Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

strunfita super suntem de aceeasi varsta a sarcinii
bravo k iti vei schimba garderoba..si eu abia astept sa imi mai iau cate cevak eu deja nu mai stiu cu ce sa ma imbrac hihi
clodyac..dr de familie iti da sa faci analizele in functie de analizele pe care ti le da si ginecologul,dr de fam de regula iti da sa faci glicemia ,hlg complet,vdrl,hiv,ac uric,ureea,creatinina,ex urina,urocultura,grup sanguin,rhul ,restul stiu ca le platesti din buzunar .tie nu pe astea ti le-a dat dr de fam sa le faci?
rnico..bine ai venit printre albinute! si iti doresc sarcina usoara si frumoasa si felicitari k stii ce este bebele.

Anca..
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

Ce fac fetele?
Mie mi s-a mai nazarit o intrebare: poate afecta faptul ca blugii mei se incheie exact in dreptul uterului si oricum sunt cam stransi? Voi ati inceput sa va cumparati pantaloni speciali? Pe mine deja ma streseaza ideea si cand stau jos desfac nasturele pantalonilor. Cred ca am luat-o razna.

8+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

nu cred ca are vreo importanta
eu la a 2 sarcina deja am o burta mult mai mare comparativ cu prima, asa ca din pacate, nu mai intru decat in pantaloni speciali
singurul avantaj ar fi ca nu ma apasa nimic peste burta, dar in rest nu prea imi place cum arat in ei
iar tricourile si camasile...deja inrtra si ele in depasire...asa ca dupa 15 nov trec la actiune...la cumparaturi
mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

mai sunt toxoplasma,chlamidya,listeria,rubeola,cmv care astea se platesc si nu mai stiu care mai era.

Anca..
11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

mai sunt toxoplasma,chlamidya,listeria,rubeola,cmv care astea se platesc si nu mai stiu care mai era.

Anca..
11+

mersi...bine v-am gasit...si sarcina usoara pt toate mamicile
ar mai fi herpes simplex 1 si 2, hepatitic b si c, hiv (care ii gratuit) asta din ce imi aduc io aminte

Mergi la inceput

referitor la haine...prima sarcina am dus-o vara iar acum e iarna....asa ca nici hinele luate anterior nu ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
felicitari burticutzelor care si-au vazut bebeii, e asa un sentiment minunat.
Eu una am o stare asa si asa ma mai apuca tristetzurile din cand in cand, pt ca nu mai stiu nimic de bebel,e frustrant sa nu stii daca lucrurile merg bine sau nu,am fost acum 2 sapt la eco si mai merg abia peste alte 2 sapt. In rest si eu ca voi toate, gretzuri, dureri scurte in zona uterului cand ma ridic mai brusc sau cand tusesc, kg care se tot pun cu toate ca nu mananc cine stie ce, pofte cu duiumul dar cand pun gura pe ceva simt ca nu pot inghiti.
Philip multumesc pt informatii si eu am trecut la levotyrox 50 si astept peste 2 sapt sa-mi repet tsh sa vad cum evolueaza lucrurile.
Acum voi pleca pt 2 zile din oras pt o scurta vacanta asa ca o sa va mai citesc sambata, pana atunci sa scrieti numai lucruri bune
la toate burticutzele

9+

Mergi la inceput

Citat:

mersi...bine v-am gasit...si sarcina usoara pt toate mamicile
ar mai fi herpes simplex 1 si 2, hepatitic b si c, hiv (care ii gratuit) asta din ce imi aduc io aminte

de herpes simplex 1 si 2 chiar n-aveam idee...na ca am mai aflat ceva

Anca..
11+

Mergi la inceput

ganesha..stai linistita nu te mai gandi la lucruri asa aiurea...ia sa vezi k e totul bine. fii optimista! distractie placuta in mini vacanta.ai grija de tine!

Anca..
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

mai erau ureaplasma si mycoplasma

legat de haine eu cred ca am sa astept eco de saptamana viitoare, pt ca tare simt nevoia sa stiu ca e bine bebita si apoi cred ca am sa-mi caut niste pantaloni din astia sucari speciali pt gravidute, ca doar trebuie si sa ne rasfatam, nu?

8+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ok asta am vazut si eu pe forum dar doctorita ginecoloaga nu a spus nimic si nici doctorita de familie asta inseamna ca trebuie sa ma duc la laborator si sa le spun ca vreau sa fac toxoplasmoza si listeria si ce ati mai spus chiar nu stiu incotro sa apuc

9 +

Mergi la inceput