Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
fatelor
eu va pup si va urez noapte buna ... sunt rupta de somnic si maine am zi grea la munca .... vb ...
aveti grija de voi .... cat despre munca pana in ianuarie .... eu zic sa va ganditi bine ca o prietena de a mea sta din sapt 35-36 in spital ca are contractii de nastere .... si vor sa o mai tina pe bebe in burtica ...
25+
ANTONIA IOANA
Camelia
Venerata spune:
Fetelor, as vrea sa intreb si eu ceva in legatura cu scaunul pentru masina pt bb. Unele dintre voi au zis ceva de "expirat". Iertati-mi naivitatea,dar poate sa expire un scaun de masina?
Eu am primit unul cand a fost Vlad mic, prin 2003 dar nu l-am folosit niciodata ca la Dacie nu aveam centuri in spate si nu-l putem prinde
. Oare pot sa-l folosesc la bb 2? E in siguranta?
Multumesc pentru sfaturi 
.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
24s+
dalma spune:
Fetelor, colul nu e scurtat, nici nu am contractii, dar e deschis...
Dr a aratat cam cat e deschis si a spus ca la asa dilatatia deja vede membranele si ca daca as fi la termen si as intra in travaliu , cam in 6 ore copilul ar fi deja afara.
A spus ca de maine, in spital, probabil pana la nastere ( evident incercam sa prelungim cat mai mult termenul)
acum am 26 saptamani
Tocmai am terminat bagajul de spital...sunt optimista si increzatoare in Dumnezeu ca va fi bine
Si acum ma adresez celor care, ca si mine nu am mai "urcat" pe masa de la 12 saptamani...
Amintiti-i asta dr vostru, intrebati
Eu daca nu o faceam azi, ma puteam trezi cu copilul in chiloti (asta a fost expresia doctorului)
Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
miereamara spune:
Crisspolis, am sunat doctorul si am fost evaluata la telefon pt simptomele de preeclampsie, in afara de mainile umflate nu am nimic altceva. Oricum am appointment sapt viitoare cu el. Mi-au zic ca dc apar si celelalte simptome sa ma duc la spital. Ma duc si imi iau tensiunea un pic mai tarziu la walmart
. In legatura cu testul de diabet, te suna numai dc e ceva in neregula, dar poti suna tu sa intrebi rezultatele.
Daiopri, La Multi Ani sotului tau! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de motan si de pisic
!
Caruciorul avea review-uri bune pe internet, dupa asta m-am ghidat.
DarkBendis, te invidiez cu masajul ala, eu ma duc la pedichiura mai mult ca sa-mi faca aia masaj la picioare si sa stau pe scaunul vibrator
! Si eu cred ca uscatorul e nepretuit la casa omului, mai ales cu un copil mic in casa.
Anca, treci mai des pe la noi! Si eu sunt de parere ca ignorance is bliss
, lasa ca ne stresam mai putin!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Dalma, multa sanatate tie si bebelinei! Bine ca ai descoperit la timp.
Cris, nu mai fi suparici, o sa fie bine, diferenta nu este f mare, ai grija de tine si de fetita.
Venerata, scaunele de masina au termen de expirare 5 ani, deci nu cred ca il mai poti folosi pe acela. Cred ca are legatura cu materialele din care sunt facute, isi pierd in timp proprietatile, mai ales dc au fost tinute in masina si supuse fluctuatiilor de temperatura (desi nu e cazul tau, ai spus ca nu l-ai folosit). Dar aici nu se recomanda scaunele la mana a doua, chiar dc stii cine l-a folosit inainte.
Tu faci cum crezi.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
IRINA.C spune:
Dalmama gandesc la tine , grija mare, lasa datele tale si da ne un semn de viata.Iti tinem pumnii.Situatia este serioasa, dar bine ca ai fost la medic
Cris30incearca sa te calmezi.Ai avut rezistenta crescuta pe a ombilicale?e una din cz, pe langa cea spusa de Roxana ..si eu merg la doppler next week si dc e ceva in neregula riscul este de hipotrofie fetala si mi-l scoate pe Grumetzel mai repede...da se urmareste, mai vedem , mai asteptam...nu are rost sa plangi, nu ai motive acum.
bb mic
POZE
28+
DarkBendis spune:
Aoleu, Dalma, pai atunci bine ca ai descoperit la timp. Acum... cat mai mult sa stea bebe in burtica la mami e ei 
Am vazut ca povestiti de camasi pentru alaptat (cu nasturi in fata)... eu am luat 4... doua cam "moartea pasiunii" pentru spital "dupa" ( sper ca macar parte din travaliu sa il petrec in apa iar pentru "restul" am pus deoparte un tricou luuung si laaaarg de care oricum vreau sa scap) si doua chiar dragute, una de la Mothercare si una de la Next. Sutiene inca nu mi-am luat, astept inca 2-3 saptamani(mi s-a recomandat sa astept pana in luna 8-9) si ma duc la masurat la Marks and Spencer. Planul e ca pana in sapt. 35/36 (cand oricum intru in maternity) sa fiu cu toate cumparate sa pot face "bagajul".
Fetelor, vad ca toate sunteti pro-masina de spalat/uscat... scotianul meu zice ca si el vrea... sa vedem cu ce banuti ramanem dupa ce facem "marile cumparaturi" si vedem ce oferte apar dupa anul nou. Daca e bun si chiar trebuie, pai cumparam, nu?
Azi m-am ales si cu telefon nou (ca venise vremea de upgrade), si mi-am luat si doua reviste de bebei sa am ce citi(ia ghicitio ce m-a entuziasmat mai tare
?). Una dintre ele a venit cu "cadou", un nappy stacker, adica un saculet in care pui scutecele dupa ce deschizi pachetul. Din ala inca nu luasem, ca nu eram sigura daca chiar am nevoie, da' daca e pe capatate, folosim ![]()
Intr-adevar taaare e bine la masaj (de ziua mea primisem un voucher de la o amica si am zis hai sa-l folosesc), tare relaxant. Eu sunt cam "low maintenance" din punctul asta de vedere, merg la salon doar sa ma tund/coafez, manichiura/pedichiura mi-o fac eu, tot acasa ma si epilez, pensez (si se pare ca ma pricep, la plecare tipa de la salon m-a intrebat daca pe langa masaj am fost si la pensat si eu i-am zis nooo cucoana, asta e opera mea
), sotul se pricepe si la masaje si tot el imi vopseste parul...din pacate acum vreau-nu vreau va trebui sa ma duc la "pampering" mai des nu de alta dar pedichiura singura nu mi-o mai pot face din cauza burtoiului, de epilat in "anumite zone" ce sa mai vorbim...si bien sur...mai vreau la masaj profesionist ![]()
Venerata, nu stiu cum e "expiratul" scaunului de masina... la noi se recomanda sa nu fie luat "second-hand" caci nu ai garantia ca nu ar fi trecut prin vreun accident care sa-l fi deteriorat. Banuiesc ca daca intrebi la un magazin specializat iti vor spune mai multe. 

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Dark, ma bucur ca nu sunt singura care primeste putine informatii. M-am mai linistit. Bine ca ai scapat de chestia cu palpatul colului manual
. E tare naspa!
Dar cum naiba or sti doctorii astia cate gr are bb in intrauterin ca doar nu-l pun pe cantar. Isi dau doar cu presupusul dupa masurile lui, asta nu inseamna ca e si adevarat. Daca imi masoara mie cineva capul si femurul nu cred ca or sa stie la fix cate gr am. Tot cantarul stie! Dar asa sa para mai interesanti si sa ia bani mai multi!Daiopri, sper sa fim primele la dat jos kg, ca eu daca scap cu 25 de kg toata sarcina o sa ma consider o fericita!
Am mai vrut sa scriu ceva, dar am uitat!

24+
cris30 spune:
Irina nu mi-au zis nimic de resiztenta crescuta pe ombilicala, poate saptamana viitoare aflu mai multe.Cred ca imi face dopller, nu stiu exact cum se proceadeaza aici.Tot saptmana viitoare ma duc si la doctorul meu si il rog sa-mi explice exact.
Ai putea sa-mi explici te rog ca inseamna rezistenta pe ombilicala??Ce alte cauze ar fi?? Mersi frumos 
Dalma sa dea dumnezeu ca totul sa fie bine, ma bucur ca esti optimista
.
Iry da cat este tensiunea ta, stiu ca daca este 13 sau peste atunci e un motiv de ingrijorare.
Venerata la fel stiu si eu ca expira cam dupa 6 ani un carseat.
Daiopri la multi ani sotului si petrecere frumoasa, cu ce tort te-ai pregatit??
Criss si eu trebuie sa-mi iau camasa de noapte si imi este groaza ca nu gasesc nici una care sa-mi placa, toate sunt asa urate.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+
Doamne ai grija de bebelina mea.
ingrid70 spune:
Dalma, ce rau imi pare de tine ca trebuie sa mergi la spital, dar mai bine ca ai aflat la timp si iti tinem pumnii sa fie bine! Poate ne mai scrie sotul tau sa ne dea vesti, neaparat bune, despre tine! Iti tinem pumnii!
Eu ma duc la
ca e deja 22:00 si maine ma trezesc la 6:00 sa ma duc la scarbici!Va pup si va doresc noapte buna! 
24+