Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Tati de Sonia frumoasa printesa ai. Si mami Diana cred ca e foarte mandra de fetita ei. Ma bucur ca se simte un pic mai bine. Zic eu ca va fi din ce in ce mai bine pan la sf saptamanii (sa stii ca ma incurajez si pe mine ca tot ceariana ma asteapta )

Carmen, gata te-am trecut in listuta de cezariene. Dr mea ma trecuse pe 15 nov la cezariana dar cand a vazut ca am colul deschis a zis sa trec si de saptamana asta si saptamana viitoare pana pe 15 gata. Acum zic si eu ca tine, cand vor dori bebeii.

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mamiseli- multumesc.

37+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce mult s-a schimbat Sonia de ieri, deja o vad printesa si pe tati sa o pazeasca. Multumim de poze. Sa speram ca Diana isi va reveni repede.
Carmendu, trebuie sa fie bine, mai ai putina rabdare. Eu am intrat la odisee cand am citit mesajul tau, poate mai tii minte, altfel mai asteptam putin sa imi fac curaj. Chiar sunt curioasa ce vor gasi in uter la cezariana.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Amalia: Sunt superbe pozele, iar David pare topit dupa micutz...Si poza in care esti cu cei doi feciori ai tai e minunata, se citeste implinirea pe fatza ta...

Carmendu: Mai ai un pic si il tii pe Victor in brate....Si eu zic ca daca dr. zice sa stai pana la 39 de sapt. stie le ce stie. Din pct. meu de vedere, fiecare zi petrecuta in burtica (dar numai mult de 40-41 de sapt.) e o zi castigata.

Otilia: Dar tu cam esti cu premonitiile, dupa cum vad. Si totusi cum o sa o cheme pe printzesa ta? Nu ne spui?

Tati de Sonia: E o scumpa micutza! Mai un pic si iti vin fetele acasa. Transmite-i gandurile noastre bune Dianei si ca o asteptam pe forum cat mai repede.

Mirtha, Diana: Vorbiti de bebelushi, de colici si bai de aer, ca noi citim tot si se mai si lipeste ceva de noi.

Anes, Ginye, Brie : Ce fac micutzii?

Andy 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Carmendu pe 17 am eu eu eu eu eu cezarianaaaaaaaa............. acum imi iei din majoreteeeeeeee????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Andy, pai m-a provocat Alra ca nici ea nu a vrut sa spuna. De fapt nu suntem hotarati la al doilea nume, cel de sfant, depinde in ce perioada se naste, daca este in apropiere de Sf. Andrei sau de Sf Nicolae. Greu al naibii la a doua fata si aceeasi perioada cu prima fata care s-a ales cu numele Ana ca aveam DPN pe 9 Decembrie si atunci este o Sf. Ana in calendar.
La primul nume nu renunt clar, dar trebuie sa aibe doua ca nah sa nu fie diferenta intre surori, si pana acum nu am nici o varianta castigatoare detasata.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Otilia si primul nume care e? Ce sa fac..sunt curioasa...

Alexa: Lasa ca va impartim majoretele frateste, bine?

Andy 33+

Mergi la inceput

Gata, fug la nani, si asa am produs 2 perle nevinovate prin mesaje, am scapari in a ma autocenzura cand sar calul.
Somn usor mamici!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna dimineata!
Fetelor,va rog sa ma ajutati si pe mine in alegerea unui carucior pentru bebe.Daca aveti firme preferate,modele,etc.
Eu nu reusesc sa ma hotarasc deloc.
Va multumesc si sa aveti o zi frumoasa!

36+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna dimineatza emancipatelorrrrrrrrrrrrrr.....nascatoarelor...frumoaselorrr...

Alra cum e la coasa mujer??? din ciclul, calupul de 4 zile....
Da nene, io su t aia mare, roz si cu gura pana la urechi, ai intuit corect ...si din nefericire pentru balaurul meu albastru, faza cu gura pana la urechi se aplica mai ales la capitolul tignal si debit verbal!

Alexa tutzu, iti fac cadou costumele sa sperii rudele....nerabdatoareo...io zic ca nashti natural pe.......11 noimebrie!!!! Ia sa viedem...iar cu fumatul, m-am lasat la 6 saptamani da' am o pofta-n mine acum ceva de spariat...
si vreau si io sfaturi de mame fumatoare si alaptatoare Mirthaaaaaaaa...Izaaaaaaaaa....cum faceti????

Mirtha ce tot vorbesti frantz? tocmai tu??? detectez o mini postpartum sau e doar imaginatia mea bolnava????Cum adica ti-e putin tarsala ca nah, voi cu bebei si noi inca nu....pei breeeeeeeee, noi ne-am conectat "chimic" anyway...cu sau fara bebei, no????

Mamiseli no problem baby...stai absolut listinita...esti o foaaaaaaaaaaaaaaarte mare dulce!

Carmendupisoi, pai ce faci, dezertezi????cezariana, gata? Pai si pe mine cui ma lasi??stii ca avem acelasi DPN, nu?Si ca sa iti raspund la o intrebare mai veche, ca deh, n-am apucat...nu mai stiu nimic de madam alina-alexandra de o luna de zile, s-a dat la fund total...e bine garantat, ultima oara facea 35 de ani si boteza bebeiii...

Oti beeeeeeeeeeeiiii..haioshenia intruchipata...mai zici de mine...mesajele tale imi umplu ziua de fericire darling...cat a luat????40 de pounzi...vreo 20 de kile, da multa-i apa, si majoritatea au fost luate la inceput dupa ce m-am lasat de fumegat...nene, io ma duc sa trag doua fumuri ca nu mai pot...oare m-o ierta fii-mea???

Diana madam 21, lasa figurile...arati excelent... ca si Mirtha si Mav...si Amalia...nu ne mai inghesuiti atat ca e clar, ne place mult despre voi...daca eram cu voi in autobuz pe scara...mama mama ce va faceam....bei, uite nene ce ganduri perverse de femeie zaluda...

Sotz de Diamisha si mandru papa de Sonia da-mi voie sa te complimentez intai....faci copii deosebit de frumosi, nu geaba te lauda pretena noastra draga...sa-ti traiasca fetele, si sa ne pui poze in fiecare zi te rog...si toata dragsotea noastra lui nevasta-ta...este o fiintza cu totul si cu totul de aur!

Elilov cuscra, vin si te bat...rau...da' ce nene, tu nu stii sa fii bitch???io am exilat-o pe soacra-mea de mult, si poa sa se dea toata familia cu curul de pamant ca je m'en fiche...vorba ALREI...io sunt mai importanta....nu fericirea lui barbata-tu, nu nimic...ce-l tot cocoloseshti asa...vezi ca in stilul asta o sa ajungi sa iti meriti soarta tutzi...

38+ cu

Mergi la inceput