Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 3

bebelusi spune:
Alina sa nu te super pe mine, dar am crezut ca mi se pare mie si nu am mai cautat in urmaBineinteles ca nu am spalat strugurele care l-am mancat pe drum
acasa le spal tot timpul dar pe drum nu aveam apa....
26+
Vlad Mihai

bebelusi spune:
Ledi sa stii ca am ras cu lacrimi, voi nu stiti ce voce am eu....sa vezi atunci ce cantare o sa ii fac eu lui fiu-meo26+
Vlad Mihai

yashy spune:
Ledi, io nu am curaj sa cant... Dar canta Luka cu gura lipita de burta si incepe burta sa se zvarcoleasca! De zici ca danseaza... Luka crede ca ii face o mare placere lui bb sa-l asculte... oare care o fi adevarul??
Poate bebelui tau ii place vocea ta si se linisteste cand aude!
Adina & Luka
& bobita din burtica
25+
obraznicatura lu' mami

BillyBilly spune:
Neata!!!!
Dragalaselor, noi suntem bine, da' treaba multa si ma freaca o leneeee...va citesc, mi-e drag de voi, cum zice si alina, o sa va duc dorul cand se termina cu odiseele.
Pe la noi nu se intampla nimic spectaculos, burta creste ca nebuna, constipatia este in floare, ma misc in reluare si obosesc din nimic, ma chinui sa dorm si sa ma intorc de pe o parte pe alta...foame cat incape (am luat 2 kg in 2 sapt), numai burta este de mine . Ana-Maria este o cumintica, a capatat niste miscari f viguroase si cateodata smucite
, cred ca nu mai are loc. Am inceput sa-mi dau cu garmastan pe mameloane si la o simpla atingere descopar ca se uda de un lichid transparent...deci cred ca "sistemul" este functional. Aseara am facut prostioare cu barbatul si spre dimineata ma durea spatele si aveam usoare crampe ca de ciclu, au trecut de la sine in scurt timp, da' suficient cat sa taiem de pe lista orice "invarteala la bara" pe durata nedeterminata
. Si cam atat...ar trebui sa spal si eu lucrusoarele bebelinei si sa le calc, dar am multa treaba in firma si termin tarziu, atat cat sa preg ceva de mancare si la orizontala cu mine! Aaa, si apropo, de la 1 nov sunt in prenatal cica...
Fetele, mie de la personal mi se tot spune ca indemnizatia pt Cic se va calcula din brut, ca "nu se poate altfel"...sunt f convinse fetele ca asa va fi. Eu cred ca totusi va fi din net, dar NU MA SUPAR daca n-oi avea dreptate .
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara va doresc!
La multi ani lui Asparagus!
Fetelor sa ne auzim cu bine!
Catalina 32+
Ana-Maria ingeras de
AMR 8 saptamani
Bebelusa

ingrid70 spune:
Buna dimineata!Inca mai recuperez la serviciu, deci nu am prea mult timp, o sa intru mai mult de acasa, deseara. Ieri am tot citit din urma ca ramasesem in urma cat am fost in delegatie si apoi in medical si nu am avut net acasa.Am citit ca Selene s-a certat/despartit de sot si ca va pleca la Cluj si nu ne va mai scrie . Imi pare f rau de ce s-a intamplat cu ei! Am citi si la subiectul "Nu pot sa spun DA" unde explica ce s-a intamplat si parerea mea initiala a fost sa tin cu el, apoi cu ea. Oricum in final am ramas cu impresia ca el s-a speriat si ca nu mai vroia casatorie defel. Poarte ca si banii au avut o parte din vina. Poate greutatile financiare l-au speriat!
Cine stie! Imi pare foarte rau cand aud de cupluri destramate, mai ales cand la mijloc este un copil! Sper sa treaca cu bine peste tot! O si sper sa mai intre totusi pe net, de la un internet cafe poate si sa ne mai povesteasca despre ea!Imi pare rau si de Irina de problema cu apartamentul. Eu una nu as putea sa investesc intr-un lucru care nu-mi apartine. Am si eu o cumnata care trece prin aceasi situatie. Era sa o patesc si eu asa cand am cumparat apartamentul socrilor mei, dar pana la urma le-am dat toti banii (ca la niste straini) si am facut actele si gata! Am citit de Naty cu puiul ei! Bine ca s-a rezolvat cu bine pana la urma!Si de Sicuta! Sa-i dea Dumnezeu putere sa o ia repede de la inceput si sa reuseasca de data asta!Daca mai am timp mai intru! Imi cer scuze la fetele de care nu am amintit, dar va citesc!Va
pe toate!
24+

bebelusi spune:
Billy dar eu am citit pe net in ziua in care a promulgat Base legea si Mariana Campeanu ministrul muncii spunea clar ca se calculeaza din net, mie personal mi-a spulberat orice sperante
26+
Vlad Mihai

bebelusi spune:
Ce faceti fetelor de nu mai scrieti nimic??Asa m-am obisnuit sa nuu fac fata cu cititul si de o ora nu am ce sa citesc.
Eu mi-am comandat spaghete carbonara. Abia astept sa vina comanda ...
26+
Vlad Mihai

jasmi spune:
pfaaaaaaaaaaai ce liniste!
mai ca trebuie sa ma apuc de lucru, de plictiseala
bebelusi, vad ca tot mai adaugi cate-un prenume la
Jasmi 25+ cu
way to go, BB

bebelusi spune:
Pai draga Jasmi noi am fost total impotriva a 2 nume dar ne-am tot gandit ca ar fi bine sa aiba bebe si un nume de sfant si atunci ne-am gandit sa adaugam si Mihai., care i se pare un nume frumos. Noi nu am vrut 2 nume sau un nume mai lung si pentru ca numele nostru de familie este imens: Corcoveanu...iti dai seama cum ar arata langa un nume mare, stiu cum e cand ma prezint eu la telefon, ca dupa ce ca e numele de familie mare mai e si prenumele mare Patricia....imi ia o ora sa ma prezint
26+
Vlad Mihai

dalma spune:
Helloo Burtici :)
Alina - ma bucur ca ai scapat de febra, incet, incet scapi si de mucozitati
Edinutza - spor la mutat in casa nou si revenire cat mai rapida pe forum
Noi azi mergem la control, abia astept sa aud noile dimensiuni ale bb-linei noastre, banuiesc ca a crescut multisor ca eu am crescut multttt
azi am sunat o verisoara care lucreaza ca asistenta la maternitatea din Oradea sa o intreb cam ce ar mai trebui sa pun in bagajul de spital....
Nu a zis nimic nou din ce ati scris si voi dar a insistat pe vata si comprese sterile.
Am intrebat daca e voie sa duc camasa de noapte, a zis sa duc macar 1, cadupa primele 2 zile o sa vreau sa imbrac si altceva decat ce imi da in spital. Iar la remarca mea, cum ca acele camasi ce le primim in spital cica ar fi "sterile" mi-a raspuns "poti sa uiti!!!"
Acum nu stiu daca asta e peste tot sau numai aici, dar acesta a fost raspunsul ei Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria