Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

MAD ,sunt mai bine ,dar tot ametita ,cred ca beau si cam multa cafea ,de mancat mai nimic ,stres ,oboseala ,sunt intr-a 12 zi de CM,apropo chiar vroiam sa intreb fetele cu sterilet ati mai patit careva sa va tina CM atat?dar sa va intarzie 2 saptamani ? sau m-am defectat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

SabinaY, si io prefer tot umblat creanga pe Lipscani la sedinta foto. Unul dintre motive e ca astfel nu iau pitica. Mi-ar placea mult si intalneala cu fetele, insa in acest caz tre' sa iau monstrul mic si intalnirea e din start ratata, ca nu sta deloc. N-o sa fac decat sa aleg dupa ea si tare mi-as dori sa mai socializez
putin. La mine vine joi tanti la curatenie, deci e cam pe muchie de cutit, da' cred ca pot aranja cu Bobo sa ramana el cu Ana.
As mai vrea sa fie si soare in ziua in care ne vedem si vad ca joia asta se anunta ceva burnita, iar zi insorita, abia joia viitoare, pe 13. Io as prefera sa ne vedem in jur de 10-11 dimi
E musai sa pozam Bucurestiul sapt asta?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Sa stii ca de la cafea se trage si lipsa de calciu... Ca papa cofeina calciu. Baga si tu niste lapte in cafea din cand in cand. Sau si tu ca teutza, nu-ti place laptele ?
pupici.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

SIM de ce te-ai trezit de la 5?
sa ai o zi buna !
Mai,dar DUAMNA C? ce mai faceti mai duamna? trandafirasul cum este?
Marta voi? Mirunica alearga?
Cuscra?
Gabriela?
Gabitz?
.....avea dreptate YAIA ,O VORBA ,DOUA SA STIM SI NOI DE VOI

Mergi la inceput

Tot pt japonika: am un feeling ca sambata asta avem ceva program comun, deci fetitele nu vor rata sansa de a se juca impreuna.

Si mai am un motiv pt carem-ar coafa sapt viitoare: in week-end vine mama si-as vrea sa stau un pic si cu ea, iar pe 6 se implinesc 7 ani de cand l-am cunoscut pe Bobo si de cand suntem impreuna si vreau sa mergem prin cluburile pe care le fregventam atunci.
Chiar, te-ar tenta un clubbing sambata seara?

Mergi la inceput

Maria, sanatate! Daca tu zici ca musafiru' rosu nu mai pleaca de la tine, nu-i de mirare ca esti slabita. Din nefericire, cred ca se lasa cu vizita la doctor.

Io zic sa nu te stresezi prea tare daca Teo nu mai vrea sa bea lapte. Las-o asa deocamdata si incearca sa-i dai alt fel de lactate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sedinta foto pot si maine.
Joi nu prea..

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Maria, sanatate multa mami! Te-a ajuns si pe tine oboseala. Ai grija cu Ca asta, offf!!!

Noi suntem aici, am revenit de la Deva, am stat putin de sambata pana duminica, daar fetelor, am fost uimita de reactia ei. Chiuia de fericire cand a ajuns si le-a vazut pe fete. S-a jucat si a ras continuu. M-a convins! MUsai bb 2. Dar cred ca peste 2-3 ani. Ca daca ma intorc la serviciu ar fi culmea sa raman iar gravi dupa ce am stat 2 ani.

ALtfel, umblam foarte bine, cadem tot mai putin, se ridica fara probleme de jos fara niciun sprjin, ce mai, sunt mandra tare de bipeda mea. Eu tot cu dureri de spate, tot maai mari din pacate.

Va pup, o zi frumoasa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Bernix bine ca te-am prins ,vroiam sa te intreb daca Degeticai i-a mai crescut ceva par ? ca Teodorei slabe sperante ,tot cheliuta ,eu tare as cumpara ,fundite ,bentite ,sa-i fac si eu codite ,dar cu ce si faza e ca observ ca tu ca si mine ai parul des ,dar se pare ca fetele noastre seamana cu tati lor

Mergi la inceput

papanash, sanatate si tie! Io nu i-am dat iroza Degeticai...

Mergi la inceput