Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

anamaria bine ai venit printre albinute...iti doresc sarcina usoara si frumoasa in continuare ..frumoasa povestirea ta mi-a palcut tare ,si pupam si noi 2 in 1
ma bucur k nu ai avut greturi ehee...noi am avut mai bine zis eu hihida ne-am revenit noi aaa si papam mult si suntem pofticiosi tare
e bine k ai o doctorita care oricand iti sta la dispozitie si e de treaba...un asa dr mai rar!

Anca..
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

se pare ca sunt norocoasa! e prima data cand reusesc sa intru aici 2 zile consecutiv si sa mai am timp si sa scriu

mersi pt asezarea in listuta!

certurile cu sotu vin si trec pt toata lumea, dar eu zic ca trebuie tinuti aproape, ca bb are nevoie si de mami si de tati, iar cand mami devine isterica (din experienta zic) tati e acolo sa o linisteasca. suntem doar la inceputul celor 40 saptamani, pastrati-va calmul, ca mai avem un drum lung de parcurs...cu butica tot mai mare, cu respiratii tot mai grele, cu picioare umflate, cu somnolenta si mai mare...iar daca nu e tati sa ajute de la un pahar cu apa la un masaj bun e mai greu

abia astept sa il simt pe bb cum misca! e un sentiment deosebit! la alesia am simtit dupa 4 luni...acum imi pare ceva dar cred ca e autotsugestia

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

anamariacs, bine ai venit si Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si BB sanatos! Foarte frumos mesajul tau poastat aici! Emotionant!
Sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare si vor aparea si mesajele tale imediat cum le scrii

10 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

vaiii laurraa..ma faci sa rad cu hohote!deci, sa ma pun pe scris??!!
rezolvat! ziceai de cumparaturi?
noi am fost zilele trecute si am facut cumparaturi, pentru ca tati lui bb e "gabriel" si a trebuit sa ne miscam repede! i-am luat un telefon mobil, mai performant asa..el fiind cam anti- evolutie stiintifica la capitolul asta..si i-am scris biletel: "tati, am vorbit cu mami si ne-am decis sa iti cumparam cadou un telefon ca sa poti sa ne filmezi toata ziua cum crestem, sa ne inregistrezi vocea cand o sa aparem pe lume, si sa ne ai tot timpul cu tine!" si a fost asa de impresionat tati, ca de atunci ne face toata ziulica poze la burtica:))..din toate unghiurile!..binee, cand e acasa!

nu stiu daca o sa apuc sa scriu fix 10 mesaje astazi, mai stau un pic si plec de la birou, poate peste week-end..daca o sa am timp, daca nu, ne vedem luni, dragi "2 in 1".
Sa fim toate sanatoase si voioase!!

toate "2 in 1"

11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

anamariacs bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos! Si noua ne-a placut introducerea ta!

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

anamaria bine ai venit printre albinute...iti doresc sarcina usoara si frumoasa in continuare ..frumoasa povestirea ta mi-a palcut tare ,si pupam si noi 2 in 1
ma bucur k nu ai avut greturi ehee...noi am avut mai bine zis eu hihida ne-am revenit noi aaa si papam mult si suntem pofticiosi tare
e bine k ai o doctorita care oricand iti sta la dispozitie si e de treaba...un asa dr mai rar!

Anca..
11+

draga "voicu bebi" ma bucur mult ca imi raspunzi! m-am emotionat! nu ma asteptam sa fie asa multe "2 in 1" care sa fie prompte! ca sa iti spun de papat..mm..e cam naspa, nu prea ne plac multe chestii! acum citeva zile am testa pizza..era ziua unei colege..si a fost bun! papam struguri o gramada, mai nou mandarine! nu vrem sa vedem carnita deloc! imi spunea o colega, de asemea viitoare mamica..ca ea nu mai poate gati, ca nu mai suporta mirosul de mincare; la noi nu e asa..gatim, facem papa pun pentru tati, dar papam mai greu, si f putin :(..poate o sa treaca cu timpul. Dna dr a spus ca senzatia e trecatoare. apropos de Dna dr..e superrrr! am ajuns la dansa recomandata si nu imi pare rau deloc, nici o secunda! e asa de calma si dulce si voce, vorbeste calm si explicit, sta cu mine in cabinet si imi raspund ela toate intrebarile- chiar si la alea stupide- un media in adevaratul sens al cuvantului!
pupam toate " 2 in 1"

11s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

anamariacs bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si bebe sanatos! Si noua ne-a placut introducerea ta!

9+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Bine v-am gasit, dragi mamici de albinute!
va multumim pentru incurajari! stim ca o sa fim bine, simtim!
ne bucuram ca sunteti alaturi de noi!:)

pupam toate "2 in 1"

11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

anamaria, spui si data UM?

rnico, am introdus si ziua de nastere.

Iubita, eu nu inteleg cum poti sta asa, fara sa mergi la eco. Te omoara gandurile. Eu nu pot sta asa, prefer sa stiu, ori e alba, ori e neagra, dar sa stiu.
Si nu mai fi asa suparata de la problemele cu sotul, cred ca fiecare dintre noi se mai cearta din cand in cand.

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

anamaria, spui si data UM?

rnico, am introdus si ziua de nastere.

Iubita, eu nu inteleg cum poti sta asa, fara sa mergi la eco. Te omoara gandurile. Eu nu pot sta asa, prefer sa stiu, ori e alba, ori e neagra, dar sa stiu.
Si nu mai fi asa suparata de la problemele cu sotul, cred ca fiecare dintre noi se mai cearta din cand in cand.

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

off e f greu sa stau asa, dar ce sa fac......mi-e f rusine de doctor sa merg pt ca are f multe consultluatii, si si asa se sta ore la usa cand mergi la consultatie....am sunat acuma la cabinet si nici o pacienta nu a renuntat azi sa vina, credeam ca este vreun loc liber pe undeva...dar nu....asistenta a zis sa l sun pe dr sa i zic.,....mi-e rusineeee

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

anamariacs, bine ai venit , sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos....frumoasa postare...scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare.....

iubita tiana, eu zic ca nu trebuie sa-ti fie rusine de doctor....doar asta e meseria lui si ii mai dai si bani pe consultatie....asa ca suna orice nelamurire ai.....

O zi buna sa aveti!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutel83 spune:

buna fetelor! de mult n-am mai intrat pe aici, nu prea am noutati. Dar va citesc in permanenta.
iubita, nici eu n-am simptome. De ieri am inceput sa iau duphaston la recomandarea medicului fiindca ma supara o durere de la un chist in partea stinga, dar a spus ca trece si uite ca de ieri nici sanii nu ma mai dor , si capul imi sta numai la prostii.
Voi, albinutzelor, ce spuneti toate aveti SANII mariti si durerosi? Hai va rog incurajati-ma La urmatorul ecograf merg simbata viitoare, dar pina atunci innebunesc.
Si eu aseara m-am suparat pe sot, imi pare ca nu-mi acorda nicio atentie, dar eu vreau sa ma alinte si sa ma cocoleasca, dar el asteapta asta de la mine. Am tras o bocitura aseara de nu ma puteam linisti si azi sunt cu ochii umflati, si acum as plinge
Dar lasa ca vor trece toate!
Bun venit noilor albinutze si sa avem sarcini cit mai usoare!
Va pe toate si sa auzim doar vesti bune.

Mergi la inceput