: http://www.fragrantica.com/notes/Lily-of-the-Valley-109.html o gramada de parfumuri cu lacramioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

Off topic
danamiha ai intrebat pe verisoara ta daca stie ceva de fabrica de papuci de la Alesd?as merge sambata sa cumpar cate ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Off topic
danamiha ai intrebat pe verisoara ta daca stie ceva de fabrica de papuci de la Alesd?as merge sambata sa cumpar cate ceva

Mii de scuze, am tot uitat sa intreb, dar tocmai am sunat-o si mi-a spus urmatoarele: fabrica se numeste "Melania", e a unui italian, dar sunt produse pt copii pana la nr.35. Ceea ce este respins la export se vinde in magazin. Mai multe nu stie verisoara mea, ea sta toata ziua in cabinet (e stomatolog), iar cumparaturi face in Oradea. Nu stiu daca merita sa faci atata drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Mie "cel mai" de lacramioare mi se pare Clinique Happy Heart(nu Happy simplu), cel putin pe pielea mea. Cel de la Dior pe mine miroase a solutie de sters geamurile .Ati vazut reducerile de craciun de pe strawberry, nu? In principal seturi cu gel sau lotiune. Mie nu-mi face nimic cu ochiul.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput