Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
Leditia spune:
Stie cineva ce lege(nr legii)face referire strict la concediul de maternitate,pre si postnatal si unde se mentioneaza ca se pot compensa intre ele?Vreau sa o scot la imprimanta pt a lamurii pe cineva,(dr) ca prenatalul de 67 de zile pe care-l vreau e perfect legal!
Ma tot uit pe pagina lui Marius si nu gasesc si deja mi-am prins urechile prin atatea legi si ordonante.Poate cineva are la indemana legea asta.Mersi.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
Am fost si noi aseara la echo, bb e bine, nu a vrut sa ne arate deloc fata, dormea cu mana pe fata, are 690 g si 22 cm. Astazi mergem la dr care urmareste sarcina, si vreau sa-i cer neste analize, ca ma simt cam ametita. Dr, de familie a zis sa mai fac analize in sapt 32, dar mi se pare cam mult.
Anuceu una am zis ca o sa cumpar hainute dupa sapt.32-34 ca sa vad cat de mare va fi bb, si eu ma tem sa cumpar acum si sa nu le folosesc.
Dalma imi pare rau ca trebuie sa mergi la spital, dar ma rog pentru tine ca totul sa fie bine. 
Ingrid daca dr nu ti-a facut echo, 3D/4D nu exista vreun cabinet particular in Severin unde sa poti face o asemenea echo. Eu una aseara am mers la un alt cabinet si am facut echo, am tinut mortis sa am inca o parere.
Nu vreau sa sperii pe nimeni dar cine se frige cu ciorba sufla si in iaurt, si eu sufluuuuuuuu, in 2005 daca nu mergeam la un alt medic MUREAM in orice clipa, aveam sarcina extrauterina iar dr la cre mergeam ma trata de anexita. De atunci, cer si a doua parere...
Damiana sa stii ca si farmacistii sunt ca si medicii, unii mai priceputi altii nu, unii carora le place meseria altora nu. Eu am facut scoala de asistente medicale, si invatatm pe rupte, si de multe ori ma intrebam ce or sa faca colegele mele care nu dau pe la scoala, cum or sa-si trateze pacientii? cred ca asemenea "specimene" sunt cele care ne trateaza ca pe un nimic, care nu au pic de suflet chiar daca le bagam banii in buzunar...
Flo cred ca sotul tau te place si in trening si in pijamale. Incearca sa nu te mai gandesti la astea, si fii convinsa ca-si iubeste foarte mult fetele.
Stai cumintica!!
Irina, Cadia, Cami, Lavini, Roxana, Ledi, Ira si restul fetelor.....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.