Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Intrebare pentru fetele din USA:
Fetelor, voi cand trimiteti pachete acasa in Ro, cu ce le trimiteti? Care este cea mai ieftina metoda si in acelasi timp si sigura?
Am o prietena in USA si vrea sa inceapa sa-mi trimita diverse chestii pe care le comand eu pe net.

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ttenzika e cam incurcata treaba la mine.Eu stiu ca am 29 de saptamani si cateva zile, ei zic ca sunt mai mare cu o saptamana deci 30 si ceva.Pentru 29 ma incadrez in grafic, pentru 30 saptamnai nu, e mai mica cu 100 si ceva de grame.Acum ei au vazut doar ca a luat putin in ultimele 2 saptamani , nici eu nu sunt lamurita 100%, am inteles ca pot fi si erori.Doctorul mi-a explicat ca valorile normale de crestere trebuie sa fie intr-e 10-90%, ea este 25% si ultima data a fost 41%.25% nu e rau, dar nici foarte bine.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

da mai draguta, dar chiar te rog eu nu te mai stresa ca bebele tau creste destul de bine

28+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Alina eu am trimis odata pachet printr-o firma romaneasca de aici din New-York si n-am fost deloc multumita de ei, ca am platit si eu aici cand am trimis si a platit si mama acolo cand a ridicat.Si de atunci daca am ceva de trimis, posta e cea mai sigura si mai ieftina.Niciodata n-am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crisule, merci frumos. Mi-a mai zis cineva acum ca posta ar fi cea mai OK (mi-a dat si site: www.usps.com si a zis sa ma uit la Express Mail). Cred e acelasi lucru de care zici si tu...
Intrebare: trebuie sa duca prietena mea pachetul la ei sau ridica ei de acasa coletul?
Si nu te agita te rog, bebe are etape si etape in care creste mai incet sau mai rapid. Probabil sa in urmatoarea etapa va lua mai repede in greutate.

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina, eu nu am trimis niciodata pachet in Ro. Transportul poate fi foarte scump, mai ales dc trimiti cu fedex sau usps.
Stiu ca mai sunt niste companii romanesti care transporta colete sau biserici care se ocupa cu asa ceva. Dar nu pot sa-ti spun nimic sigur. Intra la subiectul fetele din america si intreaba acolo.

Chiar, nu ne-ai spus cum s-au adaptat prietenii tai in Seattle.

Revin:

Uite aici o adresa a unei companii, nu stiu cat de serioasa este, nu am trimis personal nimic cu ei, preturile nu cred ca mai sutn de actualitate (1 lbs inseamna cam 450 de grame)
1. Adriana Rumpel
Pachete -BEST TRANS (cu centru în Timi#351;oara #351;i Bucure#351;ti)
Shipping Containers to Romania monthly
$0.85/lbs 40Lbs min $34 (Jul2007)
2pm-7pm în zilele de colectare
773-255-1229
7777 N Caldwell Ave, Door 22 (&Howard)
Niles, IL 60714

2. Carpati Transport INC (din New York - in tara)

telefon: 1-800-796-7447 (free) sau (71 286-7100

tarife:
- pentru Bucuresti: 1.15$/lb (la reprezentanta), 1/30$/lb (la domiciliu)
- pentru provincie: 1.65$/lb
- containere: 0.75$/lb
- asigurare: 7$/lb colet
- manipulare: 3$/lb colet
- JFK-Otopeni: 4$/pachet

3. Romanian American Import
(773) 465-8695
(773) 274-3532
7421 N Western Ave
Chicago, IL 60645

4.ATLAS SHIPPING LTD (vorbesc si romaneste)
Tel. 718-729-2402 / 718-729-1347
Fax. 718-937-6673
E-Mail info@atlasshippingltd.com

http://www.atlasshippingltd.com

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Dalma si Cris, imi pare foarte rau si va tin pumnii sa fie totul bine!Eu nu stiu nimic din ce vorbiti voi , nu stiu nimic de col, de artere uterine nici nu am auzit pana acum, si am o varsta, si despre ecografii 3 si 4 D doar pe Discovery am mai auzit! Pe mine ma cheama doctorita mea la control, doar la ea la cabinet, la particular si acolo ma cantareste, imi ia tensiunea, ma intreaba daca ma doare ceva, imi face eco, din ala normal, imi arata ca misca, imi scrie in carnetul gravidei, cate saptamani are, imi da medicatia in continuare: adica Materna, feretab, magneB6, Duphaston, no-spa, acid folic, imi ia 150 de lei, dureaza cam 10 minute toata treaba si asta e tot! A! si mai imi baga mana in p... si zice "colul e inchis"! Atat! Nu cati centimetri are, nu artere sau altele! Dar eu nu mai iau acid folic, ca m-am plictisit de el, si nu mi-a dat decat 5 mg
Nici fier nu am luat pana acum ca oricum este fe in Materna si la analize sideremia mi-a iesit buna!
Nici No-spa nu iau!
Iar Duphaston am inceput sa iau de vreo saptamana, ca atunci cand am fost racita am tusit si m-a cam durut burta! Dar dupa ce termin folia nu mai iau! Si mi-a dat sa iau Duphaston pana in saptamana 34! Nu stiu de ce si mi-e jena sa o intreb, iar pe mine daca nu ma convinge ca este absolut necesar eu nu iau!
Pacient indisciplinat ce sunt! 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Dalma,incearca sa gandesti pozitiv,si nu-ti pierde increderea,pt ca pana la urma o sa fie bine.

25+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Alexandra Maria

Mergi la inceput

Alina prin USPS am trimis, in general tu trebuie sa te duci cu pachetul la posta, acolo il cantaresc si iti spune cat costa.Poti calcula si online cat costa trmisul pachetului in functie de greutate.Prietena ta poate sa-l cantareasca ca sa poti sa vezi cam cat te costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dalma stai linistita si ai grija de tine, sa ne mai anunti si pe noi din cand in cand ce faci.

Ma gandeam ca eu nu am mai fost la doc din sapt 23, o sa ma duc in 17 nov, oare daca a fost in regula atunci va fi si data viitoare? Ma tot intreb cand va aud ce spuneti daca am si eu probleme si ici macar nu stiu si mai am si de asteptat pana in 17.

Azi am plecat de la serviciu pe jos si am mai intrat in vreo 3 magazine in drum, a inceput sa ma doara spatele ingrozitor. Langa mine este un supermarket, am intrat sa iau ingrediente pentru reteta aia cu puiu sa ii pregatesc lui puiu meu si am crezut ca mor la coada nu mai puteam, mi se taia spatele. Ma uitam imprejur si nu era nici macar un scaun sa stau jos. Am iesit de la casa si m-am pus in fata magazinului pe bordura pana m-am linistit un pic desi blocul unde stau era la 50 de metri, simteam ca lesin, ma lua si cu calduri.

Eu de cand ma stiu nu prea pot sta mult in picioare ca ma doare spatele, dar acum....va dati seama.Si uite asa....ce am facut eu pentru ingredientele pentru reteta de pui magica....sper sa iasa si bun

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput