Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Alexa avem acelasi DPN dar nu e ecografic, nu? Deci sper ca bebelina sa stea mai mult acolo deoarece e mai mica cam cu o saptamana fata de UM. Astazi am avut o intamplare...ufff de am crezut ca plec la spital, imi era asa de rau ca tare greu m-am linistit.
Am facut aseara o pacinta cu mere si astazi pe la pranz am infulecat o portie asa cu pofta, era super buna si in momentul 2 au inceput niste crampe in capul pieptului, transpiram instantaneu, ma durea si spatele, nu aveam stare de loc si al meu plecase sa alerge...noroc cu sora mea care m-a pus sa vars ca altfel nu stiu cum imi reveneam...si uite asa am trecut peste criza...

37+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Marysa avem acelasi dpn si dupa UM si bebe meu e cam cu 8 zile mai mik........deci tot pe acolo...dar doc zice ca ne luam dupa UM nu dupa ecograf.....el o sti mai bine....maine ma duc la alt ecograf sa vad daca-mi zice ceva de placenta sau de greutate....eu tac malc....sa vedem...am stres maxim...

Alexa imi esti restanta.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pe mine m-ati lasat la capitolul trecut. Copiez aici mesajul :

Am aterizat si noi de la dr. Colul sters, dar inchis. M-am hotarat sa nasc natural. Si la termen ...L-am disperat pe doc, oricum i-am zis ca sunt labila psihic datorita durerilor. Ma asteapta cand contractiile se repeta la 10 minute. Duminica opresc si gynipralul. Deci de duminica incolo pot naste oricand.
Sunt franta de oboseala...nu stiu de ce. Si am niste pusee de caldura, ceva de groaza. Transpir toata, ma inrosesc. Cred ca aratam ca o nebuna in cabinetul medicului.
Nu am citit din urma, ca nu-s in stare. Va multumesc la toate pt sustinere. Sper ca si celelalte fete au venit cu vesti bune.

Bertha

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna seara fetelor,

Multumesc pentru primire! Ma poate trece si pe mine cineva in listuta: UM 07.02.08,DPN intre 5 si 13.11.08,baietel (Andrei),dr.Tutunaru - Elias. Multumesc anticipat.
In rest, va citesc,insa scrieti prea repede, curg capitolele unul dupa altul...
Eu mai am o fetita (Raisa) care are 1 an si8 luni si ma solicita destul de mult, dar in acelasi timp este si foarte placut sa stau cu ea. Am emotii cu al doilea bebe,nu ma simt inca pregatita, sper insa sa ne descurcam.
Nu am inca nici un semn de nastere, prima data a trebuit sa imi rupa membranele pentru ca depasisem termenul, sper sa nu se repete figura si sa se declanseze nasterea de la sine.
Burticilor le doresc nastere usoara si refacere rapida, iar proaspetelor mamici sa se bucure de puiti si sa aiba mult laptic.
Voi reveni.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alexa_Rozy ai PM despre culoarea rosie
Bravegirl felicitari despre vestile bune de la dr. si bafta cu nasterea naturala , pusee de caldura am si eu de mai mult timp si ma ia cu transpiratii cu tot
Andreiutza 2,400 KG avea bebelina mea la 34 saptamani , deci a ta e marisoara , dar chiar asa diferenta de atatea saptamani intre masuratori parca e prea mult ...eu zic ca nu a masurat dr. bine , poate nu statea nici bebele tau bine cand l-a masurat

Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Raluca, nu ne dai si data nasterii tale si a Raisei?

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare gravidute si mamici!
Nu am avut netul cateva zile si mi-a fost tare dor de voi, abia am reusit sa recuperez astazi cu cititul.
Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti bb sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati de ei!!!
Mavai un baiat frumos foc si ma bucur ca nu a fost nici o problema cu rinichii(sper ca nici la noi sa nu fie).
Andreyutza si bblushul meu avea 2450gr la 31 de saptamani, iar unele masuratori aratau ca ar fi cu 3 saptamani mai mare decat dpn ul, dar dr a zis ca nu-i problema, ca se inscrie in grafic, era mai rau daca era mai mic, asa ca nu-ti face probleme, eu cred ca masuratorile acestea nu sunt chiar exacte, mai ales din ce am citit si din experienta altor gravidutze.
Va pup pe toate, tare rau este fara voi, sunt dependenta de odiseea noastra, chiar daca nu scriu prea des, citesc tot, nu-mi scapa nimic!
Sanatate multa!

34 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Unde se gasesc pozele Dianei cu bebe Tudor si Ianca?
As fi vrut sa-i vad si eu, dar nu-i gasesc...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 37+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Furnicusa astept si restul de date pt listuta. Fac o precizare, te-am trecut cu DPN-ul pe 14 nov ca asa iese dupa UM. Am trecut asa ca sa nu fac nota discordanta cu celelalte DPN-uri din lista.
Mamiseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Alexa-rozi ai inca un PM cu poze
Monicabo pozele cu Diana si scumpul de Tudor sunt in contul comun de poze , e chiar primul album

Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput