Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 8

roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc I-am masurat cu rigla, si au vreo 14cm....dar e ciudat ptr ca par mult mai mici |
iubita mea, talpa are 14 cm??? ca daca da... is maricei bine de tot

Carmen hihi esti o scumpa, sunt sanse 99% sa avem cartea aia, nu cred ca ne-a scapat vreuna cu dinozauri

bebelusi spune:
Anuc hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi. Imagineaza-ti ce fata am eu razand in fata calculatorului, cu lacrimi chiar....si colegii mei muncesc de se spetesc.26+
Vlad Mihai

Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi cami, eu am vazut sutiene de alaptat la orice magazin (oricat de mic) cu lucruri de bebelusi/gravide, dar si la magazine mari (gen CORA) tot la sectiunea de gravide. Si cred ca sunt acolo si camasi de alaptat, numai nu le-am remarcat eu inca ![]() Jasmi ![]() ![]() way to go, BB |
Eu n-am Cora.In Carrefour am vazut,dar toate imi erau mici,nu va zic de la ce cupa am plecat si la cat am ajuns ca si eu am fost socata.

viorella,colul probabil are 2 cm.Inseamna ca e scurt si ca ar trebui tratament si stat la pat,fara pic de efort.La noi nu stiu fete cu colul asa scurt,inafara de tuchi,care avea probleme si cu orificiile colului..(nu stiu acum cum mai este).Iar eu nu ma pun ca am cerclaj.
Minunica mea

bebelusi spune:
Cami sa stii ca in Sibiu se gasesc camasi din astea in magazinul cel mare "Dumbrava", cred ca in fiecare oras este un magazin din ala mare de pe vremea lui Ceasca, si sunt si ieftine si dragute. Cat pot fi ele de dragute niste camasi de noapte ca mie nu imi plac26+
Vlad Mihai

cris30 spune:
Buna la toate fetele, am lipsit de pe forum vreo cateva zile ca am avut probleme cu netul, abia ieri l-am reparat.
Eu n-am innchis un ochi toata noaptea de suparare .Ieri am fost la eco si bebelina mea luase foarte putin in greutate 100g in 2 saptamani, deci are acum 1200g.Doctorul a spus ca de vina ar fi placenta care nu mai functioneaza cum trebuie si in cel mai rau caz trebuie sa nasc mult mai devreme
.Asta m-a terminat de tot simt ca nu mai rezist psihic,nu erau de ajuns contractiile si statul la pat care totusi le puteam controla, insa treaba asta cum sa o controlez.Mie frica ca daca placenta nu mai functioneaza si ramane fara O2, off numai la astea ma gandesc
, mie tare frica.Pana acum semnele vitale sunt prezente, se misca este vioaie insa acumuleaza foarte putin.Colul meu a crescut de la ultima eco e 4.2cm.
Saptamana viitoare ma duc iar la eco ca sa vada cum functioneaza placenta si urmatoare saptamana fac eco pentru a vedea cat a mai crescut.Nu stiu ce sa fac ma simt pierduta de tot, neputincioasa si nu ma pot linistii psihic deloc.
Fetele care sunteti la al doilea bebe, v-ati confruntat cu probleme din astea in sarcina???
Imi cer scuze ca n-am citit nimic din ce ati scris pana acuma, nu ma pot concentra deloc.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png29+
Doamne ai grija de bebelina mea.

jasmi spune:
oof, cris , ce sa te sfatuiesc nu stiu, dar incearca sa nu pui raul inainte. Ai incredere in medicii de-acolo, ca ei te vor ajuta sa fie totul bine
Linisteste-te si gandeste-te ca totul va fi bine!
Jasmi 25+ cu
way to go, BB

bebelusi spune:
Criss imi pare asa de rau sa aud asta....Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi dar cred ca e foarte important pentru bebe sa te linistesti, stiu ca din exterior e usor de zis dar e greu de aplicat dar tre sa reusesti....
S-au nascut destui copii prematuri si sunt sanatosi eu am o vecina care a nascut la 6 luni si ceva si copila avea 700 grame si acum are 10 ani si e sanatoasa si nu are nici o problema. Eu zic ca e important ca s-a descoperit si ca esti sub observatie.26+
Vlad Mihai

cami_antonia spune:
venerata ... dar cei de la ONU nu sunt parinti??? ei nu trebuie sa-si creasca copiii????? cat poti sta acasa??? mie mi se pare straniu ... mai ales ca lucrez cu copii ...unii dintre ei sufera de lipsa de participare la viata lor a parintilor ... si de aici apar nenumarate cazuri ....25+
ANTONIA IOANA
Camelia

miereamara spune:
Buna fetelor,
Cris am citit ce ai scris, incearca sa gandesti pozitiv. Poate e doar o etapa in dezvoltarea bebelusei, poate o sa se remedieze situatia. Si chiar dc nu, gandeste-te ca ai parte de doctori, spital si echipamente performante si cu siguranta totul va fi bine.Sper ca la urmatoarea eco sa primesti vesti bune.
De mine nu am ce sa va spun, ma simt cat o balena, ma dor toate cele, mi s-au umflat mainile f tare, ma trezesc dimineata cu ele intepenite (nu stiu dc e chiar ok treaba asta), ma misc greu....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan

Anuc spune:
Bbebelus, stiu cum e sa razi pe infundate ca si eu fac la fel, sa nu dau de banuit ca stau prea mult pe net...Dar stai linistita ca daca te vad colegii cu lacrimi in ochi, cand vesela, cand trista, dau vina pe hormonii de sarcina
Roxanaz, cred ca i-am masurat aiurea, par mici, mai, mici de tot. Chiar nu-mi mai aduc aminte cat avea Ioana la picior la 4 luni, dar astia parca sunt prea mici. In fine, asa am facut si cu niste salopetele de nou-nascut care mi-au placut mult de tot si cand am ajuns acasa am zis ca n-o sa intre baiatu in ele, ca sunt mult prea mici si am fost si le-am schimbat. Am luat o gramada de body-uri si hainute, dar ptr 3 luni ca mi s-au parut mai "normale" si de n-oi avea eu cu ce sa-mi imbrac copilul in prima luna desi o sa aiba sifonierul plin...dar o sa innoate in ele...
Cris, imi pare rau ca ai astfel de probleme, dar sa privesti cu optimism inainte, ca o sa va ajute Dzeu sa creasca mare bebelina si sa se nasca cat mai aproape de termen.
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)