Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

atunci te iertaam

si eu m-am bucurat enorm cu legea asta .. la care sincer nici nu ma asteptam si care ma avantajeaza si pe mine

inseamna ca peste 3 sapt juma', te vedem mai des pe aici

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, nu intru si eu pe net 2 zile si ati umplut deja 2 capitole jumate! Pana citesc eu din urma, mai scrieti unul....

Am o intrebare, daca stiti. Am luat niste ghetute ptr fi-miu, nr 17. Aveti idee ptr cate luni sunt buni? Vanzatoarea mi-a zis ca ptr 3-4 luni, dar mi se par atat de mici....as vrea sa-i vina bine la primavara..cand o sa aiba 3-4 luni, dar mi-e teama sa nu-i ramana mici pana atunci...

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc
Am o intrebare, daca stiti. Am luat niste ghetute ptr fi-miu, nr 17. Aveti idee ptr cate luni sunt buni? Vanzatoarea mi-a zis ca ptr 3-4 luni, dar mi se par atat de mici....as vrea sa-i vina bine la primavara..cand o sa aiba 3-4 luni, dar mi-e teama sa nu-i ramana mici pana atunci...

Anuc, cati cm are talpa incaltarii? pentru ca la capitolul marimi 50% dintre producatori au masuri proprii si personale. (Patrick a avut un nr. 17 care ii veneau la 1 an..si unii care nu i-au venit deloc ).
pana cand copilul nu incepe sa paseasca singur nu prea are nevoie de incaltari cu talpa rigida, asa ca mai bine luati din cele "de forma", cu talpa de material textil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Roxana ce mai faci? cat mai mergi la serv? Patrick ce face?
Am vazut ieri in oras o carete cu dinozauri si ma gandeam la el.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

nici eu nu mi-am gasit inca sutiene de alaptat si nici camasi de noapte ... oricum sunt bune camasile de noapte si pt acasa ... ca sunt f practice pt alaptat .....

jasmi, billy imi pare bine ca ati reaparut ...

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Roxanaz, nu sunt cu talpa rigida, sunt din piele intoarsa (si talpa la fel, ca sunt ptr bebei)...nu m-am putut abtine, ce sa-i faci? cand vad ceva dragut ptr copii, nu ma gandesc prea mult...sunt asa frumoase ca daca n=or sa-i vina, le fac breloc :)

I-am masurat cu rigla, si au vreo 14cm....dar e ciudat ptr ca par mult mai mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

cami, eu am vazut sutiene de alaptat la orice magazin (oricat de mic) cu lucruri de bebelusi/gravide, dar si la magazine mari (gen CORA) tot la sectiunea de gravide. Si cred ca sunt acolo si camasi de alaptat, numai nu le-am remarcat eu inca

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc ai fost mortala, dar te rog sa faci unul breloc si unul sa mi-l trimiti mie pentru breloc, nu fii egoista

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Bebelusi, le facem, mama, breloc chiar daca le poarta, ca n-o sa-l las la fotbal cu ele sa le strice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

JASMI eu nu am gasit ... pe aici nu am cora ... masgazine de gravidute nu sunt f multe ... asa ca .... sper sa mai vin prin bucale sa gasesc .... chiar as vrea sa-mi iau sa mai scap de o cheltuiala ...

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput