Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxanaz, ma bucur tare ca iti place numele meu, si mie imi place si sa stii ca am avut mare noroc tot timpul cu numele (aviz cui s-ar gandi sa ii puna numele asta fetitei). Nu mi-a uitat aproape nimeni numele chiar daca l-a auzit doar o data. Cand imi sun fosti colegi de liceu sau generala si le spun cine sunt nu trebuie sa explic care Patricia, ca stiu pentru ca nu au mai prea cunoscut altele. Alt avantaj era ca mi se pronunta usor si de francezi, englezi, nemti etc...nu aveam probleme.....Gata ca il laud cam mult

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
jasmi te-ai apucat de treaba?

who....me?
imediat..imediat .. acuma ma chinuie o fomica ce nu ma lasa sa ma concentrez , dar dupa ce pap (a 4-a oara pe ziua de azi) , ma apuuuc

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
jasmi te-ai apucat de treaba?

who....me?
imediat..imediat .. acuma ma chinuie o fomica ce nu ma lasa sa ma concentrez , dar dupa ce pap (a 4-a oara pe ziua de azi) , ma apuuuc

ok, am inteles
Patricia, stiu... ca dovada ca imi place i-am pus baiatului varianta masculina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Bebelusi sigur ca voi luam macar 2-3 ca sa fie...de rezerva
Dar citisem undeva, pe forum, ca sunt spitale in care nu-ti dau voie sa imbraci camasile de acasa si de aia am intrebat...
Zicea si ea ca si Roxana, ca macar in primele 2 zile, cat sangerarile sunt mari pot sa folosesc ale spitalului ( de sacrificiu) dar dupa aceea pot linistita sa le folosesc ale mele
Acum fie vb intre noi...eu nu am putut sa dorm niciodata cu camasa de noapte ca in cateva ore le transform intr-un fel de ..fular , ca se ridica pe mine pana la gat... asa ca nu-mi pasa daca vor fi chiar ale mele de sacrificiu....fiindca oricum nu le voi mai folosi odata ajunsa acasa.

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

dalma, foarte tare faza cu ... fularul

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Roxanaz,multumesc...
Alina eu am o sinuzita cronica de prost gust,care,la cea mai mica raceala,se activeaza,iar eu raman fara miros si fara gust...pt a scapa de manifestarile astea,cand eram in italia mi-a dat un dr sa fac intotdeauna inhalatii cu Calyptol - sunt niste fiole pe care le sparg in apa fiarta,imi pun prosopu'-n cap si inhalez...presupun ca exista si in romania ceva de genul asta,pe baza de eucalipt sunt...crede-ma ca iti desfunda si mama nasului!vezi poate gasesti ceva de genul asta prin farmacii sau plafar...
bebelusi-parca tu erai cu reteta- m-ai spart...i-am dat comanda sotului sa se prezinte diseara cu pulpele si kaizerul la sacosa
in rest sunt binisor,plictisita si ma enerveaza orice...si ma enerveaza si ca uit tot timpul...acum cea mai tare e ca uit pastilutele de gat si oscillo...offf!imi vreau creieru'-napoi!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 24+Mihai

Mergi la inceput

Dalma super faza cu fularul, ar trebui sa gasim o solutie ca si mie mi se intampla la fel

Roxanaz am vazut ca asa il cheama pe baietelul tau dar am uitat sa ma iau de tine.....sa te intreb cum de te-ai gandit la Patrick

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Venerata dar de ce poti sa iti iei doar atat concediu? Tu nu o sa intri in concediu ingrijire copil de 2 ani??

26+ Vlad Mihai

Nu, Bebelusi, nu pot sa imi iau cei 2 ani, pentru ca lucrez la o agentie ONU care se supune altor reguli. Sunt avantaje si dezavantaje.

Toate bune,

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 24s+

Mergi la inceput

Ariya nu eu am fost cu reteta cu pui dar vreau si eu sa o fac deseara cand vine Mircea din turneu sa il astept cu masa pusa

Eu va dau o reteta buna cu peste:

2 pesti cu solzi (eu fac cu biban) dar se poate si cu peste fara solzi(pastrav de ex) carora li se taie capul si coada se pun pe focul de la aragaz intr-o tigaie de teflon pe un pat de sare(foarte multa sare, cam 2 cm) cu solzi cu tot. Cand e gata pe o parte se intoarce pe partea cealalta. Iti vei da seama cand e gata pentru ca se face crusta de la solzi si de la sare.Cand va fi gata se da la o parte de pe foc, se da crusta la o parte si va ramane doar carnea pestelui care va fi super gustoasa, ca isi ia el sare cat ii trebuie si se face in suc propriu. Avantajul este ca nici nu faci miros urat in casa.
Sosul: Langa peste pe sare se coace un ardei gras (eu il tai felii) sau doi, o rosie sau doua. Cand sunt gata rosia se piseaza intr-un bol, ardeiul gras se taie fideluta si se pune peste rosiile coapte. Peste amestec se pune putin vin rosu, putin vin alb, sare, piper si busuioc. Acest sos se pune pe farfurie peste peste. Pofta buna. Este un deliciu, eu am fascinat multi musafiri cu preparatul asta.

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Am inteles Venerata, nu stiam, dar suna asa interesant sa lucrezi la ONU....

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput