Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

nefiind suportate de stat, poti sa-ti faci si tu o listuta cu ele si sa mergi sa le faci
parerea mea e ca ar fi trebuit sa ti le dea dr de familie, sunt extrem de importante
eu am o prietena care a fost nevoita sa faca avort la 2 luni si jumatate din cauza rubeolei

8+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

voicu.bebi da astea mi le-a dat : glicemie, calcemie (cred), tgp, examen urina, grup sanguin +rh, test hiv, vdrl atat si nimic altceva acum eu ce sa fac? doctorita ginecoloaga cica te duci si faci analizele date de nedicul de familie

9 +

Mergi la inceput

aaaa si mai e o analiza pe care nu o descifrez ca are doctorita un scris

referitor la hainute si pe mine ma deranjeaza blugii si la munca stau cu nasturelul deschis

alinutza cred ca asa am sa fac ma duc cu listuta , deci rubeola, listeria, clamydia, toxoplasmoza , da ? astea sunt cele periculoase

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

mie mi-a dat asa, inafara de cele uzuale:
- hepatitele (gratuite)
- hiv, vdrl (gratuite)
- clamydia
- TSH, FT4
- toxoplasmoza
- CMV
- listeria
- rubeola
- herpes virus I si II
- ureaplasma si mycoplasma

8+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

mey acuma depinde si de dr ca multi nu dau anumite analize sa le faci...alea de la dr de fam ti le da doar pe alea gratuite k alea mai importante dai tu banu din buzunar sa le faci
eu astept sa vad ce zice si dr la care o sa ma duc ce analize sa fac k eu daca schimb dr sa vad daca da aceleasi analize

Anca..
11+

Mergi la inceput

ok gata am inteles ma duc cu listuta la laborator daca doctorii nu imi spun nimic , o sa imi fac toxo, listeria , rubeola si chlamydia ms la toate pt opinii va pup

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Rnico, bine ai venit! esti in listuta. Ne trimiti si data ta de nastere?
Oana, verifici please daca e bine ce-am facut?

11+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

acuma 1 an de zile, eram gravida la fel ca acuma in 9-10 sapt...si nu aveam burtica asa mare .....de anul trecut am doar o pereche de salopeta de blug, subtire....e drept, dar mi-e groaza sa o imbrac deja, pana nu merg si eu la dr sa stiu ca bebita e bine....
cat despre haine care ma mai incap, am doat o pereche de pantaloni, la blugi njici vorba, si camasile deja ma strang toate, la piept si la burtica se vede cand imi iau camasa ca e burta umflata.....dar tinuta mea deocmadata e cu camasute si un jerseu deasupra la birou...
eu vreau sa imi comand de la www.toria.ro pantaloni cu burta, .....cu dunga, pt birou....ati auzit de acest site? a comandat cineva/?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

eu vreau sa imi comand de la www.toria.ro pantaloni cu burta, .....cu dunga, pt birou....ati auzit de acest site? a comandat cineva/?

9+
[/quote]

Mi-am comandat eu o pereche de raiati maro. Eu am 103 la solduri si mi-am comandat pt mai tz 106 . Au venit ieri si-ti pot spune k e un material f ok si arata destul de bine. Mai mi-am comandat niste chilotei fara burtica si un sutien, dar nu mai aveau.
In 2 zile au ajuns ( am inteles ca sunt din Cluj Napoca ), te si suna ca sa-ti confirme dak au sau nu masurile tale. Sunt f amabili.
Acum stau si ma uit la ei k n-am cum sa-i port. Mi se par asa mari !..sper sa nu ajung la marimea aia

burticile noi venite si pe cele pofticioase

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna seara burticilor!
Si mie mi-a facut "observatie" sotiorul ca parca mi s-ar vedea deja un inceput de burtica. Ar fi cam devreme pt cele 8 saptamani si jumatate ale mele. Culmea ca nu simt ca m-ar strange hainele, dar daca pantalonii nu mi-i simt lejeri pe burtice si eu am tendinta sa stau cu nasturele desfacut la birou. Este un site dragut unde se gasesc hainite si pt gravide www.tarafashion.ro Eu am pus ochii pe un tricou de gravidutza (pe burtica e desenata o sageata si scrie BABY ), dar inca nu l-am comandat. Astept sa mai creasca burticica.
la toate gravidutele si sanatate multa!

8+

Mergi la inceput