Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaa. Vad ca nu ati mai palavragit mult aseara.

Maria, incearca si tu Parmalatul acela de crestere, este vanilat si dulceag. Eu cu asta l-am re-imprietenit pe Bubu cu laptele. Off mai Maria ce cazatura, sper ca esti ok azi si nu te doare nimic. Am cazut si eu acum cativa ani de pe un taburet, spalam lustra, si m-am dus pe spate direct cu capul de dulap. Am facut la 2 ani dupa o tomografie dar am avut noroc si era totul ok. Starea proasta probabil o ai si de la ciclu, o sa treaca ea.

Prisi, chiar asa, pe unde sunteti? Ce mai face Miru?

Sim, sigur, fac eu azi 2 dvd-uri pentru Annisia si Betty si vad cum dau de ele sa le livrez.

Sabina, vezi ca nu esti grasa daca a ajuns cutitul direct la os asa repede?

Urmy, sper ca e mai bine Tudor, era normal sa ii dea antibiotic pentru amigdalita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

e ok si maine de umblat creanga sa facem foto.

Maria, nu, nu are par cam deloc. de-aia o mai tund o data cheliuta, ca sa nu ma enervez.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Revin intr-o ora, nu am apucat sa citesc tot din urma. O zi minunata tuturor!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Multam de cafeluta, piciul meu mai nou se trezeste la 7 asa ca s-aub dus 2 ore din somnul meu de frumusete

Sabyna Y, daca nu pot fetele joi, hai sa o lasam pe saptamana viitoare, eventual sambata, asa e mai libera Sim,Roxana(nu tb sa chiuleasca de la servici)si Bernix,scapa si papanash de raceala, poate vine si Luy(se face bine si Maria) si poate vin si alte fete. Sincer si eu prefer sambata viitoare, asa nu mai vin cu Cristi dupa mine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

offfffff Maria, de asta ai intrat tu asa tarziu, ai facut treaba, mai las-o in colo de lustra si dute tu la un dr sa-ti faci analize, ca prea suna a anemie ce spui tu acolo, cat despre rusi, cam multe zile, si de acolo ti se poate trage....dute fuguta la dr, te rog ai grija de tine

Despre Teuta si bautul lapticului nu stiu ce sa-ti spun, incearca cum a spus Roxana....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, ti-am raspuns ieri, sunt foarte de acord sa ne vedem joi, sau cand vrei tu, mi-e mai bine in timpul saptamanii. N-am viroza,doar o durere mare in gat. inca n-am luat antibiotic fiindca azi ma simt mai bine.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata!!

Se spune ca ochii care nu se vad se uita, dar voi nu m-ati uitat chiar de tot nu-i asa? Multumesc mult pentru urarile de LaMulti Ani! ale piciului meu, nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.

Pur si simplu am senzatia ca a fost ieri ...

Am spicuit din povestile voastre si vad ca in linii mari toata lumea face destul de bine, doar ca evident care mai de care mai racit sau virusat, din pacate si noi dupa petrecerea papanasilor si dulceturilor am fost raciti, c'est la vie, eu sunt deja arhiobisnuita de la cel mare, nici nu-mi faceam vreo iluzie ca nu vor raci, dar vor face imunitate mai repede. Deja Mirciulixul este chiar rezistent as putea sa spun.

Maria, CM 12 zile cu sterilet e naspa, du-te la doctor de urgenta, Doamne fereste cine stie ce se mai poate intampla, posibil sa fie necesar sa il scoti, am mai auzit cazuri de-au avut hemoragie nu stiu cate zile, nu sta ca nu e de joaca!!!

Vad ca iar planificati o intalneala, joi as putea sa vin si eu, sa puneti pe site detaliile, please.

De la mine de la job: e criza mondiala, eu lucrez la firma americanasi am cam imbulinat-o, tragem ca nebunii sa ne iasa cifrele bine, sa raportam rezultate bune si sa ne mai imbunatatim cash flow ul.

Nu stiu cat o sa reusim insa, contextul mondial este chiar nasol de tot, se lasa cu masive reduceri de personal, evident cei ce raman trebuie sa munceasca si pentru cei ce au plecat, sa se eficientizeze... e ca dracu. Nu mai spun ca lucrez cu 5 tari si evident 4 meridiane (numa' 4, noroc ca doua sunt GMT si GMT plus unu, ca restu sunt statele si moscova....) si am cele mai tampite ore de conferinte...norocul meu ca e tati intelegator s sta seara cu copiii, desi sincer nu stiu cat il mai tin rabdarile si pe el.

Asa ca una peste alta, munca la greu, timp liber ioc, problemele in familie nici ele nu dispar, ba ajuta-l pe ala, ba s-a mai imbolnavit cutare... ma simt cateodata ca o veverita care a intrat intr-o roata si alearga in roata ei fara sa se poata opri.

Petrecerea a fost foarte frumoasa, multumiri calduroase organizatorilor (fete si baieti)!!

Mirciulixu e cel mai pitic cred, are 1 an, 8,6 kg iar despre inaltime nu stiu sa spun nimic ca sunt o mama denaturata la propriu... nu l-am mai masurat de juma de an. Merge...puiul de el, de o saptamana merge si a luat-o in picioare mult mai repede decat fratele sau, are si exemplu in casa, ce sa mai...sunt mandra de el!!

Am vazut ca a promulgat base legea cu 85 %, daca da Dumnezeu si ma avantajeaza normele de aplicare (nu vad de ce nu ar fi asa), din ian intru in CIC. Cine-ar fi crezut ...eu nici acum nu indraznesc sa sper ca o sa primesc si eu bani de la stat conform contributiei...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Bernix nici al meu nu are par, dar pe mine nu ma deranjeaza asa rau, abia scap de unu la tuns!!! Daca va povestesc circoteca pe care o face Vic la tuns... eu nu indraznesc sa il duc la ciufolici ca ma dau aia afara, avem o masina de tuns buna si presteaza barbatul meu (ca tot tundea el tot caminu' cand era student), altfel la ce scandal face...

SabinaY bine ai revenit pe pamant romanesc!! Inteleg ca vrei sa faci fotografii ale centrului vechi, as indrazni sa-ti recomand si Sos. Kiseleff, Aleea Alexandru, Arh Ion Mincu, si toate stradutele din zona, sunt cateva case de mare exceptie.

Sabina, da-i bataie cu examenele, ia incearca sa cauti o femeie care sa te ajute cu copiii macar catevaore pe zi, altfel...e foarte greu.

Andries

Mergi la inceput

Gataaa, am revenit pe baricade.

Ali, daca vrei detalii despre ce si cum a fost la nunta ca nasa, iti dau PM. Nu am rezolvat nici nu ce ma rugasei , dar iti mai scriu pe PM. Apropos de copii mamosi, al meu nu este deloc asa. Sora-sa nici atat, toata lumea a fost uimita la nunta ce independenta este.

Papanash, sa stii ca si eu mi-am dorit mult sa merg in Africa, in Kenya in speta, insa am ezitat tot din pricina bolilor. Insa cred ca e o experienta exceptionala. Cat despre infanrix, eu am facut mare scandal si cei de la Medicover au gasit cu greu undeva prin Amzei. Da o cautare pe net la Sensiblu si Helpnet si vezi in ce farmacii au.

Sim, nu am auzit ca Varilrix sa dea vreo reactie. Alex nu a facut absolut nimic la el. Si noi il facem martea viitoare.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabina, cred ca ai putea sa scrii de sora ta dar numai de bine, asa poate te iarta si pentru ce a fost in urma.

Maria, mie mi s-a intamplat si sa vina mai devreme si sa intarzie, dar nu atat de mult. In primele 3 luni a fost un fel de ciclu prelungit, cvasi-permanent as spune. Abia dupa 6 luni de la montare a revenit cat de cat normal si tine doar 5 zile, ceea ce oricum e mult pentru mine care aveam inainte maxim 3 zile si alea finut de tot.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput