Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Andries, si in strainatatea asta reducerile incep dupa sarbatori. Sunt cateva imediat dupa Craciun, dar marea majoritate sunt incepand cu 2 ianuarie.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
prezentarea a trecut cu bine.

Si vizita la stomatolog?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
dar e greu, ca nu am partenera de suferinta.

Sa inteleg ca vecinu' tau n-are capra..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Anul trecut, pe 31 dec am descoperit cu stupoare ca nu aveam o gramada de chestii esentiale pentru masa de revelion. Varza eram de oboseala cu bb de 2 luni, cu inca unu mai mare super gelos si cu sot care muncea din greu. Dar m-am mobilizat si m-am dus la mall (unicul deschis la 4 dupamasa) sa mai cumpar mancare. Si am nimerit si pe la toale... si mi-am luat cele mai misto haine .. reduse cu ocazia zilei de 31 dec!! Le-am purtat pana le-am tocit urmatoarele 3 luni... apoi am slabit rau si a trebuit sa renunt la ele.

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
prezentarea a trecut cu bine.

Si vizita la stomatolog?

Si aia cu bine, dar m-am enervat putin - motivele:
- cica sa incercam sa nu-l lasam sa adoarma dupa biberonul cu lapte, sa-l spalam pe dinti. Eu il spalam inainte de biberon pt. ca de cele mai multe ori nici nu mai apuc sa-l ragai, ca musiu deja se trage de sireturi cu Mos Ene
- cica sa-l invatam de acum sa-i dam laptele din cana, nu cu biberonul
- cica sa nu-i dam sucuri, nici macar cele facute de noi in casa > pai daca ii fac un suc de portocale o data la 2-3 luni, n-o fi bai!

E clar ca ala nu are copii! Altfel ar stii ca seara, cand esti franta dupa o zi la birou+gatit/spalat/hranit/jucat cupilu, nu-l trezesti din somn oadat ce a adormit, pentru nimic in lume! Si da, in teorie cica dupa 1 an, cupilu' e ca un adult, mananca aceleasi lucruri ca noi si bea din pahar. In practica, nu e chiar asa. Capraru scrie ca majoritatea copiilor beau din biberon pana spre 2 ani.
In rest, obisnuitele:
-nu dulciuri pana dupa 1,5 ani (desi ieri la gradinita a primit o bomboana de ciocolata, ca a fost ziua unei fetite si educatoarele i-au dat si lui > mi-au zis ca s-au gandit ca probabil el inca nu serveste asa ceva, dar i-au dat totusi - le-am zis ca nu are liber la dulciuri in mod normal, dar daca toti copii primesc, e ok daca primeste si el o bucatica mica)
- dupa 1,5 exista cica niste bombonele si guma cu xylitol pt. copii pe care e bine sa le primeasca
- nu intrat in contact cu saliva de adult care e cah (a se citi plina de streptococi ce provoaca (,) carii dentare)
- pana apar maselele spalat numai cu apa, dupa aceea spalat cu pasta de dinti pt. copii pitici (cu 500mmp fluor)
- si cica i-a arata sotului cum se spala pe dinti copilul (motiv sa-l pun pe el la carma cestui proiect incepand de diseara)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
dar e greu, ca nu am partenera de suferinta.

Sa inteleg ca vecinu' tau n-are capra..

Are, dar e slaba deja!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia, interesant ce zicea nenea dr ''stimatolog'', eu cred ca asa o reusi el sa faca, eu una mai putin,il spal pe dinti tare greu, uneori reusesc alteori nu(numai cu apa plata), in rest sunt deacord cu dulciurile si alte alea.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Irina, teoria cu virgula copilul de 1 an care trebuie tratat ca un adult este depe alta planeta. Dupa doi copii, pot sa bag mana in foc ca nu este asa, fiecare are nevoi diverse si etape de dezvoltare proprii.

Eu nu l-as trezi pe Mirciu pentru un spalat pe dinti nici de frica!! Abia acum la cei 4 ani jumatate al lui Vic, insist cu spalatul pe dinti seara la culcare, cu dusul si evident cu cucul (in stilul: daca nu pui mana sa te speli... il chem pe tac-tu sa te spele el!!).

Cat despre birou plus PAG ples diverse...cred ca deja v-ati dat seama ca azi sunt acasa si tocmai s-a trezit teroristul mic, ma duc saii incalzescmancarea. Si poate ies si afara cu el ca vad ca e ft frumos.

Pupicei!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabriela, e frumoasa foc Sara ta!!!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

votat

Intre timp am vizualizat si poze cu dulcetica Sara, frumoasa

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)