Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 17
alinutza23 spune:
anamariacs la ce doctor mergi, ca m-ai facut curioasa?
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nutel83 buna fetelor! de mult n-am mai intrat pe aici, nu prea am noutati. Dar va citesc in permanenta. iubita, nici eu n-am simptome. De ieri am inceput sa iau duphaston la recomandarea medicului fiindca ma supara o durere de la un chist in partea stinga, dar a spus ca trece si uite ca de ieri nici sanii nu ma mai dor , si capul imi sta numai la prostii.![]() Voi, albinutzelor, ce spuneti toate aveti SANII mariti si durerosi? Hai va rog incurajati-ma La urmatorul ecograf merg simbata viitoare, dar pina atunci innebunesc.Si eu aseara m-am suparat pe sot, imi pare ca nu-mi acorda nicio atentie, dar eu vreau sa ma alinte si sa ma cocoleasca, dar el asteapta asta de la mine. Am tras o bocitura aseara de nu ma puteam linisti si azi sunt cu ochii umflati, si acum as plinge Dar lasa ca vor trece toate! Bun venit noilor albinutze si sa avem sarcini cit mai usoare! Va pe toate si sa auzim doar vesti bune. |
of of, ieri a fost o zi nefasta pt toate, lacrimi si suparare, si peste toate astea, pe mine inca ma supara o durere de cap(de la plansul de aseara) si o durere de burtica(normal ca tot de la plans si nervi)...eu am hotarat sa astept pana marti, desi atat as fi vrut sa mi vad odorul....insa vom astepta, pana marti, o sa ma pregatesc drumos, o sa ma epilez, ...peste tot...apropo, se poate folosi ceara pt epilare inghinala in sarcina sau nu?
dar pe picioare se poate folosi pt epilare ceara la rece?
9+
nutel83 spune:
iubita, mie medicul mi-a spus ca pot sa ma fac frumoasa cum vreau, dar sa nu fac nici un fel de epilare, ca e stres mare pentru bebe.
Eu de fapt incerc sa nu folosesc produse ce contin multe substante chimice ce ar putea dauna lui bebe, am exclus pina si lotiunea de fata, folosesc o crema de fata simpla. Dar nu cred ca e o regula, pur si simplu asa simt sa fac eu.
12+
Relusha spune:
iubita tiana, si eu stiu ca nu e indicat sa mergi la epilat cu ceara in timpul sarcinii....de la durere se contracta uterul si nu e bine pentru BB.....
9+
Relusha spune:
nutel83, sa stii ca nici eu nu mai am sanii durerosi, sunt doar un pic mariti...asa zice sotul....:)))))), nu te mai ingrijora....nu face bine la BB....
9+
iubita_tiana spune:
dar fetelor, nici pe picioare nu e voie? durerea nu e asa mare pe picioare, nu pot sa folosesc aparatul de ras 9 luni...doamne cum o sa ajung pe picioare...daca inghinal mai merge cu pa de ras, pe picioare nu prea....
9+
MADA77 spune:
Suparare mare pe aici ,pe la voi
Eu zic sa fim fete cuminti si sa ne revenim!!Pentru ca maine nu voi fi pe acasa,vreau sa urez,tuturor celor care isi serbeaza onomastica,MULTA SANATATE,FERICIRE alaturi de cei dragi!!!Si pentru ca eu zic ca fiecare meritam,maine sa ne punem toate,o dorinta secreta,care se va materializa cu siguranta peste 7-8-9 luni!!!!

Fetelor, aproape a inceput numaratoarea inversa
Fac si eu haz de mine..ca sunt si eu stresata rau.Ba imi pipai sanii,ba bocesc,ba rad,ba tip...am ajuns sa nu ma mai recunosc!!Noroc cu voi,ca-mi dau seama ca nu sunt singura
SA AVETI UN WEEK-END MINUNAT!!
s_alinutza spune:
Eu de cand a aparut bebe in burtica am devenit tare sensibila la epilat. Cremele nu stiu cat de sanatoase sunt, asa ca am ramas la aparatul de ras...
Nici cu ceara si nici cu epilatorul nu mai pot sa ma epilez, ca simt mult mai tare durerea decat inainte de sarcina, si mai ales daca asa se zice ca nu face bine la bebe....asta e! Rezist eroic!![]()
Va
!
Sa aveti o seara frumoasa!
8+
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nutel83 Eu de fapt incerc sa nu folosesc produse ce contin multe substante chimice ce ar putea dauna lui bebe, am exclus pina si lotiunea de fata, folosesc o crema de fata simpla. Dar nu cred ca e o regula, pur si simplu asa simt sa fac eu. 12+ |
Pentru burtici si sani ce creme folositi? Ca sa nu facem vergeturi si alte celea....
Eu fac miscare destul de multa da' tot n-am scapat de ea....
Va
pe toate!
8+