Diversificarea (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Gabryele, sa nu ma intelegi gresit, nu crezi ca -i dai sa manance prea mult pentru varsta lui?
Fata mea are 7 luni si tot nu-i dau atat.Ieri mi-a baut lapte cam putin , si ca s-o fac sa bea i-am redus din portia de mancare de la 18. Pe mine nu ma intereseaza sa pape mult, ci orice.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Luny, si eu asa stiam.Bebelusii au nevoie de grasime in lapte. Eu ii fac branzica din lapte Dorna de 3.5%.

Gabryele, subscriu si eu la parerea Aminei. Nu e cam multa manacare pentru un bebe asa mic? Biscuiti si gluten nu se da pana la cel putin 8 luni. Noi nici acum nu mancam . Fideaua o faci cu oua intregi? Pentru ca albus de ou nu se da la bebelusi pana la un an.

Vreau sa incep sa ii dau piticei biscuiti. Sa roada si altceva inafara de jucarii . Nu am gasit pana acum biscuiti fara zahar decat asa ceva http://www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=300. Oare sunt buni? Voi ce biscuiti dati copiilor?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Naty, parca tu ii dai fetitei oua de prepelita. Le dai crude sau fierte? Pentru ca am citit ca ar trebui date crude ca sa aiba efectul scontat( in cazul nostru ar fi rezolvarea unei presupuse anemii). Doar ca eu am cumparat ouale din Carrefour, deci nu dintr-o sursa sigura si nu prea ma incumet sa i le dau crude, adica galbenusul crud.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Puisor, asa e, efectul lor benefic deplin este in administrare in stare cruda insa, ca si tine, luandu-le din supermarket, inca nu indraznesc si i le fierb. Si asa as vrea sa mai fac inca vreo 2-3 luni. E f adevarat ca si eu mananc oua de prepelita, crude si nu am patit nimic insa...eu am de cand ma stiu un stomac de taur, tot nu as vrea sa risc cu fetita.
Biscuitii de la babypoint tocmai i-am comandat si eu, ii astept, n-am mai incercat pana acum; exact ca si tine, vreau sa-i dau ca sa nu mai roada doar jucarii

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu ii dau sa roada un morcov, si e foarte fericita. Suntem in perioada dintilor, si vad ca o ajuta mult rosul morcovului, mai bine decat plastice de jucarii.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Eu ii dau sa roada un morcov, si e foarte fericita. Suntem in perioada dintilor, si vad ca o ajuta mult rosul morcovului, mai bine decat plastice de jucarii.

Noi suntem inca departe de asta...nici urma de dinte!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Pentru dintisori cand ieseau si si acum cand ies maselute...ii dau catincai chifla si morcov.De altfel...noi cu chifla am inceput sa mancam bucatele nepasate! Din momentul in care a inceput sa molfaie chifla a acceptat si mancare mai mare..intai bucatele taiate marunt apoi din ce in ce mai mari. Acum avem 6 dinti si doua masele...una a iesit de doua zile si mancam mancare bucatele fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

in primul rand salut pentru fetele de la topicul asta si un salut special pentru Naty(chiar ma gandeam la tine zilele astea)si uite ca am dat de tine

.........intrebare.....am inteles eu bine ca nu este prea indicat sa dam iaurt bebeilor pana la un an?????...eu ii dau doar de cateva zile si am vazut ca mananca dar dupa catvea lingurite se scutura ca si cum ceva nu i-ar conveni.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare..
am si eu o intrebare legata de cereale: ce fel de cereale pot amesteca in iaurt: cu lapte sau fara lapte? dar in fructe?
pe cutii dau doar varianta prepararii lor cu apa sau cu lapte, dar eu vreau sa ingros putin piureul de fructe si iaurtul. Se poate?Cum procedez, le prepar intai k pe cutie si le amestec api sau le torn direct in ce vreau eu...
dilema asta am avut-o si la primul copil si n-am reusit sa ma edific..Poate reusec acum la al doilea...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Bitza cine ti-a zis ca nu e bine sa-i dai iaurt copilului a baut gaz!!!! Serios1!!Am mai auzit un caz, esti al doilea!!!!De ce Doamne iarta-ma nu e bine???? Ti-a dat si o explicatie logica? Eu am trei pediatri: unul cel de la policlinica la care apelez foarte rar si la vaccinuri, unul mama unui bun prieten al sotului meu care este mai in varsta si a vazut "stadioane de copii" si pe unchiul sotului meu care este de baza, profesor la gr Alexandrescu, scrie toate cartile pentru facultatile de pediatrie. Tori mi-au zis sa-i dau iaurt! Si inca de devreme...cred ca pe la 5-6 luni! In primul rand iaurtul actioneaza ca un pansament pentru stomac, iar pentru un stomacel care nu este obisnuit cu digeratul si alete chestii e perfetc. In al doilea rand aportul de toate cele pe care le aduce. In al treilea rand e usor de digerat. De scuturat se scutura pentru ca este senzatia de racoare si de rece pe care o da iaurtul...asa facea si catinca!!! acum mananca la un an si 3 luni o jumatate de borcan mare de la TNuva.Eu asta i-am dat de la inceput...am incercat si napolact, ca astea doua imi zisesera doctorii, dar l-a refuzat ca era prea apos.Da-i copilului iaurt...asta este chiar cea mai neinsemnata problema in alimentatie....
Daca e vorba de e-uri si din astea....ce sa zic, fa-i in casa!

Mergi la inceput