Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Fetele care v-ati apucat de cumparaturi pentru bebe, imi puteti spune si mie va rog de unde ati luat patutul?

Ca eu ma tot uit pe internet si de ce ma uit d'aia ma zapacesc mai tare

Mersi frumos,

Crisspy

Crisspy 24 sapt Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Fetelor, eu nu am vesti foarte bune
tocmai m-am intors de la medic
BB e ok, dar colul e foarte deschis, de maine dimineata ora 9 sunt internata in spital pe perioada nedeterminata.

va pup pe toate, va doresc multa sanatate si sper sa va pot citi curand

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Venerata - sa stii ca si la mine la job tot decat 4 luni avem maternity leave (inainte si dupa), timp in care primesc 100% salariul. O sa incerc sa negociez inca minim 2 luni cu program mai scurt gen 4 ore sa vedem daca accepta sefii.

Crisspy, si noi toate am profitat de acel program redus de 6 ore, pana la varsta de 9 luni a lui bb. Nu vreau sa arunc o imagine defavorabila institutiei pentru care lucrez, am vrut numai sa imi spun si eu of-ul! Din pacate nu cred ca se poate schimba ceva. Asa cum am zis, sunt avantaje si dezavantaje. Asta poate fi considerat un dezavantaj.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi mercic de ajutor .... daca nu gasesc iti spun si gata pachet ... esti draguta...

roxana daca vezi te roggggggggg mult sa imi spui .... eu in metro 1 nu am mai ajuns de o mie de ani .... mai des in metro 2 si in selgros sau real ....

venerata mi se pare aiurea rau .... dar asta este .... oricum sa ai grija de ei .... adica de bebicii tai ..... emotional vb .... pupi ... si mercic de rasp ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy mama, IN SFARSIT!!! Mai era putin si te sunam sa stii
Chiar asa sa ne parasesti de tot atatea zile!! RUSINICA!!! Bine ca esti OK si bebe la fel. Stiu ce zici de miscari..si eu simt in burtca ca si cum cineva s-ar misca in reluare

Ariya, saru'mana pentru sfaturi! O sa caut chiar azi la farmacie! Trebuie sa gasesc ceva similar...cred ca e Karvol-ul de care spunea si Roxana. Imi pare rau ca nici tu nu esti OK...stiu cum e cu sinuzita, e pacatoasa :-(

Viorella, 2 cm COLUL? E intr'adevar cam putin!!! Nu ti-a zis sa stai mai mult in pat? Ai mare grija.

Anuc, eu parca la nastere ii cumparam Anei nr. 15 la pantofi (un pic mai incolo la 2-3 luni i-am luat 16). Cred ca 17 sunt OK pentru primavara....dar asa cum spunea si Roxana, masoara bine ca nu corespund numerele. Stii ca pantoful se masoara in interior. Tu cum l-ai masurat? Nu are cum sa aiba 14 cm, este imposibil....poate pe talpa da....dar interiorul conteaza.

Cris,OF-OF! Imi pare asa rau iubita de tine Nu iti pierde speranta, bebe va fi bine chiar daca se va naste mai devreme! Esti pe maini bune acolo sunt sigura. Suntem alaturi de tine.

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Da, poate fi considerat un dezavantaj din punctul de vedere al perioadei scurte in care stam acasa cu bebelushul, dar si un avantak ca primim salariul intreg, care in cazul meu nu este deloc de neglijat.

Daca as putea sa-i conving si de partea cu programul redus eu ma declar multumita.

Dalma, ai grija de tine, totul o sa fie OK cu tine si cu bebe. O sa ne gandim la tine si totul o sa fie bine.

Crisspy

Crisspy 24 sapt Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Dalma,ce aiurea! dar ai grija de tine si de bebe. Nu te gandi la nimic altceva decat ca o sa fie bine. Si tine-ne si pe noi la curent pe cat posibil...Sanatate multa si sa auzim numai de bine!

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Roxana, mainile isi revin, la modul ca nu mai sunt amortite si dureroase, dar raman un pic umflate. O sa ma duc azi sa imi iau tensiunea.

Dalma, multa sanatate, ai grija de tine si da-ne de veste cand mai poti.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

buna fetelor!
acum m-am trezit si eu(si la propriu si la figurat)
vroiam sa spun 2 cm
si doctora mi-a zis sa stau mai linistita,fapt pt care am si dormit vreo 2 ore.acum m-am trezit ca a venit si tati acasa si sa mancam si noi un pic.
va pupic!
zapacita 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Alina, o sa zici ca sunt tuta rau! Asa i-am masurat, pe afara. dar cum sa-i masor pe dinauntru? cu ce, ca nu-mi intra nici degetu'....
La Ioana a fost simplu ca nu-mi amintesc sa fi luat pe NEVE...ii probam..

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput