Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Sali, multumesc de impresii!
Sa vad cum ma "organizez" cu achizitionarea parfumului! (Nu stiu cum ma inteleg cu astia de la fragrancex, ca nu mai am nervi pentru inca o "lupta")

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Nina by Nina Ricci, Chance by Chanel, J`adore by Dior

Mello motanelul iubit

Si cum te intelegi cu Nina?Mie imi place mult mirosul DAr ,in cazul meu,nu prea persista din pacate,3-4 ore si s-a dus de tot...
gabi

Mergi la inceput

danamiha trebuia sa te ascult cand ai zis de Amarige,e asa puternic de "omoara"tot in raza de actiune.Cred ca o sa il port mai rar.E prea TARE ptr.minesi am luat 100ml.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Camelia,uita-te si aici:
http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?brand=Kenzo&productSex=*&category=&pricerange=

Par sa aiba preturi bune si livreaza in Ro, cel putin eu am facut o simulare acum cateva zile si a mers(pana la datele cardului)Livrarea e de 2.15 lire per produs, parca.

Sper totusi sa nu fie la fel de dificili ca cei de la fragrancex, ca nici eu nu mai am resurse pentru inca o Oricum, pentru mine ar fi mai convenabili decat fragrancex, pt. ca sunt din UE si nu as mai avea probleme cu vama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Sali, ma bucur enorm ca esti multumita! Recomand esentedelux din toata inima, am cumparat peste 20 de parfumuri si nimic de reprosat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra09 spune:

fetelor, cum comandati prin intermediar de la bigdiscount? imi puteti trimite un mesaj pe privat? va rog!
multumiri anticipate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleopatra09

fetelor, cum comandati prin intermediar de la bigdiscount? imi puteti trimite un mesaj pe privat? va rog!
multumiri anticipate

Ti-am dat pm cu ce mi-a dat si mie Sali
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

As vrea un Dior de pe esentedelux si nu au decat tester. Sa comand? Cum "arata" testerul asta? merita 2 milioane si ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

As vrea un Dior de pe esentedelux si nu au decat tester. Sa comand? Cum "arata" testerul asta? merita 2 milioane si ceva?

Sticla e ca cea originala doar ca s-ar putea sa nu aiba capac,cred totusi ca Dior fiind asa casa de renume ar trebui sa aiba,oricum il poti intreba pe baiat.Ambalajul exterior, in schimb,este de obicei carton simplu.
Ce Dior vrei?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Eu am un ultraviolet de la paco rabanne si sunt tare multumita.
Sotul foloseste hogo boss si mirosul se mai simte pe hainele spalate la masina.

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput