Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 13
alinutza23 spune:
nefiind suportate de stat, poti sa-ti faci si tu o listuta cu ele si sa mergi sa le faci
parerea mea e ca ar fi trebuit sa ti le dea dr de familie, sunt extrem de importante
eu am o prietena care a fost nevoita sa faca avort la 2 luni si jumatate din cauza rubeolei
8+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
clodyac spune:
voicu.bebi da astea mi le-a dat : glicemie, calcemie (cred), tgp, examen urina, grup sanguin +rh, test hiv, vdrl atat si nimic altceva
acum eu ce sa fac? doctorita ginecoloaga cica te duci si faci analizele date de nedicul de familie 

9 +
clodyac spune:
aaaa si mai e o analiza pe care nu o descifrez ca are doctorita un scris 
referitor la hainute si pe mine ma deranjeaza blugii si la munca stau cu nasturelul deschis ![]()
alinutza cred ca asa am sa fac ma duc cu listuta , deci rubeola, listeria, clamydia, toxoplasmoza , da ? astea sunt cele periculoase 
9 +
alinutza23 spune:
mie mi-a dat asa, inafara de cele uzuale:
- hepatitele (gratuite)
- hiv, vdrl (gratuite)
- clamydia
- TSH, FT4
- toxoplasmoza
- CMV
- listeria
- rubeola
- herpes virus I si II
- ureaplasma si mycoplasma
8+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
voicu_bebi spune:
mey acuma depinde si de dr ca multi nu dau anumite analize sa le faci...alea de la dr de fam ti le da doar pe alea gratuite k alea mai importante dai tu banu din buzunar sa le faci
eu astept sa vad ce zice si dr la care o sa ma duc ce analize sa fac k eu daca schimb dr sa vad daca da aceleasi analize
Anca..

11+
clodyac spune:
ok gata am inteles ma duc cu listuta la laborator daca doctorii nu imi spun nimic , o sa imi fac toxo, listeria , rubeola si chlamydia ms la toate pt opinii va pup 

9 +
strunfita spune:
Rnico, bine ai venit! esti in listuta. Ne trimiti si data ta de nastere?
Oana, verifici please daca e bine ce-am facut?
11+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
iubita_tiana spune:
acuma 1 an de zile, eram gravida la fel ca acuma in 9-10 sapt...si nu aveam burtica asa mare .....de anul trecut am doar o pereche de salopeta de blug, subtire....e drept, dar mi-e groaza sa o imbrac deja, pana nu merg si eu la dr sa stiu ca bebita e bine....
cat despre haine care ma mai incap, am doat o pereche de pantaloni, la blugi njici vorba, si camasile deja ma strang toate, la piept si la burtica se vede cand imi iau camasa ca e burta umflata.....dar tinuta mea deocmadata e cu camasute si un jerseu deasupra la birou...
eu vreau sa imi comand de la www.toria.ro pantaloni cu burta, .....cu dunga, pt birou....ati auzit de acest site? a comandat cineva/?
9+
ertina spune:
eu vreau sa imi comand de la www.toria.ro pantaloni cu burta, .....cu dunga, pt birou....ati auzit de acest site? a comandat cineva/?
9+
[/quote]
Mi-am comandat eu o pereche de raiati maro. Eu am 103 la solduri si mi-am comandat pt mai tz 106
. Au venit ieri si-ti pot spune k e un material f ok si arata destul de bine. Mai mi-am comandat niste chilotei fara burtica si un sutien, dar nu mai aveau.
In 2 zile au ajuns ( am inteles ca sunt din Cluj Napoca ), te si suna ca sa-ti confirme dak au sau nu masurile tale. Sunt f amabili.
Acum stau si ma uit la ei k n-am cum sa-i port. Mi se par asa mari !..sper sa nu ajung la marimea aia ![]()
burticile noi venite si pe cele pofticioase
10 +
s_alinutza spune:
Buna seara burticilor!
Si mie mi-a facut "observatie" sotiorul ca parca mi s-ar vedea deja un inceput de burtica. Ar fi cam devreme pt cele 8 saptamani si jumatate ale mele. Culmea ca nu simt ca m-ar strange hainele, dar daca pantalonii nu mi-i simt lejeri pe burtice si eu am tendinta sa stau cu nasturele desfacut la birou
. Este un site dragut unde se gasesc hainite si pt gravide www.tarafashion.ro Eu am pus ochii pe un tricou de gravidutza (pe burtica e desenata o sageata si scrie BABY
), dar inca nu l-am comandat. Astept sa mai creasca burticica.
la toate gravidutele si sanatate multa!
8+