Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 4
papanash spune:
am avut program de la 12 pana adineauri. si-a pus in functiune toate jucariile cantatoare si dansatoare. a facut mare scandal ca i-am luat toba
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Maria, multa sanatate ! Nu stiu ce sfat sa-ti dau cu lapticul, Ghighi bea lapte mult, si orice masa solida se incheie cu un bibe cu lapte. Poate-i doar o faza, schimba tetina si biberonul,poate-o pacalesti asa.
Rox, n-ai putut vota fiindca s-a terminat duminica seara semifinala. Urmeaza finala ,dupa ce o sa pregatesc noul mesaj ilustrat va dau de stire, premiul e o calatorie in Africa ,ca ambasador unicef
. Barbatu-meu cica-i prea riscant, adica el ma si vede cu premiul cel mare, si ma sfatuieste prieteneste sa renunt, sa nu vin cu virusi acasa ![]()
Sabina, cum mai e Gh ? sora ta eok, au iesit din spital ?
Yaia, povesteste-ne cum a decurs filmarea, ce-a mai facut delfinasul ?
Roxali, cred ca ai dreptate,mi-am facut analizele si mi-a iesit anemie, apoi n-am mai fost la medic pentru reteta sau alte investigatii. platesc abonamentul de sanatate si nu profit deloc de el.
Luy,printesa Maria ce mai face ?
Andreea, e normal sa tuseasca noaptea, in pozitia orizontala secretiile din gat il impiedica sa respire. pune-i o perna mare daca doarme pe spate. la mine n-a mers asa fiindca doarme doar pe burta.
Adimercedes, voi ce mai faceti ?
Dna Teo, va solicita serios astia la munca, nu ? vad canu mai ai timp de forum ![]()
eu sper din tot sufletul sa ma pun repede pe picioare si sa nu-i dau virusi lui Ghighi. dupa ce-a tras si el atata timp cu mucii numai asta ne lipsea. daca ma trezesc tot virusata dimineata,bag antibiotic.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
maine o sa ma ocup sa fac programare pentru vaccin. facem priorixul acum si mai tarziu infanrix. am inteles ca nu se mai gaseste in farmacii, voi cum ati procedat ?
filme Ghighi
sim_stoian spune:
Neatza
. Cam devreme pt cafea, asa ca va ofer un ceai.
Papanash, Priorixul l-au avut cei de la Medicover. Apropo de vaccin, vineri ii fac Varilrixul si ma ia groaza, abia am scapat de muci, tuse si raguseala, nu vreau sa o iau de capat cu reactii la vaccin
. Vad ca pe site la Sensiblu e disponbil Priorixul in mai multe farmacii, eventual suna si una si rezerva-l, apoi te duci si il cumperi.
Andreea, e normal sa tuseasca atunci cand e la orizontala, din cauza pozitiei i se duc mucozitatile spre gat si proavoaca tusea. A patit-o si Stefan.
Sabina, te inteleg. Si eu sunt cam prinsa la servici, asa ca ori intalnire ori sedinta foto. Cum aparat nu am inca (si la cum se anunta viitoarul apropiat din cauza crizei financiare nu stiu daca o sa il luam in decembrie
), prefer intalnirea. Oricum nu pot sta mult pentru ca o sa chiulesc de la munca.
Eu nu mai am somn, Stefan a dormit pana acum la el in patut, deci am dormit si eu bine in sfarsit si m-am odihnit.
Jurnal de calatorii
alehiam spune:
neatza ![]()
Maria mananca alte lactate? Stii ce zicea Adimercedes de Lisa - nu bea lapte, dar mananca branza, bea cate un paharel de lapte batut la fiecare masa. Poti incerca sa-i ascunzi laptele de vaca in diverse alte mancaruri: orez cu lapte mananca? (dar fara sa-i pui zahar daca ti-e teama de silueta); piure de cartofi cu lapte. De genul asta. Daca mananca alte lactate nu-i tragedie ca nu mananca si laptele gol
Mamica accidentata. Sa ai grija de tine
papanash nu stiu ce sa te sfatuiesc cu infanrixul. Noi l-am facut deja, insa am auzit ca nu se mai gaseste. O sa bag o intrebare la cineva
ce se aude cu el. Mai dar ce programe aveti voi la 12 noaptea
. Noi picam cu gainile si ne trezim o data cu ele 
. Asta ca de fiecare data adorm si eu langa R pe la 8-9 si asa ca la 6 sunt in picioare, desi domnu' inca mai doarme pana la 7 si un pic.
Cu intalnirea sa vedem cum se stabileste, si apoideclar ce fac
.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
devylla spune:
Din nou supermatinala.
Erika este tot pe perogramul vechi si se trezeste la 6 dimineata.E un lucru bun insa mi-as mai fi dorit si eu macar juma' de ora de nani.
Annisia sambata asta nu promit ca pot,duminica am niste invitati.Poate saptamana viitoare sambata,duminica ca doar si noi vrem sa ne vedem cu Y.Am sa te sun eu sa stabilim ce si cum.
Sim M-as bucura sa ajungi si tu!
Despre locatie din partea mea este ok daca spuneti ca ati mai fost acolo,numai sa-mi spuneti pe unde e...ca sa stiu sa ajung.
Referitor la ora,preferati dimineata sau dupa-amiaza?
Sabinutule te inteleg perfect,si eu sunt in urma cu invatatul,iar cand ma intorc ma asteapta un examen de dat.Daca ma intrebi ce prefer...prefer sedinta foto
Daca nu poti sa ajungi la intalneala,ne vedem pe Lipscani
Daca nici azi nu vor intra fetele,pe seara am sa incep sa le sun sa vedem cine vine si cine nu.
Papanash ori n-ai vazut mesajul,ori nu te-ai decis...ce zici de intalneala.
Apoi dupa ce stabilim ora si persoanele care vin,e nevoie de rezervare?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
alehiam spune:
Annisia revenire usoara in campul muncii. Frumos cocos si fain prin cheile Rasnoavei. Al meu se gandea ca poate mai tragem si noi o fuga la Rasnov, luna asta
sa mai scimbe aerul asta micu, cica.
isabeluta felicitari lui Vladutz pentru progrese.
Ca ai mentionat de siropul de patlagina... cica bun e sa dai la copii mici ceai de patlagina fara zahar. Si asa ai scapat de grija benzoatului.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Sabina spune:
neata!
bre io de sormea nu mai scriu ca a citit tot ce-am scris si acu e probabil prea obosita sa iasa la atac, dar astept scandalul
aia mica insa e f dulce, vrea sa suga nonstop la unele ore, dar le mai si doarme.
Sabinutza, ai nr meu de tel?
sunt f f pe fuga, mai vin eu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo