Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 6

viorella spune:
buna fetelor!
acum am ajuns si eu acasa.am fost la control,sa ma vada doctorita mea.din pacate mi-a zis ca am colul cam scurt,adica 2 mm si mi-a zis sa iau no-spa 3/zi.voi cum stati la capitolul asta? 29+
va pupic pe toate!

DarkBendis spune:
'Ziua buna, fetelor
Am intrat doar sa va salut si o sterg ... la masaj si dupa aia la cumparaturi (de data asta pentru mine... incerc sa ma decid ce telefon vreau ca uite a venit timpul sa primesc unul nou si habar nu am ce-mi trebuie)
O zi frumoasa va doresc
Dark Bendis 30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

dalma spune:
Dark.... masaj... ioi ce bine mi-ar pica si mie...
Poate ca nu ar fi o idee rea sa-mi fac si eu o programare, asa de rasfatz Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria

bebelusi spune:
Dark dar ce fel de masaj faci, ca te-am mai auzit si asa as face si eu..........26+
Vlad Mihai

ioanara23 spune:
salut burtici!
ce faceti?
eu am intrat numa sa va zic ca-s bucuroasa ca mi-au iesit bine toate analizele....nici macar constipata nu-s....
va poop
ioana 27+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica

jasmi spune:
ioana, cam rarut pe la noi ... meriti o bataitza ...
ce mai faci?
Jasmi 25+ cu
way to go, BB

ioanara23 spune:
beiiii nu da, nu da...am lipsit total motivat....
munca, munca si iar munca la berou...in ritmul melcului turbat...PT CA...PT CA....MAI AM 3 SAPT JUMATE DE VENIT LA SERVICIU!
ioana 27+
puiutza mica

ioanara23 spune:
ORICUM....SUNT FERICITA DE LEGEA MAMELOR...ASA DE FERICITA!
ma gandeam c-o jale infinita la cei 600 ron "indemnizatie"....
ioana 27+
puiutza mica

Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Doamne cat ati mai scris...
Flo cum te simti?
Bebelusi referitor la pofte, eu saptamana trecuta am facut omleta, si nu am mai avut rabdare sa pun produsul finit in farfurie si sa ma asez sa mananc ca oamenii la masa, am luat direct din tigaie... la sfarsit eram asa de fericita....
Ira multumim de reteta, s-a notat, se pune in practica saptamana aceasta. Referitor la statul acasa, bb e mai important, sotul tau a avut perfecta dreptate, dupa ce vei naste tot o sa lucrezi.
Ledi tare faza cu cantatul!! Iar in ceea ce priveste dorul de activitati, stai cumintica.. mai ai putin..
Irina cum de esti singura? pai noi nu suntem langa tine? bb nu e cu tine??
Lavini ce fericita esti...te invidiez.. eu trebuie sa alerg prin casa dupa sot, ca sa mai facem olecuta de gimnastica, ca si al meu a luat-o pe calea" nu-l deranjam pe bb" de parca bb cand va fi mare nu va face... gimnastica!!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

ioanara23 spune:
viorella col de 2 mm?
ioana 27+
puiutza mica