Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 14
iubita_tiana spune:
buna fetelor, eu sunt f suparata, si nu mai am stare pana marti cand trebuie sa ajung la dr, parca sanii nu mai sunt tari, burtica nu mai e asa mare.....greturi nu mai am...ceva se intampla, si peste toate astea, ma inteapa in partea dreapta azi...o sa iau un no spa, aaaaaa. si sa puna capat, aseara m-am certat f rau cu sotul....si nici nu mai vreau sa l vad si sa l ascult....
9+
Relusha spune:
iubita_tiana...te rog nu pune la suflet certurile.....nu face bine la BB....si eu m-am certat aseara cu al meu, dar mi-a trecut repede, m-am gandit la BB....cred ca suntem cam in aceeasi perioada...eu am 9 saptamani si un pic.....referitor la nerabdare....eu ce sa zic....sunt intr-o tara straina si nu am facut nici o analiza de sange...si la ecografie merg peste 2 saptamani....stii cu ce linistesc eu...? in decembrie mergem in tara si acolo am o doctorita de suflet sa-i spun asa si ma voi lasa pe mana ei.....
Ganditi pozitiv ca face bine la BB....
O zi buna sa aveti si va astept cu vesti bune!!!!
9+
clodyac spune:
buna la toate burticile
cred ca azi e o zi nefasta rau de tot, eu de abia am terminat bocitul, si inca ce bocit
m-am certat cu seful meu destul de tare si nu avea dreptate asa ca am inceput sa plang fara sa vreau, acum m-am calmat doamneee oare de ce trebuie sa existe supararile
iubita lasa ca trec toate si mie gata mi-a trecut pt ca nu vreau sa fie trist si bebicul va pup pe toate si sper sa aveti o zi buna nu ca a mea
ps azi dimineata am fostsi mi-a luat sange pt analize si am dat si urina , rezultatele marti dupa 12.00
pupici 

9 +
alinutza23 spune:
neata!
iubita te rog sa nu fii suparata, pt ca ii transmiti lui bebe. Nici eu nu am simptome, iar greturile nici nu stiu cu ce se mananca. Singurul lucru e ca urinez mai des decat de obicei si ca nu prea am somnul linistit. In rest, nici nu simt ca sunt insarcinata, iar la eco nu s-a vazut decat "sac gestational intrauterin". Si eu tot marti merg la doctor si crede-ma ca incerc sa ma gandesc numai la lucruri frumoase si asa ar trebui sa faci si tu.
Uite, eu, aseara, pt ca la odiseea noastra era liniste, am citit la odiseea de noiembrie-decembrie 2008 si mi-au dat lacrimile si mi-am imaginat ca asa vom fi si noi la anul.
Haide ia de la suflet si pune la .....
.
Si sa-i spui sotului ca daca te mai supara ia bataita, el nu stie ca nu are voie sa te supere?
9+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
laurraa spune:
Sunt o lenesa astazi.Am avut insomnii, ba ma sufocam, ba mergeam la baie...ufff....
Dau o cafelutza buna astazi sa ne treaca toata supararile

.
Chiar ieri ma gandeam ca parca am burta moale, nu mai e asa tare, ca nu am nici o durere, nimic, ca si cum nu sunt....
Astazi merg la dr la 3 si abia astept.
Fiind la a 2 a sarcina, apropo de haine, la mine e mai mare burtica si deja mi-am luat egari 100DEN si ma grosi si cu rochitze sau plovere de alea pana la genunchi, ghetutze pana la glezna, da ffff bine...Blugii mi se par super stransi in talie.Am inceput sa am probleme cu niste parfumuri.Parfumul vietii mele acum nu-l pot suporta.Ma innec.Nu-mi vine a crede.
Abia astept sa ajung la dr astazi si maine schimbam si noi prefixul.
10 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Relusha iubita_tiana...te rog nu pune la suflet certurile.....nu face bine la BB....si eu m-am certat aseara cu al meu, dar mi-a trecut repede, m-am gandit la BB....cred ca suntem cam in aceeasi perioada...eu am 9 saptamani si un pic.....referitor la nerabdare....eu ce sa zic....sunt intr-o tara straina si nu am facut nici o analiza de sange...si la ecografie merg peste 2 saptamani....stii cu ce linistesc eu...? in decembrie mergem in tara si acolo am o doctorita de suflet sa-i spun asa si ma voi lasa pe mana ei..... Ganditi pozitiv ca face bine la BB.... O zi buna sa aveti si va astept cu vesti bune!!!! 9+ |
mie nu se poate sa mi treaca repede, m-a suparat prea tare si ma doare prea tare....dar o sa trec eu fara el si prin aceasta suparare.....nu am nevoie de el, il am pe bebe, si el e totul pt mine..sper din suflet sa fie bine el.....doar bebe ma intereseaza, daca pateste ceva mor si eu de data asta o data cu el.....
9+
voicu_bebi spune:
salut fetele ce faceti?
uff iubita
..te rog eu nu mai fi suparata si nu mai pune la suflet si vb cu sotiorul tau ,barbatii nu prea stiu ei cam cum sta treaba cu sarcina
clodyac
..uff da sef rau ai tu...uff nu te mai consuma din cauza lui vorba lu alinutza pune totul la
..eu asa fac
eu ma certam cu al meu inainte sa raman ..vreau sa va spun ca de la un timp sunt asa nervoasa ohooo al meu sta mai la distanta hihi
laurra..iti tin pumnii azi la intalnirea cu dr,cred k abia astepti sa il revezi pe bebe
si eu am programare luni la dr ..la mine este prima intalnire k am schimbat dr si abia astept sa il revad mai mult pe bebe 
Anca..

11+
voicu_bebi spune:
apropo am intrat si eu pe site-urile scrise de fete ..si imi place o salopeta si un trening de pe toria
Anca..

11+
iubita_tiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi apropo am intrat si eu pe site-urile scrise de fete ..si imi place o salopeta si un trening de pe toria Anca.. ![]() ![]() ![]() 11+ |
daca totul e bine marti la medic, imi comand si eu de la toria pantaloni cu dunga, salopetele nu mi prea plac....
9+
voicu_bebi spune:
iubita..eu iti tin pumnii sa fie totul bine marti..gandeste optimist k e totul bine

Anca..

11+