Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Pai draga Jasmi noi am fost total impotriva a 2 nume dar ne-am tot gandit ca ar fi bine sa aiba bebe si un nume de sfant si atunci ne-am gandit sa adaugam si Mihai., care i se pare un nume frumos. Noi nu am vrut 2 nume sau un nume mai lung si pentru ca numele nostru de familie este imens: Corcoveanu...iti dai seama cum ar arata langa un nume mare, stiu cum e cand ma prezint eu la telefon, ca dupa ce ca e numele de familie mare mai e si prenumele mare Patricia....imi ia o ora sa ma prezint

26+ Vlad Mihai

eu zic sa nu-ti faci griji in privinta asta. ambele prenume sunt f frumoase. Si eu am fixul cu un prenume, tocmai pt ca eu am 2, dintre care unu lung. Dar faza cu numele e cea mai putin importanta

Apropo, ..eu tot nehotarata sunt in privinta asta

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dalma dar de ce nu iti iei tu mai multe camasi? Sora-mea cand a nascut si-a luat 3 camasi, nu a trebuit sa imbrace de la spital

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Jasmi, dar intre ce nume ai de ales de nu te-ai hotarat? Mie imi place la nebunie Mara sau Ana.Pe fetita mea asa o va chema. Mai imi place si Carla si Maya dar avem deja in gasca numele astea

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Patricia, nu am nume intre care sa aleg
Imi plac mai multe, dar cand ma imaginez zicand numele asta de cele mai multe ori in viata de acum incolo , parca nu-mi mai place nici unul. Ca sa nu mai vb ca astea care-mi plac mie nu-i plac sotului si invers

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Jasmi pai problema asta am avut-o si eu cu Mircea. Stii cum am facut noi? L-am pus sa imi spuna ce ume ii plac lui si din alea am ales un nume comun care sa ne placa amandurora. Asa am ramas sa alegem unul dintre Mara si Ana, iar pentru baiat Vlad. Sotului meu nu ii plac decat numele romanesti, nu ii plac nume "de telenovele", asa le zice el la astea care suna mai altfel.

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Asparagus,La multi ani,multa sanatate si dragoste sa ai parte.
noi acum ne-am trezit si fugim la scarbici...de la cadia citat,ca tare mai imi place cum suna.ieri am tras chiulul toata ziua ,dar si al meu a aparut mai repede acasa. e asa de frumos aici,in timpul zilei 22 de grade celsius...numai de munca nu ai chef.
in fiecare dimineata ma incurajez:hai inca o zi,hai ca poti...si uite asa imi trec zilele.
revin mai incolo. o zi usoara sa aveti
mmmmuuuuuaaaaaaaa

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Lisa dar cat e ceasul la voi acum daca la noi e 12.25??

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna tuturor,

Incep prin a ura Bun venit! burticilor noi, sa fie sanatoase si sa aiba parte de bebei frumosi si scumpici!

V-am citit in ultimele zile dar n-am mai scris; am constatat ca acasa nu mai am loc la laptop de inamicii publici - sotul si Vlad, daca nu e unul trebuie sa fie celalalt, si eu nu mai reusesc sa ma ating de el. Ma mai iau si cu treaba pe la bucatarie si indata se face ora de culcare pentru Vlad si gata cu orice! It's not fair!

Si la mine s-au intetit durerile de spate, cred ca asa cum spunea Flowerbee, bebe atinge nervul sciatic si ma indoi de durere. Mai mult in partea dreapta. La eco mi-a spus dr ca bebe sta cu caputul in conul uterin drept. Asta sa fie cauza ca ma doare mai tare in dreapta?

Edinuta, felicitari pentru mutat, dar sa nu ne uiti si sa ne dai vestri despre voi cat mai curand!

Ledi, ai fost tare simpatica povestind despre schimbul de impresii pe care l-ai avut cu bb! Oricum e clar ca ei percep aproape tot ce se intampla "afara" (privind dpv lor de vedere), si bune si din pacate si mai putin bune.

Cand citesc despre unele fete ca mai au putin si intra in concediu de maternitate recunosc ca ma incearca o usoara invidie . La jobul meu nu pot sa imi iau decat maxim 16 saptamanai de "maternity leave", pre-natal si post-natal la un loc. Mai am inca 4 sapt in plus daca alaptez, si apoi beneficiez de program de 6 ore pana cand bb face 9 luni, doar daca alaptez. Atat si nimic mai mult! E adevarat ca salariul este 100% in toata aceste perioade.

Pupici ,

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalma
Iar la remarca mea, cum ca acele camasi ce le primim in spital cica ar fi "sterile" mi-a raspuns "poti sa uiti!!!"
Acum nu stiu daca asta e peste tot sau numai aici, dar acesta a fost raspunsul ei

nu-s sterile camasile alea draguta mea..parerea mea este sa nasti in cea in care ti-o dau ei si dupa aceea te imbraci in ale tale. asta scuteste una care ar fi de "sacrificiu". succes la control azi
Patricia (bebelusi), mie mi place ff mult numele tau. si altora
jasmi te-ai apucat de treaba?
venera, da, daca e sprijinit mai mult pe una dintre parti atunci ester excitata ramura respectiva a sciaticului, de aceea durerea oscileaza de pe o parte pe asta. eu sunt de stanga azi

Mergi la inceput

Venerata dar de ce poti sa iti iei doar atat concediu? Tu nu o sa intri in concediu ingrijire copil de 2 ani??

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput