Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mire,rosu sau albastru???
si eu astept rezultatele.

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu is cu Obama!

Dupa cum v-am spus aveam tensiunea buna, dar incepe sa creasca cu alegerile astea! Dc iese McCain, emigrez inca o data.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

felicitari mire pt tensiune
eu daca nu iese Obama,ma mut inapoi in tara.clar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Iese Obama! Nici nu se poate altfel.. Hai sa nu gandim negativ ca nu ne face bine !

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Legat de alegeri, a venit Alex de la scoala si imi spunea el mie ca au vb la scoala de alegeri, de McCain si Obama...si l-am intrebat si pe el pe cine ar alege. La care el imi raspunde ca pe Obama. Si il intreb pai de ce? Si el: McCain is old and boring!

Am ramas fara replica, pur si simplu m-a apucat rasul...Despre Obama mi-a spus ca stie ca sportul lui preferat e baschetul, mancarea preferata e chili si ca are 2 fete...ce sa mai zic, destul de informat copilu' ..mi-a mai zis ca mancarea preferata a lui McCain e mexican food, ca are 7 copii si sportul lui preferat e hiking..

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca ce simpatic Alex , bine a zis old si boring.
Si eu tot Obama vreau sa iasa si dupa cum se vede cam are toate sansele.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

anca,e tare fiiul tausa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sa nu ma intelegeti gresit, eu l-as fi votat pe Obama daca as fi avut drept de vot, am zis ca emigrez in alta tara dc iese McCain. Anca fiul tau are dreptate.

Am avut senzatia ca din postul meu se intelegea altceva!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza, va mai scriu o retzeta scurta:

GARNITURA CHINEZEASCA DE OREZ:

Ai nevoie de: orez prefiert, Vegeta sau ceva similar, ulei, ceapa, castraveti muratzi in otzet.

Pui orezul la fiert cu apa cu Vegeta de 2 ori cantitatea de orez (exemplu: daca am folosit 1 ceasca de orez, pui 2 cesti de apa) si amesteci pana se absoarbe apa.
Tai ceapa mic, o prajesti. Nu prea mult ulei, altfel "balteste" la final si nu e ok.
Tai castravetii cubuletze, scurgi de excesul de zeama. NU folosi castravetzi in saramura, k li se pierde gustul la amestecarea cu orezul.
Amesteci orezul fiert cu ceapa cu tot cu uleiul in care s-a prajit si, cand s-a racorit, cu castravetzii.

Gata!

E buna si k fel de mancare de-sine-statator (de ex in post) si k garnitura.

Evident, retzeta NU e pt fetele care au probl cu constipatia (orezul...). Poate dupa nastere...

Ma duc sa fac cafeaua pt tati, pup fetele!

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Acum cateva minute am vazut la TV ca s-a declarat Obama ca presedinte! Brovo fetele, nu mai trebe sa mai emigrati o data!!

IRA, tu n-ai somn? Cred ca stiu cum e garnitura chinezeasca care ai postat-o. Daca e ceea ce stiu eu e super buna la gust!!

Adina & Luka& bobita din burtica25+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput