Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 9

cami_antonia spune:
bebelusii si la noi in cta exista un asa magazin de pe timpul lui ceasca .... dar este atat de faine facut ca nicidecum nu mai gasesti lucruri ieftine ... sunt toate firmele in el ...un fel de mall ... si nu am gasit ... am tot cautat .... dar iti dai seama ca voi persevera ...
criss roaga-te la Dumnezeu si cauta pe net acatistul SFANTULUI NECTARIE .... el este tamaduitorul de boli ... si vei vedea ca te va ajuta enorm ....25+
ANTONIA IOANA
Camelia

roxanaz spune:
Cris30 - stai, nu te pune pe plans te rog. probabil ca este vorba de o imbatranire de placenta. se va monitoriza atent greutatea bebelusului de acum inainte si, daca se observa vreo stagnare, o sa nasti intr-adevar mai devreme. dar asta nu inseamna musai ca trebuie sa fie si probleme adiacente. hai, te rog, fii optimista!
Camelia, nu toate putem sta 2 ani acasa... chiar daca nu lucram la onu.... asta e, fiecare job cu avantajele si dezavantajele lui.
edit ca uitasem sa iti tot tie, Cami, eu am gasit data trecuta camasi din astea in Metro. nu stiu acum daca mai sunt.
miere nu e tocmai ok umflatul asta de incheieturi in fiecare zi, esti ok cu aportul de apa? care e tensiunea?

bebelusi spune:
Cami draga mea daca nu gasesti iti cumpar eu de aici si iti pun la posta ce mare lucru....vorbesc serios si asa tre sa imi cumpar si eu26+
Vlad Mihai

cami_antonia spune:
roxana sunt de acord cu explicatia ta dar eu nu zic decat ca e greu pt copii ... caci cu ei lucrez ... si stiu ce zic de parinti ... deci sunt de acord cu faptul ca trebuie lucrat pt ca altfel nu sunt bani ... dar trebuie sa compensam si sufleteste cumva ... unii vb cu mine mai mult decat cu parintii si conteaza enorm cand vad ca sunt ascultati ... etc ... eu nu dau sfaturi doar spun pareri ... fioecare face cum crede ca e mai bine pt el ...25+
ANTONIA IOANA
Camelia

miereamara spune:
Roxana, beau multa apa, poate 2 l pe zi si merg la baie f des, tensiunea mea ultima oara a fost 16 parca (dar nu stiu cat cu cat, stiu doar ca valoarea cea mare era 16, a fost atunci cand eram racita). In mod normal tensiunea mea este 6 cu 12.
Doar mainile imi sunt umflate, picioarele f f putin, poate laba piciorului, la fata sunt ok.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan

roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia roxana sunt de acord cu explicatia ta dar eu nu zic decat ca e greu pt copii ... caci cu ei lucrez ... si stiu ce zic de parinti ... deci sunt de acord cu faptul ca trebuie lucrat pt ca altfel nu sunt bani ... dar trebuie sa compensam si sufleteste cumva ... unii vb cu mine mai mult decat cu parintii si conteaza enorm cand vad ca sunt ascultati ... etc ... eu nu dau sfaturi doar spun pareri ... fioecare face cum crede ca e mai bine pt el ... ![]() ![]() Camelia |
Cami, inteleg ce spui tu foarte bine. din pacate asta e realitatea. cateodata ce e mai bine pentru tine nu se impaca cu ce poti face intr-adevar....
edit: miere, 16 nu e prea ok. 12 da. isi revin la dimensiunile normale mainile dupa 1-2 ore?

crisspy spune:
Buna fetele,
Acum am reusit si eu sa intru, am treaba multa la birou.
Leditia, Dark Bendis - multumesc pentru incurajarile pentru masea, inca nu am luat nimik, astept pana maine sa vedem ce zice si stomatologul.
Venerata - sa stii ca si la mine la job tot decat 4 luni avem maternity leave (inainte si dupa), timp in care primesc 100% salariul. O sa incerc sa negociez inca minim 2 luni cu program mai scurt gen 4 ore sa vedem daca accepta sefii.
In rest ce sa va mai spun despre mine, am o pofta nebuna sa beau coca cola, de-abia ma abtin.
O zi usoara,
Crisspy
Crisspy 24 sapt
Razvan

cami_antonia spune:
roxana la ce metro ai gasit???? ca vreau si eu neaparat ... dar e drept ca la metro nu am mai fost de multa vreme ...25+
ANTONIA IOANA
Camelia

roxanaz spune:
citat din mesajul lui cami_antonia roxana la ce metro ai gasit???? ca vreau si eu neaparat ... dar e drept ca la metro nu am mai fost de multa vreme ... ![]() ![]() Camelia |
pe vremea aia era doar metro 1. acum nu m-am mai uitat (ca le-am pastrat pe alea :))) dar cum ma duc destul de des daca le vad te anunt

Venerata spune:
citat din mesajul lui cami_antonia venerata ... dar cei de la ONU nu sunt parinti??? ei nu trebuie sa-si creasca copiii????? cat poti sta acasa??? mie mi se pare straniu ... mai ales ca lucrez cu copii ...unii dintre ei sufera de lipsa de participare la viata lor a parintilor ... si de aici apar nenumarate cazuri .... ![]() ![]() Camelia |
Cami_Antonia, din pacate nu se poate face nimic. Si pentru noi e destul de frustrant, mai ales ca suntem vreo 4 colege care au avut copii in ultimii ani (din 2002 pana acum) si regulile sunt reguli.
Se poate lua concediu fara plata dar iti dai seama ca nu convine nimanui. Eu la Vlad am avut norocul sa lucrez pana pe 24 iunie si pe 25 am nascut (mai devreme cu 3 saptamani decat DPN) si asa am beneficiat de cele 16 saptamani integral, ca daca mai imi luam si pre-natal atunci perioada de dupa nastere se micsora.
Pup,
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si