Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

fetelor sa stiti ca imi place mult sa citesc ce-ati mai scris.asta e primul lucru care-l fac cand deschid calc,dar din pacate nu pot sa stau prea mult la calc. ca ma ia durerea de spate.
acum ma duc sa-mi beau lapticul de dimineata.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeee

eu tocmai mi-am baut cafeaua .... si acum v-am citi si tre sa fug la munca .... azi am o zi mai grea ... va pup

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ira, sunt de acord cu tine la capitolul linte este super buna, am descoperit-o si eu acum vre-un an. Ira si reteta de pui a fost super, imi pare rau ca nu mai am sa va dau si voua...dar am papat noi tot

Yashy da-ne si tu o reteta cu specific de pe-acolo de pe la tine

Roxana, ai grija de tine cu raceala, ia ceva preventiv

Am niste arsuri fetelor, de nu mai pot, nici nu am prea dormit noaptea trecuta, imi e asa somn de as pleca acasa sa dorm

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Eu zic sa puneti dop sau sa strangeti bine picioarele,eu asa am de gand sa fac,ca nu concep ca bebe sa vina mai devreme de 37 de sapt implinite.Nimeni nu are voie sa nasca mai devreme,asa ca nu ma intereseaza ce faceti(glumesc)

Stefania,acum vad ca ai scris la noi la odisee,nu stiam ca faci parte din odiseea noastra.Scuze.Ai primit emailul meu?Cum mai esti?

Rein aspenterul se ia si dupa 25 de sapt.Se ia pana in sapt 39,daca ai probleme,evident.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Am scris un mesaj mare cat china si mi s-a sters sper ca nu uit nimic din ce am scris

Ira sa stii ca sunt de acord cu tine ca lintea e excelenta. Sa stii ca reteta cu pui e super buna si a apreciat-o si puiu meu aseara cand a venit din turneu. Ai putea sa incerci si tu reteta de peste pe care am postat-o eu ieri ca e super buna

Yashy da-ne si noua o reteta cu specific japoneza, ca nu am mancat niciodata

Roxanaz ai grija cu sanatatea , ia si tu ceva preventiv

Eu am niste arsuri de nu mai pot si nici nu am prea dormit noaptea trecuta, imi e asa de somndar din pacate sunt la serviciu

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Albinutz, analizele is ok ptr o gravida aproape de trim III. adica anemia este minima... leucocitele nu-s crescute ff mult. si da, exista jdemii de infectii asimptomatice.
Patricia, multumesc, am luat deja un paracetamol. vezi ca mesajul tau e bine merci mai sus, nu a disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neatza, fetelor!

Acum am terminat de citit

Vreau si eu reteta cu tortul facut cu fructe din compot!!!

Eu am fost ieri la eco si grasuna mea are 1 kg si se dezvolta frumos si bine (de la dr. citire).Din pacate eu nu am stiut ca nu trebuie sa fac pipi inainte de eco, asa ca nu mi-a putut masura colul.

Azi ma duc insa la dr.gineco si sper sa mi-l masoare ea.

Pustoaica mea face acrobatii.Chiar ieri cand eram la eco am vazut-o cum isi ducea piciorusele la gura.
Are mobilitatea lui ta-su.

Aseara am fost la teatru si pentru ca am ajuns mai devreme ne-am plimbat si n-am rezistat asa ca impreuna cu sotul meu i-am cumparat piticei, o pereche de cercelusi.
Toti ma cearta pentru ca cica trebuia sa-i cumpere nasa, dar daca a fost placerea lui ta-su ce sa-i fac?
Vad eu cum scot camasa fata de nasa.

Va pupicesc

27+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Roxana, merci pt raspuns, m-am mai linistit putin. Oricum, o sa fac si analiza urinei si un exudat faringian. Nu pot reface cultura de col pt moment avand in vedere starea colului (oricum a fost facuta acum vreo 3 sapt).

Rox, ai grija cu raceala, nu o lasa sa te invadeze! Afara cu ea, ca si asa este prea cald pt aceasta perioada!

Ledi, de acord cu dopul si stransul picioarelor! Sa stea bebeii la cuptoras pana la termen!

Cadia, bravo pt bebe! Tine-ne la curent cand vii de la dr!

Fetelor, incep si eu ca una din fetele din america. Am senzatia ca nu mai sunt sexy, femeie...Sunt cat casa, in toata ziua in pijamale sau trening, nu foarte aranjata... Cred ca trebuie sa fac un efort sa fiu mai dragutica. Sotulache nu zice nimic, dar nici nu ia initiativa.... Nici nu avem voie dar totusi...

Stiu, creier de gravi, dar si asta ma preocupa.

Bee27+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Bee nu trebuie sa gandesti asa, ca gravidutele sunt cele mai sexi femei, si nu sunt singura care spun asta. Eu de cand nu imi mai e rau nu mai plec din casa nearanjata si toata lumea imi zice ca apreciaza mult ca ma aranjez si ca ma fac dragutaasa ca apuca-te de aranjat.....e drept prin casa, cam in pijamale stau si eu

Cadia, nu e nici o problema cu cercelusii, chiar daca ii ia si nasa. Ce domnisoara ai vazut tu cu doar o pereche de cercei, asa si prichinduta ta nu? se conformeaza de mica

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bey, avem un nou presedinte ))). Sunt asa de fericita ca nici nu pot dormi.

Crisspoliss, am avut un soc cand m-am vazut in pozele de la Halloween, si unul negativ....nu mai pun nici o poza pana dupa nastere))))

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput