Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia83 spune:
simonica, pup baieteii sa treaca racelile..fac vraja de oltean sa fuga racelile de la voi...gata. am facut
mi_bebelina, stiu, sunt constienta ca am 2 copii de crescut, dar traiesc cu speranta ca se va schimba in bine. cat despre ajutat, ma mai ajuta cand are chef, da rar. sapt trecuta a facut dormitorul luna cat am fost cu fata cu rolele in parc...dar in schimb, s-a laudat 3 zile la rand la toata lumea ah! si am intrat si eu incaltata dinadins sa vada cum e...a recunoscut ca e nasol..da tot intra incaltat ca se mai gandeste pe ultima suta ca a uitat chei, sau nu s-a imparfumat, etc etc...si decat sa se descalte si sa se incalte iar, intra asa. dar pe varfuri..
fata mea incearca sa se ridice singura in fund...se screme si ridica capul, iar daca o pun in fundulet sta nesustinuta
am chef de vb azi...sunt in toane bune...sa vedem cat tin
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
mihaser spune:
Neata!
Cine vrea tequila in dimineata asta? O dau eu!
Vine mammaaaaa! Uraaaa! Am scapat de griji...si ma gandesc sa dam si o fuga pana in Ungaria sau Austria.
Fetele ne votati si pe noi:
http://www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/
Revin! Pup!
iulia83 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
pup obrajorii sa cresteti mari si sanatosi.
ylari, cum te petreci azi?
maine facem si noi 5 lunite...
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Neata! Cine vrea tequila in dimineata asta? O dau eu! Vine mammaaaaa! Uraaaa! Am scapat de griji...si ma gandesc sa dam si o fuga pana in Ungaria sau Austria. Fetele ne votati si pe noi: http://www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/ Revin! Pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
VOTAT!
n-a mers decat odata...damn!
ah! si vreau si tequila aia. astept mail cu 2 shot-uri...dai si lamaia? ca sare am
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Neata! Cine vrea tequila in dimineata asta? O dau eu! Vine mammaaaaa! Uraaaa! Am scapat de griji...si ma gandesc sa dam si o fuga pana in Ungaria sau Austria. Fetele ne votati si pe noi: http://www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/ Revin! Pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Votat!
Deliutza Broscutza
iulia83 spune:
m-a mancat undeva acu cateva luni sa ma inscriu la concursul "miresici cu stil si farmec" de aici de pe forum ca de obicei, m-am inscris si nu m-am ocupat sa-mi fac "propaganda" dar vad ca m-a descoperit gabitza si m-a votat saru-mana....esti si tu pe acolo? ca sincer n-am avut rabdare sa ma uit pe toate
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii
Reallaura spune:
Neata fetele!
AM reusit sa-l pcalesc cu 130 ml, dupa ce l-am adormit cu tzitzi. M-a prins de vreo 2 ori si a plans cu repros, dar tot l-am pacalit!
Mihaser votat gradinarul tau scumpic!
Ce misto ca plecati in Ungaria si Austria la shopping...eu sper sa reusesc sa cumpar de la MAdrid ca ajungem exact dupa reduceri, pe 22 ianuarie...
Iulia fa vraja aia si la Mirci sa se faca bine!
Cat despre sot, ei, asa sunt ei mai imaturi...al tau e si mic...nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa ne casatorim la 22 de ani...
Dar se face el mare!
Mi_bebelina l anoi era invers, el le baga in masina si eu le intindeam, dar uite ca a scapat si de asta...spal eu cat e el la serviciu...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
FAce si Eva 6 lunite??Pupici de la Mirci
Eva si Alexandru, vad ca i-a descoperit CamiM
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Nu, Iulia, nu m-am inscris la concursul de mirese, ca n-am avut poze prea reusite de la nunta mea, n-am avut un pofesionist. O singura poza imi place cat de cat si este in albumul meu.
Dar tu arati tare bine miresuca, de aia te-am votat. Cred ca am intrebat la momentul acela daca mai este cineva, ca aveam puncte de impartit, dar n-a zis nimeni nimic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Buna fetelor.
Va multumim ptr urari!!!!!!
Sunt tare fericita, nu imi vine sa cred ca implineste 6 luni azi frumoasa mea scumpa!!!! O iubesc tare mult, chiar daca a reinceput sa ma trezeasca noaptea e agitata la culme zilele astea. Dintzii nu stiu ce se intampla cu ei ca nu prea se vad... uneori mi se pare ca e umflata gingia si ca vor iesi curand alta data am impresia ca doar mi s-a parut... Habar n-am, vedem noi vineri cand mergem la consult si la vaccin.
Azi deja a papat mai mult de jumate de borcanel de mar, sunt superfericita.
Nu stiu cum o sa ne petrecem azi, ca Iuby e cu schimbarea de servici, etc... Bine, eu sunt o denaturata notorie, in nicio luna nu i-am facut tort cum voi majoritatea ati facut... Cred ca in ianuarie, ca o sa corespunda cu ziua de nastere a tatalui meu... Atunci sigur facem ceva mai ales ca eu voi incepe si serviciul...
Vad ca vorbiti despre regimuri, mie nici nu imi trece prin cap asa ceva, cu toate ca am ramas cu 6 kile in plus...
Va pup, mai scriu mai incolo ca acum papam masa de fructe.
Iulia, imi pare rau ca sotzul tau nu te intelege cu menajul...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png