Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia, mamica curajoasa! Mie nu imi vine sa cred ce de nasteri la noi asa tac-pac, nici timp de epidurala, ba Lorena mai sa nasca pe drum.
Monicus, ai o burtica pe cinste!
Malinas, am vazut ca ai pus poze noi, sunt cumva cele cu hainute?

Vad ca vorbiti de infofolit. Aici bblusii care merg la gradinita dupa 6 luni sunt caliti sigur. Dimineata parintii lasa landoul pentru copii. Sunt plimbati pe rand afara si adormiti, dupa care sunt lasati sa doarma afara la aer, uneori sub un acoperis, alteori sub cerul liber desi ploua. Landourile oricum sunt impermeabile de regula ca la ce vreme este pe aici altfel nu prea se poate, plus ca se cumpara husa de ploaie. Gradinitele nu au dormitoare, Ana cand atipeste doarme pe o canapea nu are patul ei. Eu ii puneam fular cand era mica sa-i tina gluga mai bine, dar la un costum cu gluga stransa nu mai este nevoie de fular. Acum i le mai pun ca asa imi place sa o asortez dar nu sunt groase. Si in nici un caz nu se pun peste gura . Asa m-a infofolit pe mine bunica si ani de-a randul eram toata iarna cu muci si pastile. De aceea am incercat sa o cresc pe Ana cat mai calita si i-a prins bine ca la sistemul de aici nu ar fi facut fata daca era un copil sensibil/bolnavicios.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Gata si un calup de pozici calde in contul comun!
Va pup dulce...multa sanatate si am sa revin cat de curand!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel - 31.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

..eu iar am arsuriiii... ... Ma mai suportati ca ma plang atat??!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Imi pare rau ca nu am citit din urma... dar am o stare destul de urata... Nu prea pot manca si tot ce pap vine inapoi ... si bag de seama ca sunt si intr-o usoara depresie ... de ce ??!! nu stiu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ank83 de ce nu iei Dicarbocalm?? E super bun si trec arsurile. Sau Rennie sau Malox.

Amalia Mai ce pozici frumoase am vazut eu!!

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Criss eu retin atat de multa apa incat am picioarele umflate non-stop, incheieturile sunt rigide iar trei degete de la mana dreapta sunt amortite, nu prea mai simt bine cu ele. Toata lumea ma incurajeaza ca scap dupa nastere dar pana atunci...
Am inceput sa experimentez si eu partea cu palpitatiile si ma mai trezesc si transpirata in cate o noapte.
Mariana bine ca a revenit netul la tine, chiar ma intrebam pe unde esti.
Carmendu asa si la mine doctorita zice sa stea bebe cat mai mult.

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

si eu am arsuri si reflux esofagian. am luat si maalox si rennie si.... nimic. e la fel de nasol.

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Meet Sonia - Day 2! :)

http://3.bp.blogspot.com/_jRtQ09YfGZk/SQ9UXzeS9II/AAAAAAAAAmM/Xf-FiH43a5E/s1600-h/001.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_jRtQ09YfGZk/SQ9VJp2e_ZI/AAAAAAAAAmU/UCwzXSMKtJA/s1600-h/004.JPG

http://4.bp.blogspot.com/_jRtQ09YfGZk/SQ9WFIYWCoI/AAAAAAAAAmc/WJh8h1vB2Uc/s1600/008.JPG

Diana este putin mai bine decat ieri si sper sa fie si mai bine maine. Ii este greu sa se ridice din pat insa atunci cand o face se simte mai bine. Mi-a spus ca nu se astepta s-o doara asa rau dupa cezariana. Eu sper sa fie mai bine maine, dupa 48h de la operatie. Per total totul decurge bine, mai putin durerea Dianei. Fetita noastra face grimase atunci cand este la alaptat si este o fetita cuminte si vesela, dupa spusele Dianei. Abia astept sa-mi vina fetele acasa!!!

Va multumim pt cuvintele frumoase,

Sotul.

38+ Sonia

AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Carmendu asa si la mine doctorita zice sa stea bebe cat mai mult.
AMR 3 saptamani

pai eu zic sa ne luam e mana. nastem impreuna. facem ceza....da' cand or vrea bebeii

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia ce primire vi s-a facut, ai o familie minunata .
Doamne ce poza, ce frumos il tine David in brate, ca un adevarat big brother protector, deja isi spun secrete. Se vede din poze ce indragostit este de bb.

Eu am visat de dimineata ca eram taiata pe burta (ba chiar in vis ma uitam atent la taietura) si m-am trezit la mama acasa fara bb si ma miram cum de l-am lasat in spital , of, sper sa nu am iar premonitii ca si data trecuta am visat ca iese prin burta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput