Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 11

Anuc spune:
Dalma, banuiesc ca n-o sa ai net la spital. Nu pleca pana nu-ti predai task-urile (ca la serviciu :)). Roaga-l pe sot sa ne mai dea macar din cand in cand de veste (buna!)
Pupici!
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Leditia spune:
Cris30,imi pare rau sa aud ca ai probleme.Nu ti-a zis de ce se intampla asa?S-a maturizat placenta prea devreme..sau ce?Oricum ai incredere c-o sa fie bine.
Dalma imi pare rau,off..o sa fie bine.Doamne ajuta sa mai stea bb acolo in burtica cateva saptamani.
Minunica mea30+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 10 SAPT.

cris30 spune:
Va multumesc pentru sustinere , ma gandesc ca e doar o perioada mai lenta in dezvoltarea ei, ca pana acuma a fost foarte bine.Stiu ca nu trebuie sa-mi pierd speranta si sa merg inainte indiferent cum ar fi.
N-as vrea nici sa o vad conectata la tuburi si sa nu o pot lua in brate .E posibil ca placenta sa se matureze asa repede????
Dalma imi pare rau ca ai probleme, eu din proprie experienta iti pot spune ca odihna e cel mai bun remediu pentru col scurt si contractii.La mine nu colul a fost problema ci contractiile, am avut o perioada cand colul meu se scurtase putin la 2.7cm, dar cu stat la pat a crescut la 3.7cm si ieri era 4.2cm.Contractii inca mai am, norocul ca nu sunt dureroase.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png29+
Doamne ai grija de bebelina mea.

cami_antonia spune:
dalma da in ce saptamana esti????? doamne ajuta! sa fie totul bine ... sa faci in asa fel incat sa mai stim si noi vcate ceva de la tine ....25+
ANTONIA IOANA
Camelia

Naty spune:
Eu sunt pe fuga rau, am o gramada de treaba la servici ...
Vroiam doar sa-i zic lui cris ca ii tin pumnii. Offf, saracuta, intai contractiile acum asta. Eu nu m-am confruntat cu problema asta, dar si bebelina mea (asta din burta) e mica tare, cred ca cea mai mica dintre bebelushii de pe aici. Hai, curaj, esti deja in sapt. 30!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty spune:
Acum am citit si de Dalma. Imi pare rau Tinem pumnii sa fie totul bine.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Leditia spune:
Naty cum esti?De ce zici ca bebelina ta e cea mai micuta?
Minunica mea30+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 10 SAPT.

ttenzika spune:
CRISS dar spune-mi te rog la 29 saptamani nu este ok??? daca bebele are 1200grame??? la mine la 27 saptamani si 5 zile a avut 1033 grame si sunt in grafic,de aceea zic si stau asa nedumerita,dar cat ar fii trebuit sa creasca aproape intr-o saptamana???
eu nu mai inteleg nimic ca si doctorii astia te sperie pentru orice fleac
,CRISS nu te mai stresa vca nu face bine la bebe deloc,si vezi si tu pe net ca te incadrezi in valori normale pentru acveasta perioada
DALMA asteptam vesti
28+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

ttenzika spune:
uite CRISS tot pentru tine sa vezi ca e ok
http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/evolutia-greutatii-fatului-in-timpul-sarcinii.html28+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Alina1976 spune:
Anuc, tu ai dreptate Nu prea ai cum sa-i masori inauntru ca sunt prea mici. Eu zic sa-i iei...sigur ii va purta la primvara..si daca ii creste mai repede piciorul ii dai si iarna ca doar nu merge pe jos, nu?
Dalma, OFFFF!!! Ai grija de tine iubita! Sper sa ne dai vesti cat de curand!! 31+ cu
ADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica