Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
lisa79 spune:
aaaa,mi-am amintit
,aseara am simtit-o pe bblina cum sughita...e cva...
...va doresc sa simtiti cat de curand,noi(eu si tati) ne-am prapadit de ras
.
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
rein spune:
Cris30, eu am rezistenta crescuta pe arterele dreapta si stanga. Am avut si la prima sarcina.
Aceasta inseamna ca arterele sunt mai inguste si trece mai putin sange+ oxigen care sa intretina placenta si sa hraneasca bb.
La prima recomandarea a fost sa iau 4 MagneB6 forte pe zi plus ce luam din Elevit. Copilul a iesit f. bine dezvoltat, permanent a avut rezultate la masuratori cu 1-2 saptamani mai avansate. L-am urmarit permanent si chiar nu a fost nici o problema, am nascut la 41 de saptamani.
La a doua, rezistenta pe cele 2 artere este mai mare, placenta a imbatranit mai devreme dar nu e motiv de ingrijorare (merg la 2 medici f. buni). Totusi mi s-a dat de la inceput aspenter 1/zi pentru fluidizarea sangelui. Am luat 2/saptamana iar la eco morfo am constatat ca valorile IR au scazut.
Ideea e ca am citit ca din sapt. 25 nu mai e indicat sa luam. Asa ca am intrerupt si merg din proprie initiativa pe 4 Magne si ulei de peste Omega3 care se zice ca ajuta. Voi vedea daca am luat decizia corecta la urmatoarea eco.
Nu e de glumit cu acest lucru. Nu cred in unele pareri de pe aici ca in timp rezistenta scade fara tratament, dincontra, creste. Nu vreau sa te ingrijorez, dar discuta cu medicul de un tratament adecvat tie, poate nu se va pune problema unei nasteri premature.
IRINA.C spune:
Dc la 22 spat cauza rezistentei crescute pe art ombilicale este o imaturitate a placentei , si fara tratament se poate rezolva prin simpla maturizare, dar doar dc aceasta e cauza.Insa trebuie sa se tina cont de faptul ca e o cauza FRECVENTA si in medicina asta e f important, iti da un guide f bun.Dar nu stii exact care e cauza.Pot fi evident si altele.Aspenter are rolul de a fluidifica sangele si atat.Dc este o alta cauza nu ajuta , nu incurca.
bb mic
POZE
28+
crisspoliss spune:
Daiopri, gandim noi cam la fel...si ziua sotului e poimaine, si intentionam sa-i fac tort de zahar ars( ca mi-e pofta mie de el, nu de alta-adica si lui ii place
) Si eu m-am cam impotmolit la carucioare, asa ca am decis sa le las pe prietenele mele sa aleaga( ca era cadou de la ele) si mi-au luat Graco Metrolite, l-am si probat prin casa, e super, si ele tot din ala au de cativa ani buni si sunt multumite. Eu vreau sa-mi iau masina de spalat, sper sa nu fie problema cu proprietara ca fac urat.
Si apropo de prematuri, si prietena mea a nascut la 32 de saptamani un baietel tare mic si firav, si eu m-am cam speriat cand l-am vazut prima oara( la cateva ore dupa nastere-era si in cutiuta aia ca nu te lasa sa-l iei in brate, era si galben si statea sub lampa cu UV) dar acum are 2 ani si e cum nu se poate mai bine, zdravan si sanatos...asa a fost dupa vreo 2-3 saptamani de nastere.
Crisss
28+
DarkBendis spune:
Iu-huu am schimbat semnatura!

31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
M-am intors si eu de la scoala, am avut un examen de supravegheat.
DarkBendis si aici apartamentele de inchiriat vin utilate (cel putin la noi in fl) cu microwave, masina de spalat vase, aragaz, frigider.....mai putin masina de spalat, pt ca laundry room e atat de comun....Unele apartamente au hookups pt masina de spalat, dar majoritatea nu...si nu poti sa instalezi nimic. Eu am laundry room in complex si acolo o sa spal, macar nu tb sa ma duc la coltul strazii cu sacul de rufe...
Mey, mai terminati cu torturile alea....
Cris, ultima oara tensiunea mea era 16, dar eram racita, il astept pe Luc sa vina si ma duc la Walmart sa mi-o masor....eu si toti bosorogii
, chiar radeam odata de ei cum stateau aliniati, acuma mi-a venit si mie randul.
Lisa, bebele meu sughita frecvent, il simt cel putin o data pe zi, e haios...si bine pt ei ca isi exerseaza diafragma, parca asa am citit.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Ma gandesc ca daca ar fi fost arterele inguste mi s-ar fi spus pana acum pentru ca la fiecare eco am vazut ca le masoara avand in vedere ca fac eco la fiecare 2 saptamani, poate trebuie sa fac si alte teste mai complexe ca sa gaseasca cauza, nu stiu cum procedeaza doctorii aici.Oricum o sa am in vedere ce mi-ati spus voi si am sa-l intreb pe medicul meu.Va multumesc inca odata ca m-ati luminat putin 
Iry 16 cam maricica, doctorul tau ce zice.Ledi de la noi a avut probleme cu tensiunea si acum am inteles ca e mai bine, trebuie masurata in fiecare zi.
Eu pe la ora 5pm ora noastra am cazut lata de somn si abia acum m-am sculat la 7.30,am dormit ca un bebelus.Acuma vreau sa-mi fac niste ravioli cu branza ca n-am mai mancat demult fainoase si bineneteles nelipsita cana de cacao cu lapte.Si ca tot veni vorba de mancare vroiam sa va intreb cum se numeste drojdia pe aici ca vreau sa o pun pe mama sa-mi faca gogosi din acelea romanesti.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+
Doamne ai grija de bebelina mea.
lisa79 spune:
drojdia se numeste yeast,o gasesti sub forma de plic(uscata),dry yeast la orice magazin din asta mai mare gen jewel osco(sper sa fie si la voi),eu o am cumparata la borcan ca nu se strica in frigi,sau o mai gasesti la magazinele grecesti proaspata.
mire,si eu am stat in aparatement inchiriat,dar nu era dotat decat cu frigider si atat.masina de spalat...la spalatoria de haine
. cred ca tu vorbesti de apartamentele alea de lux,ca am vazut io unde stai
...aici in chicago sunt apartamente din alea de stundeti
, simple. bine ca sunt si din alea super faine si dotate de la a la z,dar sunt in centru si costa mult de tot.
noi stam in apartamentuo nostru si ni l-am facut cum am vrut noi,sincera sa fiu masina de spalat vase eu nu am ,ca eu nu o foloseam nici inainte(cand stateam la casa),nu puteam sa astept sa mi se umple masina ca sa pot sa ii dau drumul.asa,cine termine ultimul spala vasele. ia ghiciti cine termina primul
!
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cris30 spune:
LISA
, MERSI FRUMOS.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Mai , mi-am luat tensiunea si e buna, 12 cu 7 sau 120 cu 77.
Lisa, de aia nu vreau eu sa ma mut intr-un oras mare
, ca nu mai gasesc apartament asa de dragut la pretul pe care il platesc acum.
Astept cu inima la gura rezultatele alegerilor.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan