Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Tot pt japonika: am un feeling ca sambata asta avem ceva program comun, deci fetitele nu vor rata sansa de a se juca impreuna. |
Noroc..(ul meu) ca nu sunt curioasa din fire...
Oare ce program comun or avea fetele astea ?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
Mai, mai ce obrajori dulci si numa' buni de pupacit are Sara!!
sa va traiasca!!
papanaso eu te votez chiar acum, fiti atente sa apasati pe a cincea steluta sa fie votul maxim!! sper sa ajungi ambasadoare Unicef pentru ca esti cu adevarat o fata foarte inimoasa!!
Andries
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Oare ce program comun or avea fetele astea ? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
diplome si origami, ce nu-i clar ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andries As vrea si eu sa stiu: cand incepe sezonul de reduceri la haine in strainatate? as da si eu o fuga undeva in austria sau pe aproape, ceva sugestii? |
Pentru 6 camasi sa bati atata drum?
In strainatatea asta ianuarie e luna de reduceri... dar, conform profesionistelor in shopping, preturile de aici sunt mai mari decat in alte parti

=====================
papanash spune:
Andries,multumesc ! 
vad ca se voteaza in continuare, in fiecare saptamana se poate vota o data de pe orice adresa de mail sau mess.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Andries spune:
Carpatina esti haioasa rau de tot 
Pe mine ma intereseaza in p;rimul rand calitatea. Sa dau un exemplu, pentru Vic luam haine de la mother care de pe beller. Haine bune, rezistau la spalat si tavalit destul de bine fara sa se decoloreze sau sa se desfaca pe la cusaturi.
Acum, cred ca au relocat productia pe undeva prin asia, trebuie sa ma uit pe eticheta sa vad unde ... si ultima tura de tricouri s-a descusut 
Daca tot dau 15 euro pe un tricou cu maneca lunga de exemplu, sau 10 euro in cazuri de reduceri, ma intereseaza sa si tina hainele alea.
Nu mai spun de pantaloni (de la 20 de euro in sus)... ai mei nu au multe haine, dar alea putine cate le au trebuie sa fie bune.
Andries
Yaia spune:
Vad ca sunt intrebari despre sedinta foto de la gradi. Nu pot spune multe, nu am fost acolo. Din ce mi-a zis educatoarea, in primele 8 poze, a stat incruntat, ca era curios de aparatul foto. Dar cica totusi a zambit la urma. Sunt la fel de curioasa ca si voi, dar inca nu am primit pozele si nici nu stiu cand le voi primi. O sa le pun atunci. Mai multe nu stiu sa va spun, cum au stat, ce au facut. Abia astept sa vad rezultatul.
Sotul meu e mai curios de pozele de la bazin si ma tot bombane ca am uitat sa intreb cand sunt gata pozele. La alea macar stiu care au fost 'pozitiile', dar nu stiu ce a iesit. Eu si la astea sunt la fel de curioasa.
Ali, o sa incerc sa ma tin de sala, dar e greu, ca nu am partenera de suferinta. Si mie imi placea mult step-ul, dar acum nu pot face decat sala, step-aerobic era cel mai bun program pt. mine´, functiona cel mai bine. Am am o febra musculara...dar incerc sa ma tin de program.
Mersi mult de incurajari, fetelor, prezentarea a trecut cu bine.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Andries spune:
Anul trecut a fost husband la o conferinta la milano si a venit de acolo cu niste treninguri pentru Vic. Mai frate... le spal saptamanal... nu sunt nici rupte, nici decolorate, nici deformate... cum dracu acolo se poate si la noi nu?
Andries
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Noroc..(ul meu) ca nu sunt curioasa din fire... Oare ce program comun or avea fetele astea ? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nici eu nu-s curioasa din fire ca sunt peste ca si tine
,sa-mi soptesti si mie 
carpatina spune:
pai si pana la urma ne uitam dupa tine la tv? sau inca nu se stie?
=====================