Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 18
blue77 spune:
salut fetelor,
eu azi am avut a doua oara pofte, daca mi ar fi spus cineva ca e musai sa mananci de ce ai pofte in sarcina as fi spus ca e moft.
Insa cum e a doua oara cand mi se intampla pot sa spun ca e chiar nasol daca nu ti satisfaci poftele.La Marc nu am avut asa ceva.
A vorbit azi cineva la birou de oua fierte, m a apucat asa o pofta fetelor, ca numai la asta m am gandit, imi ziceam ca ajung acasa si imi fac, dupa un timp a inceput sa ma doara burta...i am innebunit pe colegi ca mi e pofta si mi au zis ca e musai sa mananc imediat asa ca mi au facut un ou fiert
inutil sa va spun ca a fost cel mai bun ou fiert pe care l am mancat vreodata...
Tare tare ciudat, noroc ca cum suntem cam 14 nationalitati la serviciu, fiecare cu cultura si credintele lui cand e sa fie ceva imediat e unul care sare in ajutor sau are vreo idee ![]()
Iubita stai linistita, asa sunt sotii nu inteleg prin ce trecem, la prima sarcina si al meu era cam insensibil, acum stie ce are de facut.
E chiar o perioada in care suntem f f sensibile, cei din jur cred ca sunt doar fite...pana trec si ei prin asta.
Eu nu pot sa mai port decat fuste si rochii, gata pantalonii...inca nu imi vine sa mi iau lucruri de gravidute, ne simtit altfel la a doua sarcina, prima oara eram deja in cumparaturi la ora asta de haine de gravidute.
O seara buna si linistita
NOI
10+/ 12 + UM si Marc
(28.08.2004)
bebe2
philip spune:
neata
mey fetelor, voi trebuie sa va amintiti ca si hormonii astia isi cam fac de cap, de aici si starile astea plangacioase, eu imi amintesc ca la prima sarcina plangeam una-doua, vad ca acum deocamdata sunt mai rezistenta.
aparatul ala de ascultat bataile inimii e misot, dar cautati pe net informatii, nu trebuie sa abuzati de el.
eu folosesc crema cu cocoa butter, asta e recomandata aici, imi amintesc ca in ro era parca ceva de la ana aslan pt vergeturi, nu-mi amintesc cum se cheama.
philip
&andreea
Serialbastre spune:
Desi nu am avut timp sa citesc prea mult din tot ce scrieti pe aici, vreau sa ma inscriu si eu in Odiseea voastra. Nu pot fi asa activa ca voi, mai ales ca ma simt tare obosita mai mereum dar am sa ma straduiesc sa fiu la curent cu ultimele noutati. 
Eu sunt la prima sarcina, DN 6.09.1079, UM 23.08.2008, DPN 24.05.2009 (dupa prima ecografie). Deocamdata ne simtim bine, si noi si tati, care se straduieste sa ne faca mofturile.
Pupici tuturor burticilor! 
Serialbastre spune:
Si ca scap mai repede de moderare, va mai urez si o seara buna si un inceput de weekend minunat! 
voicu_bebi spune:
am revenit si eu...
anamaria
pupam si noi mami si bebitzu mic...ca tot ziceai de carne eheee eu cu chiu cu vai mai pap carne si din aia de porc ca din aia de pui mai rar nu stiu de ce ...eu ce mai pap salate sunt innebunita dupa ele..papa pt tati facem mai rarutz ca al meu daca papa la servici acasa nu prea serveste bine mai face si el in weekend papa ...aa si sa nu-ti zic ca ma chinuie de ceva zile o pofta de pepene rosu poate gasesc la carrefour maine
uite o asa dr cum ai tu as vrea si eu sa am,sa vad cum o fi si dr la care ma duc luni fiind prima oara am ceva emotii
am vazut k vorbeati de epilat..eu ma epilez cu aparatu de ras ..ideal e sa nu ne epilam mereu dar mai greu k asa ajungem padure hihi . nu stiu ce oi face cand va creste burtica mult si nu o sa ma mai vad dar vedem atunci![]()
alinutza..bine k tu mai faci maica miscare,io daca stau acasa m-am facut o lenesa cred o sa ma fac o grasa ..dar apropo de creme cu ce creme va dati pe corp,sani,burtica? da-ti-mi o idee ceva.pupici multi pe burtici de la mine si bebe

Anca..

11+
Bebe Beca spune:
Va pup si eu burtici mici. Si bun venit albinutelor noi.
Acum suntem la munte, pana duminica. Rebeca este cu Andrei in manej, la calarie si eu stau in camera pentru ca nu mi-e bine deloc. Nu stiu ce sa mai fac cu inima asta a mea, ma neceajeste aproape in continuu. Am intrerupt tratamentul pt tiroida de luni, dar se pare ca am declansat ceva aiurea acolo. Pe 11 am programare la cardiologie. Pana atunci... satu cu palpitatiile asta tampite, care ma tin pe loc.
In rest... azi am vizitat zoo de la Targu Mures. Foarte frumos. Recomand tuturor care trec prin targu Mures sa o viziteze, mai ales daca e o zi frumoasa. Totul este in padure, este ca o plimbare in padure, cu niste animale. Poneii sunt lasati liberi peste tot, celalalte animale sunt ingradite.
Duminica ne intoarcem si noi acasa. Se pare ca nu ma pot urca pe cal, nici macar pentru o plimbare in manej... 
Ioana
14+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Va pup si eu burtici mici. Si bun venit albinutelor noi. Acum suntem la munte, pana duminica. Rebeca este cu Andrei in manej, la calarie si eu stau in camera pentru ca nu mi-e bine deloc. Nu stiu ce sa mai fac cu inima asta a mea, ma neceajeste aproape in continuu. Am intrerupt tratamentul pt tiroida de luni, dar se pare ca am declansat ceva aiurea acolo. Pe 11 am programare la cardiologie. Pana atunci... satu cu palpitatiile asta tampite, care ma tin pe loc. In rest... azi am vizitat zoo de la Targu Mures. Foarte frumos. Recomand tuturor care trec prin targu Mures sa o viziteze, mai ales daca e o zi frumoasa. Totul este in padure, este ca o plimbare in padure, cu niste animale. Poneii sunt lasati liberi peste tot, celalalte animale sunt ingradite. Duminica ne intoarcem si noi acasa. Se pare ca nu ma pot urca pe cal, nici macar pentru o plimbare in manej... ![]() Ioana 14+ si Rebecahttp://community.webshots.com/user/bebebeca http://community.webshots.com/user/bebeca2004 |
intr adevar gradina zoo de la TG MURES este frumoasa, eu locuiesc la reghin, la 30 kg de Tg M, si am vizitat-o de cateva orim ultima data vara asta.....este frumoasa....dar nici nu stiu alte gradini cum arata decat una din spania, dar aceea era imensa si multtttttttt mai frumoasa..
9+
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi dar apropo de creme cu ce creme va dati pe corp,sani,burtica? da-ti-mi o idee ceva.pupici multi pe burtici de la mine si bebe ![]() ![]() Anca.. ![]() ![]() ![]() 11+ |
Eu folosesc deocamdata doua creme de la Avon, una pt sani si cealalta pt corp pt vergeturi, scrie pe ele ca sunt recomandate inca din primele luni de sarcina si ca nu l-ar afecta cu nimic pe bebe. Nu stiu insa cat sunt de eficiente, poate gasesc ceva mai bun.
Somn usor la somnorici!

8+
s_alinutza spune:
Apropo de pofte, eu in seara asta am papat castravete murat si la vreo 5 minute dupa mi-a trebuit dulceata de capsuni
si-am papat si de-aia....deci nu ma mai mir de nimic in ceea ce priveste preferintele culinare in timpul sarcinii![]()
Va 
Sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistita!
8+
laurraa spune:
Deci (incep cu concluzia) sa inteleg draga mea tiana nu ai fost la dr. Mama, dar el a trebui sa taca si sa nu zica nimic.Este o vorba:"cu rusinea mori de foame";stiu cum e ca asa eram si eu inainte si sotul meu mereu ma certa. Iafara de faptul ca astazi l-am bombardat cu o mie de intrebari dupa 10 min dupa ce am plecat l-am sunat sa-l mai intreb ceva. Si e un dr la care se intra greu (e seful clinicii de chirurgie, purtator de cuvant al maternitatii, face parte din corpul expertilor in citirea ecografelor si vitro, etc) si i-am zis de la inceput:"sunteti constient ca v-as cumpara ecograful acasa, ca o sa vin maxim la o saptamana sa ma vedeti si ca o sa fiu paranoia
" si saracu ce sa mai zica. IL ADOR oricum.
.
Deci iubita mea tiana gandeste-te ca BB tau e acum centrul universului tau si numai el conteaza.
Acum sa va povestesc vizita si intalnirea cu Bebitza mumos

: are cap,maini,picioare, corp, este cu totul format.Era asa neastamparat parca imi venea sa-i zic:"mami, linisteste-te, ce s-a intamplat?" Dadea in permanenta din maini si picioare. SPLENDIT! Nu am luat pe stick imaginile ca am eu ceva pe creier si la sarcina asta nu mai iau pe stick - mi le da listate...:P GARGAUNI! Doamne fetelor ce intalnire.....era cu capu in joc si eu panicata:"de ce sta cu capul in jos?!" insa doctorul m-a linistit scurt:"ca asa sta el ,Laura, nu are nici o problema"
L-am privind lung in timp ce-l masura, il intorcea pe toate partile, m-am indragostit fetelor......il iubesc cu toata fiinta mea si ma rog la Cel de Sus sa mi-l ocroteasca sa pot sa il vad peste sase luni.
V-am cam plictisit:P:P:P:
pupici
10 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png