Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 7
gabi30 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Mii de scuze, am tot uitat sa intreb, dar tocmai am sunat-o si mi-a spus urmatoarele: fabrica se numeste "Melania", e a unui italian, dar sunt produse pt copii pana la nr.35. Ceea ce este respins la export se vinde in magazin. Mai multe nu stie verisoara mea, ea sta toata ziua in cabinet (e stomatolog), iar cumparaturi face in Oradea. Nu stiu daca merita sa faci atata drum |
Multumesc
Chiar nu se merita.
gabi
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EliaElia Mie "cel mai" de lacramioare mi se pare Clinique Happy Heart(nu Happy simplu), cel putin pe pielea mea. Cel de la Dior pe mine miroase a solutie de sters geamurile . Ati vazut reducerile de craciun de pe strawberry, nu? In principal seturi cu gel sau lotiune. Mie nu-mi face nimic cu ochiul. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Cel mai ieftin mi se pare site-ul dat de vio_dia,strawberry au preturi destul de maricele,mai bine iau de pe esentedelux si nu am batai de cap
gabi
andreea81 spune:
Multumesc de raspuns danamiha, sali si Elia Elia!!! Ahaaaaa, deci nu exista Escada Island kiss varianta EDP!!!!!.....bine ca stiu...Acum o sa plec la vanatoare de parfumuri cu miros de lacramioare pe site-urile date de voi. Pana gasesc ceva care sa-mi placa raman la dragostea mea, Poeme de la Lancome.
sali spune:
citat din mesajul lui claujro As vrea un Dolce Vita...mi s-a facut dor si mi s-a pus pata sa mi-l iau din nou. Nu au decat tester dar si pretul e f bun comparativ cu tot ce am vazut pe net. |
Vad ca pe site apare si sigilat, la 245 RON.
L-am (remirosit) si eu recent si mi s-a parut ca miroase atat de...Dior!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
Vad ca pe site apare si sigilat, la 245 RON. L-am (remirosit) si eu recent si mi s-a parut ca miroase atat de...Dior! |
Nu tot ceea ce apare pe site are, trebuie sa cereti mereu noul stoc
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
Nu tot ceea ce apare pe site are, trebuie sa cereti mereu noul stoc |
Adevar graiesti! Tocmai l-am intrebat pe tipul cu esentedelux cum are Dolce Vita si NU are, nici tester nici sigilat.
Claujro, iti poate aduce la comanda, daca vb cu el.
claujro spune:
Eu am dat comanda si mi-a venit confirmarea...dar azi am gasit mail cum ca m-au sunat si nu am raspuns si ca nu au parfumurile pe stoc, sa astept o saptamana... O sa astept dar din experientele voastre preturile vor fi modificate atunci? adica mai mari?
gabi30 spune:
citat din mesajul lui claujro Eu am dat comanda si mi-a venit confirmarea...dar azi am gasit mail cum ca m-au sunat si nu am raspuns si ca nu au parfumurile pe stoc, sa astept o saptamana... O sa astept dar din experientele voastre preturile vor fi modificate atunci? adica mai mari? |
Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa modifice pretul cei de pe esentedelux.
Gabi
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi30
Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa modifice pretul cei de pe esentedelux. Gabi |
Niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva. Fii linistita, pretul este cel pe care ti l-a spus cand ai facut comanda. Asteptam impresii