Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
flowerbee spune:
Uraaaaaa
Bee
27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
asparagus spune:
buna dimineata fetelor!
N-am apucat ieri sa intru sa va multumesc pentru urari, dar o fac acum.
Asa multe fete s-au gandit la mine, merci mult! Sa dea Domnul la toata lumea sa fiti bine, sa nasteti usor si sa va bucurati de cei mici!
Noi suntem bine, doar in mare stres. De luni avem si eu si sotul concediu si renovam camera lui Lucas, care pana acum era biroul lui Arek. Zugraveala in sine n-a fost deloc o problema, in schimb eliberatul camerei, una mare. Una la mana ca n-am crezut sa fi strans atatea lucruri intr-o camera in 3 ani, iar pe de alta parte nu stiu ca sa fac cu ele mai departe, unde sa le pun, caci in camera copilului in nici un caz. Barbatu-meu m-a catalogat deja ca fiind "foarte gravida", caci nu suport nimic altceva in camera lui Lucas in afara de lucrurile lui, vreau sa fie frumos si curat si sa nu vad dosare, carti, etc. Ziceti voi, nu e normal??? 
CA urmare, tot ce am scos din camera e imprastiat prin casa, noroc ca mai am cateva zile de concediu.
Camera am zugravit-o in 2 culori, galben si verde pastel, si tema este Winnie Pooh. Sper sa iasa frumos.
Ioana
25+ cu
Lucas
Poze samburica
CADIA spune:
Bee, cand ma intorc de la dr, va dau de stire.
Sa sti, asa cum spunea si Bebeusi, ca esti f.f.f sexi petru sotzulache al tau, mai ales acum cand sunteti 2 feet frumoase.Chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Bee, am o mare problema cu mobila de camera.

Am fost prin Tamilia (Ghencea),Ikea, Mobexpert si nimic pe gustul meu si mai ales a pretentiosului de sotz.
Sapt asta dau o fuga si in Elvila.
Bebelusi, sa sti ca ai mare dreptate cu cerceii, nu m-am gandit la treaba asta.![]()
![]()
![]()
27+cu
CLARA
bebelusi spune:
Yupiii, daca are cineva legea sa ne-o dea si noua....sau il intreb pe "prietenul google"![]()
26+
Vlad Mihai
asparagus spune:
alaltaieri am fost si la doctor, si totul este in regula, am facut si ecografie, Lucas are deja 1100g, este bien sanatos, face tumbe prin burtica desi eu il simt foarte slabut, fiindca am placenta anterioarami-a explicat doctorul. Noroc ca avem dopplerul, ca asa ma linistesc imediat si stiu ca ii e bine puiului.
Colul e inchis, dar mie aici nu-mi spune nimeni cat e de lung sau de scurt, doctorila s-a uitat scurt si a zis doar ca e ok! Mie imi e de ajuns, daca n-ar fi asa mi-ar spune ce sa fac sau ce sa nu fac.
Oricum, cateodata parca si uit ca sunt insarcinata, in afara simptomeleor clasice, dureri de spate si apa in picioare si mai nou la degetele de la miini, nu ma pot plange.
Ioana
25+ cu
Lucas
Poze samburica
andre_ea spune:
Salutare!
Ira, cu medicina muncii habar nu am cum e. De fapt astia de la mine habar nu au de capul lor. Cica firma mare! Oricum eu stau doar 6 ore incepand de saptamana asta.
Cat priveste planurile de Revelion, LEDI, stau acasa cu picioarele stranse bine-bine ca nu vreau sa nasc de sarbatori. Tu de ce intrebi de planuri, ca si tu esti in aceeasi situatie? Eu zic ca si tu o sa nasti in decembrie.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
asparagus spune:
a, uitasem sa-mi schimb semnatura, caci am crescut doar, nu??
Alaltaieri am fost si la cumparaturi si am luat carut (culoare orange):
http://www.gesslein.de/kinderwagen-f6.htm
Kinderwagen Modell F6
si masa de infasat pentru cada:
http://www.babyonlineshop.de/shopart/5000000008.htm
Geuther Bade- und Wickelkombination Varix SL jetzt zum Aktionspreis
Ok, cam atat de la noi, ca si asa m-am intins cat o zi de post. Incerc sa scriu mai des, dar de multe ori nu reusesc. Eu fac naveta la München si sunt 3 ore pe drum in fiecare zi plus 8-9 ore de munca, asa incat de obicei nu mai am putere seara sa scriu, dar de citit citesc tot timpul...
Multa sanatate fetelor cu probleme, stiu ca e greu, dar Dumnezeu ne va ajuta pe toate sa avem bebei sanatosi si fara probleme!
VA pup pe toate 
Ioana
27+ cu
Lucas
Poze samburica
bebelusi spune:
Asparagus sa stii ca si eu sunt de aceeasi parere cu tine. La bebe al meu in camera nu aveam decat perdea cu Twety si un corp de iluminat cu o floare si fluturasi si in rest DEPOZIT. Fii sigura ca si eu o sa scot tot afara: aspirator, trolere, plante, dosare etc. Nimic nu va umbri camera lui bebe

26+
Vlad Mihai