Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Madutz bine ai venit printre noi. N ebucuram ca te-ai alaturat grupului nostru.Iti doresc sarcina la termen si o nastere cat se poatede usoara.

Citat:
citat din mesajul lui Madutz

Ziua buna gravidute curajoase si mamici fericite!

Suntem si noi 2 fete cucuiete: o burtica curajoasa si o fetita miscacioasa care va urmaresc si va admira de ceva timp ( sunteti pentru noi mai ceva ca o carte de specialitate ).

Acum ne-am mai potolit cu jobul si toata alergatura si suntem acasa - deocamdata in CO , si daca nu ne apuca angoasele de prea mult bine, de luni intram in prenatal.

Asa ca avem timp sa scriem, nu numai sa citim si daca ne primiti, vrem sa ne alaturam si noi grupului vostru atat de optimist si curajos!

Asadar, Madalina, UM 19.03.2008, DPN 24.12.2008, asteptam o fetita cu fundita pentru care am luptat mult de tot si pe care abia asteptam sa o strangem in brate. Data mea de nastere: 18.09.1971.
,
Madi 32+ Papadia

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetele cu reflux, cand sunt acasa ma ajut cu lapte rece, tot iau cate-o gura de la frigi. Cand sunt in deplasare, Rennie, Maalox. Am mai luat si bicarbonat dar parca ma umflam prea tare de la el, chiar daca-si facea cel mai bine efectul.
Elilov, ma bucur c-ai gasit legea, scrisesem si eu la legislative, nu stiam de ea.
Pup burticile, bebeii si bebelinele!

33+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Ziua buna la toata lumea si multe mamicilor!AS avea si eu doua curiozitati si poate daca sunteti dragute imi raspundeti
deci sa incep:greutatea de la eco s-a potrivit cu cea reala? fetele care au nascut inainte de termen au avut probleme cu sarcina sau asa a dat DD?Mie mi_a zis la ultimul control ca m mult ca sigur nu nasc inainte si ma intrebam de ce a zis asta,a dat cu presupusul sau s-a ghidat dupa datele de la eco
Multa bafta fetelor care merg azi la eco,sper sa veniti cu rezultate bune!
Am citit ca una dintre fete parca Ankaare aceeasi problema ca si mine adica imi vine mancarea pe gat si vroiam sa o intreb daca s-a rez problema cu ceva?!

Polia

bebele meu

Greutatea de la ecograf poate varia cu +/- 200-300g fata de greutatea reala a lui bebe. Se poate intampla ca sa se potriveasca chiar foarte bine. Depinde de mana doctorului cand masoara la ecograf ca in functie de aceste masuratori se estimeaza greutatea lui bebe. Ti-a zis ca nu nasti inainte de termen probabil pt ca a vazut ca ai colul lung si inchis. Cat despre nasterea inainte de termen, asta e discutabil. Se considera la fix daca e la 40 de saptamani dar e la termen incepand cu 36-37 saptamani. Sigur, cu cat sta bebe mai mult in burtica, cu atat mai bine dar se poate intampla sa vina si mai repede si sa nu fie probleme. Daca ai fi urmarit discutiile noastre pe forum ai fi gasit mai multe detalii privind nasterea la termen cat si alte informatii privind greutatea de la ecograf, e subiect frecvent dezbatut. Sarcina usoara in continuare si multa bafta.

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

otiliav, nu Kg ma ingrijoreaza ci faptul ca masuratorile sunt aiurea. unele masuratori imi arat ca bebe e de 37 sapt si altele ca e de 31 sapt. mi se pare o diferenta foarte mare. din pacate nu m-am uitat pe ele decat acasa cand deja nu mai aveam cum sa-l intreb pe doc.

sa va servesc cu o bucata mare de tort. azi facem si noi 2 anisori de la casatorie. al meu sot a uitat cu desavarsire si cand i-am spus a zis ca ziua noastra este pe 14 ianurie (atunci ne-am cunoscut) si ca noi atunic sarbatorim 8 ani de cand suntem impreuna. am tras o portie de plans. mi se pare lipsit de orice romantism.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Hai nu mai fi trista, stiu cum e L-am sunat pe sot intr-o zi ca ma cam durea burtica si a raspuns un coleg la tel si l-am auzit pe el in fundal cum zicea ca el n-are timp sa vb cu mine si asa un plans ce m-a bufnit ca dupa aia nici nu reuseam sa zic 2 vorbe. A venit val vartej acasa sa vada ce am patit. Si eu n-am mai plans de 5 ani de cand a murit saracu tata, D-zeu sa-l odihneasca. Cred ca sunt hormonii de vina. Mai bine suna-l si spune-i sa vina cu ceva bun la fetita ca sa treaca supararea.

Acu 2 saptamani la eco mi-au iesit niste masuratori nasol tare de tot: femurul de 31-32 saptamani, capul de 38 saptamani si eu eram in 36. Vineri am fost iar la eco si au fost bune masuratorile de data asta si coincideau si cu UM. Cred ca si la tine s-a intamplat la fel.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Buna burtici! se pare ca a mai ramas doar 2 zile si o sa nasc
Am niste emotii de neexplicat, desi eu mai am 2 copii care i-am nascut normal, se pare ca al treilea il voi naste prin cezariana.
Daca cineva imi spunea acum 1 an ca p vremea aceasta voi avea un bebelus, nici ca l-as fi crezut. Dar se pare ca dupa 12 ani de zile voi avea un prichindel pe langa mine care se va numi oficial Luca Ionut. Nu stiu sigur daca voi mai intra pana deseara dar cu siguranta zilele urmatoare va intra fata mea sa va povesteasca amanunte despre cum a decurs nasterea si ce face bebeu. Mamicilor care mai au un pic si nasc(dar si la celelalte) le urez o nastere cat se poate de usoara si bebei grasunei si sanatosi

38+ Luca Ionut

[size=6]AMR DOAR 2 ZILE[/size=6]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Salutare mamici si viitoare mamici!

Va citesc aproape zilnic de vreo cateva luni, dar abia acum mi-am luat inima-n dinti sa scriu, deoarece am intrat in concediu si am timp mai mult.
Va admir tare mult pe toate si as vrea sa ma alatur odiseei voastre minunate. Datele mele sunt:
UM 03.03.2008 / DPN 10.12.2008 / DN 18.06.1976
Prima mea minune este Rebeca Mara nascuta la 16.09.2005, iar a doua mea minune se pare ca sete tot o printesa, pe care o va chema Caterina Sara.

Mergi la inceput

Nglcarmen scoatem agitatele imediat, asa de incurajare si inca o portie in ziua de cezariana.
Hai Carmen !!!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Madutz bine ai venit la odiseea noastra. Te trec in listuta imediat.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

nglcarmen1 nastere cat se poate de usoara si noi be vom gandi la tine sa fie bine. Fii optimista ca o sa fie un final fericit si in scurt timp il vei abeape bebe in brate. Sa nu ai emotii si fi brava pana la capat. Noi suntem cu gandul al tine.. Ok? Sanatate multa si sa aveti grija de voi acolo...

Citat:
citat din mesajul lui nglcarmen1

Buna burtici! se pare ca a mai ramas doar 2 zile si o sa nasc
Am niste emotii de neexplicat, desi eu mai am 2 copii care i-am nascut normal, se pare ca al treilea il voi naste prin cezariana.
Daca cineva imi spunea acum 1 an ca p vremea aceasta voi avea un bebelus, nici ca l-as fi crezut. Dar se pare ca dupa 12 ani de zile voi avea un prichindel pe langa mine care se va numi oficial Luca Ionut. Nu stiu sigur daca voi mai intra pana deseara dar cu siguranta zilele urmatoare va intra fata mea sa va povesteasca amanunte despre cum a decurs nasterea si ce face bebeu. Mamicilor care mai au un pic si nasc(dar si la celelalte) le urez o nastere cat se poate de usoara si bebei grasunei si sanatosi

38+ Luca Ionut

[size=6]AMR DOAR 2 ZILE[/size=6]

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Pe Rebeca am nascut-o prin cezariana, si as dori sa spun gravidutelor care vor naste in acest fel ca recuperarea in cazul meu a fost usoara, ca de altfel toata operatia. Am nascut seara, iar a doua zi dimineata la ora 10 mi-au adus-o in rezerva si am si pus-o la san.

Mergi la inceput