Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (216)
Raspunsuri - Pagina 3
bikmaria spune:
eu nu stiu cum sa o mai scot cu Teodora la capat ,pur si simplu nu mai vrea sa bea lapte ,am incercat si cu Zuzu si la dorna ,bea 50 max 80 ml cu chiu cu vai ,iar de Nan nu se atinge
,deci ea ieri si azi nu a baut mai mult de max 150ml lapte pe zi ,ce sa fac?? sa incerc cu cereale mi-e teama sa nu se ingrase are peste 11 kg la 81 cm ,ce ma sfatuiti ,mai este vreo mofturoasa vreun mofturos prin gasca noastra?
bikmaria spune:
Sa inteleg ca am ajuns prea tarziu ? v-ati bagat la nani? pai cred ca o sa fac si eu ca voi si asa sunt intoarsa rau pe dos
,am cazut de pe un scaun si ma dor toate oasele
parca sunt calcata de tren
sim_stoian spune:
Hop si eu!
Sabinuta japoneza, eu as putea sa fug putin de la servici joi daca e prin zona. Gigi asta e destul de in zona
. Roxule, tu cu ce vii pana acolo? Poate ma iei si pe mine de la Budapesta dc vii cu masina. Daca nu, vad eu.
Rox, nu stiu cate DVD-uri sa mai faci, am mai impartit eu cateva, au mai luat de pe ftp unele fete, iar la unele o sa le dau pe 8. Eventual, poate ii trimiti cumva Annisiei si lui Betty?
Maria, pai ce facusi de ai cazut?
Papanash, senchiu de aprecieri, da' nu e chiar asa
.
Marta, tu ce mai zici? Ce mai faci?
Ma retrag si eu in vastele apartamente in liniste, azi e prima noapte dupa un luuuuung sir cand am reusit sa il mut pe Stefan la el in patut, pana cum ba i-a curs nasul, ba i s-a infundat, ba ragusise si era pe 'mute' nu putea sa planga. Doamne ajuta sa doarma linistit pana dimineata!
Noapte buna.
Jurnal de calatorii
bikmaria spune:
Hai sa va povestesc pe scurt ce am facut :
Dupa 8 ore de munca m-am gandit sa ma duc pe jos la cumnata mea sa o iau pe Teo (sta cam la 3km),nu e prima data cand ma duc pe jos in ideea ca face bine la silueta ,asa,am luat-o si odata ajunsa acasa m-am apucat sa fac o curatenie generala in bucatarie ,dar pt ca facusem si sambata nu prea era mare lucru de facut ,asa ca m-am uitat in jos ,m-am uitat in sus si am constatat cu stupoare ca abajurul lampii din bucatarie este murdar si fara sa stau pe ganduri m-am cocotat pe un scaun sa-l dau jos ,doar ca asa cocotata si atarnata de abajur m-a luat o ameteala de toata frumusetea ,nu am mai vazut nimic ,am incercat sa-l strig pe Alex si m-am prabusit ca o balega pe gresie ,noroc ca nu mi-a luat vantul asta iarna decat un covoras din bucatarie si am aterizat pe un petec de covor si mi-a mai atenuat tranta
,cred ca am vreo cadere de calciu ceva ,trebui sa merg la medic ,mi-a venit CM cu o intarziere de 2 saptamani si sunt in a 11 zi ,cred ca si asta este cauza de ma simt asa fara vlaga si ametita .
Hai ca m-am intins ...cat bucataria 
urmychance spune:
Vai Maria ce patanie. Imi pare tare rau. Ia situ calciu si dormi. Si cand esti sus, priveste inainte sau in jos. Eu cand schimb becuri o fac pe bajbaite din acelasi motiv.
Mor de somn, dar as vrea sa fac ceva tb in bucatarie. Parol ca as dormi mai linistita, desi mai putin. Sotul doarme de la 7-8 seara, Tudor s-a culcat si el de vreo juma de ora. Suntem toti franti de cand ii administram noaptea medicamente. Ar fi tb sa ii dau un nurofen la 23.00 dar il mai las ca e prea obosit. Azi, la 15, tbuia sa ii dau augmentinul (da, Roxana, ne-a dat si antibiotic) si a adormit, am incercat sa ii dau asa, dar nu inghitea si mi-era frica sa nu se inece sau sa se sperie. Am renuntat. In rest, Tudor e bine, e vioi, un pic suparat, l-o ustura gatul, dar daca nu stie sa spuna.
Am vazut acum la Oprah,, pt a doua oara pe Charise, fetita cu voce de aur. M-a impresionat, inca o data, de mama mama. Si a avut pana acum o viata cam de kko. Apoi a fost un baietel, de 12 ani, campion mondial la karate. Doamne, cat ii admir pe oamenii ambitiosi, care fac ceva in viata, se tin de lucrurile pe care le incep, stiu ce vor. In categoria asta o bag si pe Annisia
care mi-e tare draga pt veselia si increderea ei. Isi traieste viata din plin si are tot respectul meu. charise - http://www.youtube.com/watch?v=VZEZZLKZxJE&feature=related
Sabina spune:
am venit, am ajuns cu cititul acolo unde sabinutza propune intalneala joi, nu pot joi (decat, cu f mari eforturi, dupa orA 15.)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
asa.
Sanatate bolnaviorilor, sa se faca reopede bine!
mai, cu intalneala...eu de-qcuma chiar ca intru la program drastic, de cand cu boala copiilor am pierdut f mult din timpul de lucru:(
Asa ca nu stiu ce sa zic. Adica vreau sa ma vad neaparat cu japonicile noastre, dar si intalneala la gigi si sedinta foto pe li[scani etc nu pot.
Sabinutza, mai propune si tu ce si cum, eu prefer sedinta foto
.
va rog eu frumos sa nu ma intelegeti gresit, va iubesc f f mult pe toate
, dar mi-a ajuns cutitu la os cu examenele....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Seara buna!!
A mai facut acum pe seara 37,8 dar zic ca e ok. Problema e ca ziua nu tuseste in schimb noapte tusea e cucoana mare. A mai patit cineva asa??
Am vorbit azi cu profu pe 12 decembrie abia m-a programat cu raportul
. In rest nu a comentat nimik, a zis ca e bine facut si profesionist
.
Roxali spune:
Nu m-am lasat ana n-am dat gata capitolul trecut...ati scris ceva.
Dani ce lungana frumoasa ai...spor la invatat
SabinaY ce as mai veni si eu la intalneala...ma voi multumi cu poze![]()
Moldoveanca frumos bostanel
Frumos si cocoselul Yanis![]()
Yaia nu te lasa e sala...am inceput si eu sapt trecuta ,fac step aerob si cu niste greutati micute si pe bara...tare bine ma simt si dimineata am un elan
de i-am speriat pe oameni la munca
Rox ce bine ca mai povestesti de nunta, nu de alta ,dar nu am idee ce trebuie sa fac la vara
...cam cat se da la nunti(ca nasa
)
atomica si-a ocupat timpul cu "bucatareala"...cred ca era fericita ca nu aveati timp de ea
Eu trag mult la munca...ca tare mie frica ca nu vom mai avea...8 ore munca ,sala , lectii si cand mai rezit seara huhurez pe aici
Nu stiu cum sant ai vostri,dar pitica mea e tarreeeeee mamoasa...e buna si buni ,dar mamica e si mai buna
dulcetici si papanasi bolnaviori
Papanash
poate si din cauza oboseli ai tropaie virusi pe tine![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze